Beoordelingen van Thai Curry Hoofddorp

Recente recensies van Thai Curry Hoofddorp

5 sterren na 309 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker besteld. Deze keer de gerechten dusdanig afgekoeld dat we ze moesten opwarmen. Was de eerste keer. Smaak zoals altijd heerlijk.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten. En niet zo lang hoeven wachten.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker maar 1 uur te laat

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke gerechten. En mooi op tijd bezorgd. Dit blijft een van mijn favoriete take-away restaurants van Hoofddorp!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer erg lekker.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben heel blij dat jullie Som Tam en Yum Woon Sen op het menu hebben gedaan. Heb dat besteld en gegeten. Heerlijk......😋 Had ook niet anders verwacht😜

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer genieten. Ook deze nieuwe spicy salade heb ik met smaak gegeten. En de loempia's waren ook weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer lekker en vlot!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en voldoende. Snelle bezorging!

Reactie van Thai Curry:ja ja onze bezorgers doen hun best en wij zijn daar erg blij mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Goede viskoekjes en heerlijke curry en pad Thai

Reactie van Thai Curry:Dat komt omdat het onze eigen recepten zijn natuurlijk.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was zoals gewoonlijk weer top

Reactie van Thai Curry:;)

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 sterren voor kwaliteit en 5 sterren voor bezorging. Lukte mij niet om op de sterren te drukken. Heel veel succes verder 👍🏼👍🏼👍🏼

Reactie van Thai Curry:top dank u wel. en uw sterren zijn gewoon 5 ingekleurd.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd topservice

Reactie van Thai Curry:;)

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk We vierden een verjaardag thuis en de pittigheid van de Panang curry was perfect aangepast!

Reactie van Thai Curry:dank wel. wij doen ons best om de klanten te geven wat ze willen of verwachten.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was snel bezorgd en was super lekker. Echt een aanrader.

Reactie van Thai Curry:Dankuwel

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten was goed. Echter, er zat een lange zwarte haar in onze rijst. Dat was zeer onprettig en onsmakelijk.

Reactie van Thai Curry:excuses wij hebben al een speciale pet op waardoor er als het goed is geen haren in het eten zouden kunnen komen.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op tijd bezorgd

Reactie van Thai Curry:fijn om dat te horen, we doen ook erg ons best :)

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en weer heerlijk!

Reactie van Thai Curry:top!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Thai Curry:top!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima lekker

Reactie van Thai Curry:Dank je wel en tot snel.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel lijkt SPEEDLINK wel :) super eten , de beste thai van Nederland

Reactie van Thai Curry:Ik heb de bezorgers snel bezorgen geleerd in de tijd dat ik zelf bij Speedlink werkte. :) Groeten, Dennis.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen online snel bezorgd en heerlijk eten voor een goede prijs

Reactie van Thai Curry:Dank je wel Youetta voor de review.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit. Net iets te weinig voor 2 personen

Reactie van Thai Curry:Een gerecht is voor een persoon en voor twee personen inderdaad net te weinig.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Thai Curry::-)

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, vooral de Tom Kha Kia is onovertroffen. Helaas was de groene curry bak niet goed afgesloten, waardoor een deel was weggelekt, maar wat er overbleef was heerlijk (pittig!)

Reactie van Thai Curry:Dank U wel Jory voor de review. We gaan er zeker op letten om beter op de verpakking en levering te letten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd heel lekker! Deze keer wel iets te pittig voor ons, terwijl we gevraagd hadden voor mild.

Reactie van Thai Curry:Onze excuses dat het iets te pittig was, we gaan er op letten.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Levering was keurig op tijd.

Reactie van Thai Curry:Goed om te horen dat ons eten U bevallen is.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk eten!!

Reactie van Thai Curry:Dank je wel Suzanne. :-)

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet lekker. Niet gaar. Kruiden kloppen niet. Helaas zeker niet voor herhaling vatbaar!

Reactie van Thai Curry:Het spijt ons te horen dat ons eten niet goed bevallen is. Misschien wilt U even langs komen en precies aan de chef aangeven wat U precies wilt zodat het U wel zal bevallen.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en vers. Volgens mij maken ze zelf hun kroepoek. Ruime porties. Was even alsof we echt in Thailand waren.

