Beoordelingen van Thai Curry Hoofddorp

Recente recensies van Thai Curry Hoofddorp

5 sterren na 151 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de curry erg dun.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zullen zeker vaker bij jullie bestellen.. 👍

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en perfecte service

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heerlijk van smaak. Vlees was heerlijk mals. Vond wel dat ondanks de waarschuwing van 3 pepertjes het te pittig was en zou liever een keuze hebben tussen 1 ,2 of 3pepers. Verder prima 👍👍🙏

Reactie van Thai Curry:goedendag. U kun zelf aangeven hoe pittig u het wilt. heel erg fijn dat u het lekker vond gr. Thai curry

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed gegeten!!!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker Thais eten!

Reactie van Thai Curry:top!!!!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was perfect en prima op tijd! Kan het iedereen aanbevelen die van Thais eten houdt of Thais eten wilt leren kennen.

Reactie van Thai Curry:heel erg bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker zoals altijd!! Zeker een aanrader👍🏼🙋🏼‍♀️

Reactie van Thai Curry:Dank u wel fijn om te horen

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thai curry maakt heerlijke maaltijden voor een eerlijke prijs. De bezorging was perfect door een vrolijke en beleefde jongeman, Hessel.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

't was werkelijk weer alsof ik in Thailand was. Authentiek bereidt, grote portie, pittig zoals ik 't graag wil, heerlijk. Ik vraag me alleen altijd af hoe ik aan een' kortingscode' kom die ik aan het einde van het bestellen in kan voeren 🤔

Reactie van Thai Curry:goed idee over de kortingscode word aan gewerkt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, goed van temperatuur, meer dan voldoende. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig makkelijk om te bestellen en bij afhalen vriendelijk en lag bestelling klaar om mee te nemen. Erg goed! Gerechten ook heerlijk en vers!

Reactie van Thai Curry:natuurlijk we proberen onze klanten zo snel mogelijk te helpen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, het online bestellen ging super makkelijk en de bezorging was op.tijd.

Reactie van Thai Curry:Fijn om dit te horen van u. top

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het eten niet bijzonder, waren ook best veel geld kwijt, maar als je beef met kousenband hoort te krijgen en je krijgt sperziebonen..... lijkt mij niet zoals het hoort voor €16,50, ook zaten er in de soep maar 2 garnalen,erg karig voor soep met garnalen! Voor ons hier niet meer! Smaakt niet zoals wij gewend zijn bij een Thais!

Reactie van Thai Curry:Sorry in deze periode is het heel moeilijk om aan producten te komen omdat er bijna geen vluchten vanuit Thailand meer naar Amsterdam gaan. onze excuses.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede constante kwaliteit, super vers en bovendien heel erg lekker. Over de bezorgtijd wordt je keurig geïnformeerd zelfs wanneer de bestelling de deur uit gaat. Vervolgens op veilige afstand de bestelling aangenomen.

Reactie van Thai Curry:dunk u wel we zijn blij om te horen dat onze bezorgers zich aan de richtlijnen van het RIVM houden.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en wederom erg lekker!

Reactie van Thai Curry:top:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend gegeten, goede smaken. Bezorging in Nieuw Vennep.

Reactie van Thai Curry:top;)

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten waar we altijd vsan genieten. Snelle service!

Reactie van Thai Curry:we zijn blij om te horen dat u onze service snel vind

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heeerlijk, lekker vers, op de afgesproken tijd klaar. Al met al: een aanrader! 😋

Reactie van Thai Curry:Natuurlijk zorgen we dat de bestellingen op tijd klaar staan.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb heeeerlijk gegeten!! Menu Rode Dorade. Dank jullie wel😊🥰

Reactie van Thai Curry:lekker gegeten top daar worden we blij van.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer zoals we gewend zijn heerlijk.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke Thaise gerechten , wanneer je het eet waan je je weer helemaal in Thailand!

Reactie van Thai Curry:Goed om te horen dat het allemaal heeft gesmaakt hopelijk zien wij u snel weer.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Maaltijdboxen besteld, goede prijs.