Reactie van Thai Curry:We maken inderdaad zelf onze kroepoek. Goed om te horen dat U ons eten lekker vindt.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

in één woord voortreffelijk

Reactie van Thai Curry:Dank U wel Adri.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Thai Curry::-)

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel goed

Reactie van Thai Curry:Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moeten nog wennen, dit was een kennismaking met de Thaise keuken. De Tofu med was heerlijk, het andere iets minder.

Reactie van Thai Curry:top om te horen. volgende keer misschien een ander gerecht proberen. wellicht vind u die beter smaken.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Thai Curry is al vanaf het begin een van mijn favorieten. Altijd vriendelijk, en ze koken super lekker.

Reactie van Thai Curry:we zijn hier erg blij mee

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, smaken goed en vers bereid. Zeker snel weer bestellen! Bedankt!

Reactie van Thai Curry:we zullen weer klaar staan voor u de volgende keer.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak vond ik enigszins tegenvallen. Kip was niet allemaal even gaar en bovendien wat aan de droge kant. Volgens mij had ik gebakken rijst besteld en ik kreeg noedels

Reactie van Thai Curry:sorry u bestelde pahtai kip en dat gerecht is standaard met rijstnoedels. Als u gebakkenrijst met kip wilt zult u nummer 25 kunnen kopen.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

Reactie van Thai Curry:Dank je wel Anita.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Thai Curry:Tot snel David.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk authentiek Thais eten en snel bezorgd. Prima !

Reactie van Thai Curry:top om te horen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd heerlijk! Bestelling stond netjes op tijd klaar.

Reactie van Thai Curry:bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging snel, geen bijzondere smaken die blijven hangen.

Reactie van Thai Curry::-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

super lekker, best thai food in Hoofddorp

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakt totaal niet naar Thais. Smaak was zeer slecht. Heeft meer weg van een slecht Chinees restaurant. Niet verder opgegeten en weggegooid.

Reactie van Thai Curry:jammer want wij doen wel ons uiterste best om lekker eten te maken.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk.

Reactie van Thai Curry:Dank je wel Martin.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer hier besteld. Eten werd wat te vroeg bezorgd. Heerlijk gegeten 👍😀 komt zeker voor herhaling in aanmerking.

Reactie van Thai Curry:nou top! tot de volgende keer

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer goed en lekker.

Reactie van Thai Curry:zoals altijd natuurlijk :)

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Thai Curry:bedankt voor uw bestelling!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Gevraagd NOT spicy. Zat een hele peper in!

Reactie van Thai Curry:beste Steffie, de groene curry kan minder pittig, maar niet helemaal niet pittig. met vriendelijk groet, Thai Curry

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, en eerder bezorgt dan verwacht! Helaas was het voorgerecht wel koud en zat er weinig tauge in de pad thai. Maar voor de rest was het heerlijk

Reactie van Thai Curry:Wij zullen er voortaan op letten! Mooi dat het eten gesmaakt heeft!

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd vers en goede kwaliteit smaak,gewoon vers en lekker...houden zo

Reactie van Thai Curry:zeker we blijven ons best doen deze kwaliteit te houden.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is lekker, vers en in goede porties. Bestelling wordt altijd 15/30 min te vroeg afgeleverd, dus je moet zorgen dat je eerder thuis bent dan de tijd die je voor de aflevering had gevraagd.

Reactie van Thai Curry:sorry volgende keer zullen we proberen beter op de tijd te letten.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten:-) En we hadden weer een verrassing gekregen. Een lekker bakje pangsit. Top

Reactie van Thai Curry:fijn om te horen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd en zoals altijd weer heerlijke gerechten.

Reactie van Thai Curry:top!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk eten, goede prijzen en snelle bezorging. Aanrader!!

Reactie van Thai Curry:fijn om te horen

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en een snelle bezorging.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas deze keer 45 min later dan aangegeven en eten was lauw. Wel met excuus door bezorger.