Reactie van Thai Curry:Dank u wel en hopelijk zien wij u snel weer.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag besteld bij Thai curry. Wij kennen de thaise keuken nog niet echt. Dus wij bestelden sate en noedels beef. Dat leek ons 'veilig'. Echter de noedels beef stonk zo erg. Dat wij dachten dat het bedorven was. Gebeld en het bleek om vissaus te gaan wat zo stonk. Dat hoort in de thaise keuken. Maar als je beef besteld dan kun je toch geen vis ingred. Gebruiken. Maargoed geen eten voor mijn man dus. Ze kwam ons niet gemoet met iets te eten. Jammer.Wij hebben de beefnoedels weggegooid. En ons huis gelucht. Sate was wel heel lekker.maar misschien in deze thaise keuken gewoon niks voor ons. In ieder geval bestellen we hier niet meer. Krabi thai is dan beter. Geen vissaus.

Reactie van Thai Curry:In ons recept zit vissaus maar als u geen vissaus wilt zult u dit moeten aangeven bij het bestellen, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. groetjes. Thai curry

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk 👍👍

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd en heerlijk eten

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed verzorgd Goed warm en ruim voldoende Op tijd gebracht

Reactie van Thai Curry:Dank u wel. Hopelijk zien wij u snel weer

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect en heel erg smakelijk, bedankt en tot een volgend keer !👌

Reactie van Thai Curry:dank u wel tot de volgende keer.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij halen hier geregeld en is altijd goed. Gisteren was alles flauw , niet smaakvol. Wellicht een andere kok?????

Reactie van Thai Curry:Dat klopt de gene die normaal de wok gerechten kookt was er niet maar is er nu wel weer. hopelijk zien we u snel weer.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de website was het duidelijk wat jullie lekkere gerechten zijn. Het aanklikken van de bestelling en het betalen ging makkelijk en snel. Toen de bezorger de gerechten op gepaste afstand had gebracht, hebben wij het heerlijk op temperatuur en smaakvol opgegeten. De soep was lekker van smaak en het eten had een fijne malse textuur. We hebben zelfs nog over om er nog een keer heerlijk van te eten. Dank julie weer voor het lekkere eten!

Reactie van Thai Curry:Mooi dat alles heeft gesmaakt. hopelijk zien wij u snel terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, beste bezorg-Thai die ik in de regio tegen ben gekomen.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en een uitstekende bestelling. Top

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Keurig op tijd afgeleverd.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben zoals altijd weer heerlijk gegeten en genoten van de heerlijke gerechten die vers voor je worden klaargemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker eten! En stond netjes op tijd klaar om af te halen.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker gegeten en top bezorgd, op de afgesproken tijd, door een leuke bezorger :-) Dit was de eerste keer, maar ik ga zeker vaker bestellen.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker, snel klaar en een grote portie!

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerlijk gezegd heb ik de Pad Thai met kip wel eens lekkerder gehad bij jullie. Geen idee wat de reden is maar ik miste smaak en versheid leek wel. Was wat aan de droge kant die kip. Jammer......

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, heerlijk eten!

Reactie van Thai Curry:Mooi dat het goed heeft gesmaakt. zien wij u snel weer?

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Thai Curry:Dank wel voor uw bestelling.

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een keer iets anders geprobeerd...maar dit was 'm niet (garnalen, zoet) Smaken verschillen 😊

Reactie van Thai Curry:Jammer hopelijk komt de volgende combinatie u beter uit.

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en goed warm. Bezorgd door een vriendelijke jongen. Zelfs door de flinke regen gefietst. Gaan hier zeker vaker bestellen; een aanrader!

Reactie van Thai Curry:Onze bezorgers komen altijd ook al regent het hard bedankt voor uw bestelling.

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig lekker en stipt op tijd bezorgd.

Reactie van Thai Curry:Dank u wel voor de bestelling hopelijk zien wij u snel weer.

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze eerste bestelling als nieuwe bewoners in Hoofddorp. Het eten was over heerlijk! Wij gaan dus zeker vaker bestellen. De koerier was stipt optijd en vriendelijk. Aanrader 👌🏽

Reactie van Thai Curry:Dank u wel voor het bestellen bij ons we hopen u snel weer te zien. (zelf zou IK de nummer 21 met beef aanraadden.)

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke goedgevulde Thai Fried rice laten bezorgen. 'S Middags al online besteld, met gewenste bezorgtijd 17.30uur. We hebben gesmuld; ga zo door!

Reactie van Thai Curry:Dank u wel zullen we zeker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppie weer. Smaakte weer verukkelijk no 18 met biefstuk. Zeker weer voor herhaling. Tot gauw weer

Reactie van Thai Curry:Dank u wel en tot gauw

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk,ga zeker weer bestellen !

Reactie van Thai Curry:Dank u wel en dan zien we u snel weer.

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker! De maaltijdboxen hebben een mooie grootte :)

Reactie van Thai Curry:Bedankt hopelijk zien we u snel weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, lekker warm en keurig op tijd

Reactie van Thai Curry:Bedankt tot de volgende keer.

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke curry, zo vers! En ook de loempia’s top.

Reactie van Thai Curry:Dank u wel en hopelijk tot snel.

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een verassing toen de bestelling opgehaald werd en we ipv een kleine groene curry en 2 loempia's een grote groene curry en 4 loempia's kregen omdat we vaste klant zijn. Wat een lief gebaar . Het was weer super lekker en komen zeker gauw weer. Super bedankt weer

Reactie van Thai Curry:Bedankt dat u een vaste klant bent. We zien u hopelijk snel weer.

, 07-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en bezorging prima op tijd!

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goed op smaak, precies op afgesproken tijd (afhaal) klaar

Reactie van Thai Curry:Dank u wel en hopelijk zien we u snel weer terug.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische kleine Thai’s eetgelegenheid. Kwalitatief super! Wij hebben zelf 5 jaar in Thailand gewoond en waarderen lekker en goed Thai’s eten!

Reactie van Thai Curry:Goeden avond ton. Danku wel Namens de Thai curry vinden we dit leuk om te horen. MVG Thai curry

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lieve Nonglek & team, Dank jullie wel, dat wij altijd kunnen rekenen op een bordje lekker eten...of ik nu voor €50 bestel of voor €15....altijd met liefde bereid. Bezorging is ook prima in orde! Khop khun kha 🙏

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gebakken bami was een dikke klont en niet los en droog

Reactie van Thai Curry:Goeden avond Dullaert, De rijstnoodle is anders dan de eetnoodle het hoort aan elkaar te plakken. MVG Sem van Thai Curry.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Anzich lekker eten. Wel vrij duur maar dat is normaal voor de Thai. Helaas vind ik de andere Thais in Hoofddorp een stuk lekkerder. Zeker dat het zo duur is zal ik de volgende keer weer daar heen gaan.

Reactie van Thai Curry:jammer dat u het te duur vind, bedankt voor het bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk maaltijd bezorgd. De noodles waren alleen aan elkaar geplakt. Vandaar 3 sterren. Bezorging 4 sterren voor binnen 50 min. Binnen 40 min waren voor mij 5 sterren geweest.

Reactie van Thai Curry:Op vrijdag is het meestal druk daarom kunnen bezorgingen wat langer duren. Wij zullen beter opletten met de rijst noedels.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer super. Goed eten en super vriendelijk. Ga zo door zou ik zeggen en tot de volgende keer

Reactie van Thai Curry:Fijn om te horen tot dan.

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!! Nette bezorging en heel snel!

Reactie van Thai Curry:Dank u wel en hopelijk zien wij u snel weer.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voordelen: het eten werd precies op tijd bezorgd en was nog lekker warm. En dat voor een zondag. Grote porties ook. Nadelen: de soep was erg zout en beide hoofdgerechten waren flauw van smaak en leken te lang doorgekookt. Helemaal slap en niks knapperig meer aan. Helaas niet voor herhaling vatbaar.

Reactie van Thai Curry:Het spijt ons we zullen de volgende keer beter opletten hoe zout de soep is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten super. Bezorging exact vlgs afspraak

Reactie van Thai Curry:dank u wel en tot snel

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Thai van Nederland ! Traditioneel met echte Thaise kruiden

Reactie van Thai Curry:We zijn blij dat u ons eten erg goed vind. Heel erg bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Top , we hebben weer eens echt goed Thays gegeten . Voor herhaling vatbaar .