Reactie van Thai Curry:sorry dezen dagen is het heel druk we doen ons best. nogmaals excuses.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. het was mijn eerste Thai ervaring

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer hier besteld en laten bezorgen. Werd precies op afgesproken tijd bezorgd en was prima verpakt. Kwaliteit was ook in orde. Zeker voor herhaling vatbaar

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling in de middag geplaatst maar ze hadden het over het hoofd gezien. Daarom 20 min later dan afgesproken. Wel netjes excuses en het eten was heerlijk en nog warm.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten top alleen het is altijd een half uur later dan dat de mail en bestelling zegt dat is jammer kwaliteit van het eten is super

Reactie van Thai Curry:we zullen ons best doen om het volgende keer beter te doen.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, vers, zeer goede kwaliteit. Niets op aan te merken!

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker als altijd, snel bezorgd ook deze keer.

Reactie van Thai Curry:Dank u wel.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en zeer snelle bezorging.

Reactie van Thai Curry:top!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg weinig garnalen in de p.thai Niet voor herhaling vatbaar

Reactie van Thai Curry:Dit is jammer om te horen we zullen hier op letten volgende keer

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk van smaak, maar alle gerechten waren niet echt goed warm

Reactie van Thai Curry:dit zou kunnen door de verre bezorg afstand of omdat het heel druk was excuses.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, helaas wel te lauw vandaar geen 5 sterren. Desondanks wel een aanrader.

Reactie van Thai Curry:hopelijk is het volgende keer wel warm;)

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thuis eten. Aanrader!

Reactie van Thai Curry:top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk!! Het was goed warm ondanks dat het in Nieuw Vennep bezorgd moest worden! Alles lekker vers!!

Reactie van Thai Curry:tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie blijven jezelf overtreffen; heerlijk veel groente in de fried rice met garnalen/kip. We hebben gesmuld!!!

Reactie van Thai Curry:tot volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijk bestellen en smakelijk eten. Vooral curries erg lekker.

Reactie van Thai Curry:curry is onze specialiteit en eigen recept

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De gebakken rijst was heerlijk, de curry’s lekker pittig.

Reactie van Thai Curry:aub

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijden.

Reactie van Thai Curry:Dank u wel

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was allemaal heerlijk

Reactie van Thai Curry:Echt waar?

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op uw site staat , Bezorgen nu 1 € goedkoper. Vond het wel vreemd. Moest vervolgens € 2.50 bezorgkosten betalen.

Reactie van Thai Curry:U heeft 1,50 aan bezorgkosten betaald zoals in de order te zien is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Thai Curry:Dank u wel.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd en was weer heerlijk

Reactie van Thai Curry:We doen altijd ons best om zo snel mogelijk te bezorgen. :-)

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk Thais eten! Vooral de red kip wok is verrukkelijk 😋 Ga zo door!

Reactie van Thai Curry:De rode curry wok is heel pittig.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller bezorgd dan er werd gezegd is altijd goed!!! Eten was ook weer heerlijk. Ik had voor het eerst Laab. Erg lekker en weer es wat anders. Porties (fried rice) mogen wel wat groter vind ik.

Reactie van Thai Curry:top!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere curry zoals je mag verwachten van een Thai!

Reactie van Thai Curry:komt door onze koks en hun ervaring

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

15-10-2020 Voor 1e maal besteld hier, lekkere Thaise keuken, snel bezorgd, gerechten smaakten prima!

Reactie van Thai Curry:bedankt voor u bestelling

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon weer goed

Reactie van Thai Curry:en de volgende keer ook

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb heerlijk gegeten. Het was meer dan genoeg en goed van smaak!

Reactie van Thai Curry:bedankt

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Reactie van Thai Curry:bedankt!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Thai Curry:top!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers, snel en klantvriendelijke medewerkers die hun vaste klant herkent

Reactie van Thai Curry:tot de volgende keer

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en heerlijk eten

Reactie van Thai Curry:we doen ons beste

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Niets dan goeds te melden

Reactie van Thai Curry:bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer Top!

Reactie van Thai Curry:bedankt!

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging prima en snel.

Reactie van Thai Curry:Top om te horen.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Thai Curry:fijn om te horen

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, warm en op tijd bezorgd!