Reactie van Thai Curry:Dank u wel en tot snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten!

Reactie van Thai Curry:graag gedaan

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten:) Zoals gewoonlijk. Bezorging is ook altijd snel. Bedankt voor de pangsit. Die kregen we van het huis:-) Lekker van gesmuld. Tot de volgende keer

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was snel en het eten was heerlijk! Bezorger was helemaal verbaasd dat ik fooi gaf, maar het was meer dan verdiend!

Reactie van Thai Curry:Erg bedankt dat u de bezorger een fooi gaf wij vinden dit een erg gulle actie van u.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! En snelle bezorging. Top!

Reactie van Thai Curry:Fijn dat u blij bent met uw eten en de snelle bezorging. Wij zijn uiteraard blij om dit van u te horen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd bezorgd! Wij gaan vaker bestellen.

Reactie van Thai Curry:Wij hopen u ook vaker te zien.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en snel.

Reactie van Thai Curry:zoals wij altijd proberen :)

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Super vers. Goed gevuld. En bezorgd op de afgesproken tijd. Prima allemaal!!

Reactie van Thai Curry:Wij zijn uiteraard blij te horen van u dat u het helemaal top vind.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van alle maaltijden ontzettend genoten!

Reactie van Thai Curry:Dit is natuurlijk ook wat wij hopen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten:-) Bedankt voor de grote zak kroepoek (niet besteld)

Reactie van Thai Curry:Natuurlijk u bent onze lieve vaste klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegaan en mooi op tijd geleverd

Reactie van Thai Curry:Wij zullen ons best blijven doen om alle klanten op tijd hun eten te blijven bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke smaak v p.thai chicken en super vers, keurig op tijd klaar!

Reactie van Thai Curry:Fijn om te horen dat u de P.thai kip lekker vind.

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten altijd, niet te pittig (voor de Kids wel fijn) en veel sneller gebracht dan volgens de bestelling aangekondigd 😇

Reactie van Thai Curry:Natuurlijk zullen we ons aanpassen aan de kinderen.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Reactie van Thai Curry:fijn ;)

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Reactie van Thai Curry: Mooi zo.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Thai Curry:Bedankt voor de beoordeling.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

Reactie van Thai Curry:Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer super. Maar dat is het altijd. Echt toppie

Reactie van Thai Curry:Gelukkig maar dat u ons eten altijd lekker vind :)

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd, vers en smaakvol

Reactie van Thai Curry:Mooi om dit van u te horen.

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten:-) Zoals gewoonlijk. Bezorging is ook altijd snel en vriendelijk. Bedankt voor het bakje Kao pad krapraw gai die we van jullie hebben gekregen. Die is erg lekker want die bestellen wij weleens dus dat was een leuke lekkere verrassing

Reactie van Thai Curry:Natuurlijk zullen wij af en toe aan vaste klanten een kleinigheid mee geven.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt....súper heerlijk!!!! 🙏🏽

Reactie van Thai Curry:Gelukkig wij doen natuurlijk ons uiterste best.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op tijd bezocht ! Dit is de zoveelste keer dat we hier bestellen, super lekker.

Reactie van Thai Curry:wij hopen dat u lekker blijft genieten van ons eten.

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Thai Curry:Bedankt voor het beoordelen. We zijn blij om te zien dat u het een hoge beoordeling geeft.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super. Niets op aan te merken.

Reactie van Thai Curry:Dankuwel!

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Gerechte waren heerlijk. Wel erg pittig dus volgende keer vraag ik iets minder peper.

Reactie van Thai Curry:Goedenavond Inge! de pittigheid in de gerechten zijn altijd het zelfde!, wel kunt u vragen of het iets pittiger kan!

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en vlot geleverd

Reactie van Thai Curry:Dankuwel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Normaal via afhaal, dit keer laten bezorgen. Bezorger had een ongelukje met de soep, maar dat was prima opgelost. Hij kwam terug met een nieuwe én zelfs 1 extra bijgekregen. Top!

Reactie van Thai Curry:Top dat het zo is gegaan! Hopelijk tot snel!

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Thai Curry:Erg bedankt voor de 5 sterren.

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed eten, mooie porties & vriendelijke koks/bediening. Aanrader!

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten:-) Zoals gewoonlijk. Jullie vaste klanten...Ook goed dat jullie je website hebben aangepast👍🏻

Reactie van Thai Curry:Top dat u vaker bij ons komt eten :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer super zoals altijd

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Vers, vers, vers! Meerdere keren al eten gehaald. Elke keer is het heerlijk! Wachten op je eten is een ervaring. Kijken hoe De dames het eten maken. Zowel in het echt als op de filmpjes op het TV scherm. Super!

Reactie van Thai Curry:Danku! Danku! Danku! Tot snel!

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op afgesproken tijd bezorgd maar beide gerechten vonden we erg flauw, geen pepertje te bekennen! Nergens heb ik ook de optie gezien om aan te geven hoe pittig je het gerecht wilt hebben.

Reactie van Thai Curry:Wij hebben helaas geen optie op het kiezen van de pittigheid, maar als u het wat pittiger of milder wilt kunt u wel een opmerking plaatsen bij de bestelling en als u dan het gerechtnummer er bij zet, maken wij het pittig voor u! Verder staan bij onze gerechten wel, welke pittig is en niet pittig is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer lekkere gerechten en snel bezorgd

Reactie van Thai Curry:Dankuwel!

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit en hele snelle bezorging

Reactie van Thai Curry:Dankuwel! Hopelijk tot snel! :)

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten van een goede kwaliteit. Smaakvol en niks op aan te merken. Mijn favoriet is nummer 23 met kip, lekker mals, vullend, gezond en spicy!

Reactie van Thai Curry:Thank you!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top. Precies op de gevraagde tijd bezorgt. En eten was heerlijk, net als de keren daarvoor. Bedankt, Leon

Reactie van Thai Curry:Dankjewel Leon! Hopelijk tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten en snel bezorgt

Reactie van Thai Curry:Dankuwel!

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was prima, snel en het eten kwam warm aan. De saus van het eten (green curry) was wat waterig en er zaten niet zoveel groenten in. De smaak was verder lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very good

Reactie van Thai Curry:Thank you! :)

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk supervgoed. Geen aanmerkingen. Ga zo door. Jullie zijn top

Reactie van Thai Curry:Bedankt voor uw positieve feedback! En hopelijk tot snel!

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk! Misschien iets duurder maar hoeveelheid en kwaliteit maken dat meer dan goed. Mijn zoontje van 1 vindt de saté heerlijk! Eten was er super snel en heet, wat wil je nog meer.

Reactie van Thai Curry:Helemaal top! hartstikke bedankt! En hopelijk tot snel!

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals altijd weer heerlijk ??

Reactie van Thai Curry:Dankuwell! En hopelijk tot snel!

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Reactie van Thai Curry:Dankuwel!!

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tod man was slecht. De saté en Tom yam kai daarentegen heerlijk.

Reactie van Thai Curry:Helaas van de tod man pla, hiervoor hebben wij u al compensatie gegeven! Dankuwel voor de feedback! en hopelijk to gauw!

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! Enkel het Thaise strand ontbreekt voor het complete gevoel?

Reactie van Thai Curry:Het thaise strand kan ik er helaas niet bij toveren! :( Misschien google proberen? :P, Dankuwel voor de feedback!

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en het eten was super!

Reactie van Thai Curry:Dankuwel José! En hopelijk tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en lekker eten.

Reactie van Thai Curry:Top! En hopelijk tot snel!

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer zoals altijd super goed.

Reactie van Thai Curry:Hartstikke bedankt! En hopelijk tot snel!

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn: héérlijk eten, snel bezorgd en nog goed heet.

Reactie van Thai Curry:Dankuwel! En hopelijk tot snel!

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer! En erg fijn dat ze nu ook bezorgen in Nieuw-vennep. Het was weer smullen!!! ??????

Reactie van Thai Curry:Top om te horen! En hopelijk tot snel!

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke authentieke Thaise keuken. Vriendelijk personeel!