Reactie van Thai Curry:bedankt voor u bestelling

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Al vaak bij jullie eten besteld, altijd lekker. Omdat wij op een onduidelijk adres wonen soms problemen met bezorgen. Prima eten voor een vriendelijke prijs. Tot volgende keer

Reactie van Thai Curry:we doen ons best met de bezorgingen.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij herhaling lekker, telkens weer een feestje, komt heel dicht bij het thaise eten in Thailand zelf.

Reactie van Thai Curry:erg bedankt!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Thai Curry:top!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!!!

Reactie van Thai Curry:heerlijk!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en levering was zoals afgesproken

Reactie van Thai Curry:bedankt voor u bestelling

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten,alleen wat minder peper en citroengras..Verder goede service.

Reactie van Thai Curry:Als u dit wilt kunt u dit ook aangeven bij de bestelling

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima en het kwam op tijd. Had iets meer rijst verwacht, dat was het enige. Zou een volgende keer nogmaals bestellen!

Reactie van Thai Curry:fijn om ten horen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke gerechten, daarom is het ons vaste adres voor afhaal Thais

Reactie van Thai Curry:Nice!

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten top! Bij bestellen werkt de link naar internetbankieren niet. de extra prik nam pla bijgeleverd gekregen 🌶👍🏽

Reactie van Thai Curry:We zullen kijken of we hier iets aan kunnen doen.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Thai Curry:bedankt voor u bestelling

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en verrukkelijk gegeten. Topper!

Reactie van Thai Curry:fijn om te horen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkelijk heerlijk gegeten, smaken waren top. In tijden niet zo'n lekkere soep gegeten. Ook bezorging was super! Kan het iedereen aanraden!

Reactie van Thai Curry:we zijn blij dat u ook blij bent met onze service.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Thai Curry:Bedankt voor de bestelling.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vis koekjes waren een teleurstelling geen vis smaak en sponsige. De soep was heerlijk en rijk gevuld en nog heet . De noodles waren lekker met veel garnalen

Reactie van Thai Curry:Dank U voor de reactie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Thai Curry:Dank voor de bestelling.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer fijn om bij jullie te kunnen bestellen en iedere keer is het weer net zo lekker❤

Reactie van Thai Curry:Dank je wel Peggy en Justin. :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en lekker!

Reactie van Thai Curry:Bedankt.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker! 2 tips; 1. let er op de gerechten ‘Thai style’ te houden. Een ‘krapauw’ met courgette en wortel is bij mij niet bekend. 2. Beide keren deze week kregen wij ons tasje eten aangereikt met de hengsels naar boven. Echter wordt er zo ingepakt dat als je de bakjes recht wilt houden de hengsels juist aan de zijkant gehouden moeten worden. Resultaat saus van 2 gerechten in de plastic tas.

Reactie van Thai Curry:We gaan er op letten dat de bakjes goed in de tas gaan. De gerechten met cougette en wortel is de style van onze zaak.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer hier besteld. Het eten was letterlijk en figuurlijk heet en zeer lekker!

Reactie van Thai Curry:Dank U wel dat U onze smaken lekker vindt.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

precies op tijd, warm en lekker

Reactie van Thai Curry:Dank U wel.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten en zeer vriendelijk personeel

Reactie van Thai Curry:Dank U wel.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten ( zoals altijd ) Besteld vanaf mijn werk en bij thuis komst kwam ze net aan rijden dus geniaal kwa timing .

Reactie van Thai Curry:Goed om te horen dat alles precies op tijd was.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super vers, smakelijk, en ondanks grote bestelling stond alles binnen een half uurtje klaar. We hebben weer heerlijk gegeten!

Reactie van Thai Curry:Bedankt en tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben ten eerste een incomplete bezorging gekregen. gebakken rijst met kip ipv garnalen. Ik heb gebeld maar kreeg er nauwelijks respons op. De man aan de telefoon begon gelijk zodat ik dat kon horen de schuld aan het keukenpersoneel te geven. Ik kon wel een nieuwe rijstmet garnalen krijgen maar dat zou minstens 20 min gaan duren. Verder niets. De rijst en de pad thai waren een kleffe smakeloze hap. Alsof het zo bij 'de Chinees' vandaan kwam. Kip ook niets aan. Een hand met komkommer er overeen als groente. Verder hadden we kip saté (droge kip) die voorzien was van een klomp pindasauce. Ook niks aan. Niets van wat mij aan Thai doet denken. Een echte afrader.