Reactie van Thai Curry:Dankuwel! En hopelijk tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was perfect op tijd, warm en heerlijk :)

Reactie van Thai Curry:Dankuwel voor uw positieve feedback! En hopelijk tot snel!

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

De padthai met kip was super lekker en de sate. Maar alles is lekker en goed daar. Ga zo door

Reactie van Thai Curry:Hartstikke bedankt! En hopelijk tot een volgende keer!

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging redelijk op tijd maar gezien tijdstip en dag (zat. om 17:15) niet verwonderlijk. goed warm geleverd en zoals gewoonlijk bij thai curry heerlijk en goede kwaliteit.

Reactie van Thai Curry:Dankuwel! en hopelijk tot snel!

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn zooooooo blij met jullie. Niet de allergoedkoopste, maar daar krijg je ook zeer ruime porties voor. Authentieke Thaise ingrediënten maken dat ik elke weer, aan de prachtige reizen naar Thailand denk. Heerlijk en ga vooral zo door!

Reactie van Thai Curry:Nou dat is nog eens een goedkoop uitje naar thailand! Bedankt voor uw bestelling en uw feedback!

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !

Reactie van Thai Curry:Dankuwel!

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thais eten zoals het hoort te zijn! Superlekkere groene curry met garnalen, beetje pittig maar nog nooit zo lekker gegeten! Prima bezorging! Mijn complimenten! Wanneer openen jullie een restaurant?

Reactie van Thai Curry:Bedankt! En over de pittig heid als u het te pittig vind kunt u het altijd minder pittig vragen! Tot snel!

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel prijzig, maar heeeeeeerlijk eten

Reactie van Thai Curry:Bedaaaaaankt! en hopelijk tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaatst en in een mum van tijd bezorgd door een correcte en beleefde jongeman. Het eten was warm en smaakte lekker.

Reactie van Thai Curry:Helemaal goed om te horen! Dankuwel!!

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer super en snel geleverd. Zoals altijd :-)

Reactie van Thai Curry:Top om te horen! Hopelijk tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Ik zal de volgende keer weer bestellen bij jullie!

Reactie van Thai Curry:Hartstikke bedankt! Hopelijk tot snel! :)

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke curry! Alles vers bereid. Zalig!

Reactie van Thai Curry:Top om te horen! Hopelijk tot snel!

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat aan de prijzige kant. Vandaar 4 sterren. Maar het is erg goed eten!!!

Reactie van Thai Curry:Dankuwel voor de feedback! De prijs is duur omdat alle ingredienten uit Thailand komen! En goed om te horen dat het eten lekker was!

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker end netjes op tijd thuis bezorgd.

Reactie van Thai Curry:Goed om te horen! Dankuwel voor uw bestelling! Hopelijk tot snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen en betalen Snel bezorgd en eten was heerlijk

Reactie van Thai Curry:Goed om te horen dat alles naar wens was! Dankuwel voor de feedback!

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier weeklijks:-) Dat zegt volgens mij genoeg. Het eten is heerlijk. De bezorging ook altijd perfect:-)

Reactie van Thai Curry:Dankuwel voor de meerdere bestellingen! En voor de feedback!

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke echte Thaise gerechten met de grootste zorg bereid! Dat is nog eens een mooie culinaire aanvulling in Hoofddorp! Supervriendelijke eigenaren en personeel! Echt een aanrader!

Reactie van Thai Curry:Zie het als een uitje naar thailand! Bedankt voor uw feedback!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller geleverd dan aangegeven tijdsindicatie. Het was heerlijk en ruime porties

Reactie van Thai Curry:Bedankt voor uw feedback! We zien uw hopelijk snel nog eens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat fijn dat jullie nu ook brengen. En het eten is ook heerlijk?? Die maaltijd boxen ook ideaal. Bezorging ook goed. Voor ons alle 5 sterren verdient:-)

Reactie van Thai Curry:Goed om te horen! En bedankt voor uw feedback!

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

3 pepertjes, smaak had pittiger gemogen. Voor de rest was het prima eten

Reactie van Thai Curry:Bedankt voor uw beoordeling! We zien u graag nog eens terug!