Reactie van Thai Curry:We hebben geprobeerd het probleem op te lossen maar vanwege drukte was 20 minuten incl. bezorgen het korste tijdstip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorger was te vroeg en stond duidelijk op fooi te wachten maar die had ik er bij de betaling al bij gedaan

Reactie van Thai Curry:Bedankt voor de info en we gaan de bezorgers instrueren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd 🚲 eerder dan verwachte tijd. Super klant vriendelijke personeels! 💁🏻‍♀️💁🏼 En echt lekker eten! Een aanrader dus! Happy tummy 🙆🏻‍♀️

Reactie van Thai Curry:Hi Gewie en Paul! Goed om te horen dat het gesmaakt heeft. Tot de volgende keer.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte zoals gewoonlijk prima en is goed warm als het bezorgd wordt. Ook werd het eerder bezorgd dan verwacht, da's fijn!

Reactie van Thai Curry:Goed om te horen dat jullie genoten hebben, we doen altijd onze best voor onze klanten.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg goed!

Reactie van Thai Curry:Dank U wel.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals we gewend zijn heerlijk. Nette en aardige bezorger

Reactie van Thai Curry:Bedankt.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Thai Curry:Dank voor de bestelling.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten, heerlijk van smaak, lekker pittig.

Reactie van Thai Curry:Dank, goed om te horen dat U ons eten lekker vind.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Helemaal top!

Reactie van Thai Curry:Dank U wel.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer hier besteld. Prima verzorgd. Heerlijk eten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Thai Curry:Dank U wel en tot de volgende keer.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke hapjes/gerechten en zeer vriendelijk personeel

Reactie van Thai Curry:Bedankt.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Al vaak besteld en altijd even vers en echt authentiek Thais.

Reactie van Thai Curry:Dank U wel.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Thai Curry:Bedankt en tot een volgende keer.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden al 2 keer eerder bij jullie iets besteld. Dat was prima. Maar deze keer was het heel slecht! De gebakken noodles klonten aan elkaar en de groente was niet gaar bijna rauw! We hebben het grootste deel weggegooid! Ook omdat de smaak niet goed was. Mijn enthousiasme was groot over het eten Maar dat is nu wel anders.

Reactie van Thai Curry:Het spijt ons om te horen dat het eten niet goed was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

Reactie van Thai Curry:Bedankt.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4x een MTB (maaltijdbox) besteld. voor een normale eter meer dan genoeg. Eten was goed heet en smaakte prima. bijbestelde sate vond ik wat karig. Inpakken kan iets handiger want het folie zat om iets te veel boxen tegelijk. Bezorging was aanzienlijk sneller dan aangegeven.

Reactie van Thai Curry:goed om te horen dat het gesmaakt heeft. We gaan naar de verpakkingen kijken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en ondanks drukte op tijd

Reactie van Thai Curry:Dank U wel, we proberen altijd ons eten op tijd te leveren. :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Thai Curry:Dank.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, snel bezorgd.

Reactie van Thai Curry:Dank U wel en tot een volgende keer.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk en zeker een aanrader!

Reactie van Thai Curry:Dank U wel voor de review. :-)

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oeps 😬 Ons eten werd naar een verkeerd adres nummer gebracht. Heel lief van deze mevrouw om het naar ons toe te brengen. Natuurlijk niks op jullie eten aan te spreken. Was weer heerlijk 😋 En toen ging de deurbel. Daar stond jullie NIEUWE bezorger met een bakje lekkere kippepootjes. Helemaal top 👍🏻

Reactie van Thai Curry:Dank je wel Sunny, U bent een zeer goede klant. Bedankt voor het vele bestellen. :-)

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

Reactie van Thai Curry:Dank U wel.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk! Behalve de kipsate was niet helemaal gaat en de saté saus die was waterig en vet.

Reactie van Thai Curry:Goed om te horen dat het gesmaakt heeft en het spijt ons dat de sate niet naar wens was.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke saté, loempia´s en kip kokos soep gegeten echt zalig.

Reactie van Thai Curry:bedankt voor uw bestelling hopelijk zien we u snel weer.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoeveelheid portie wat aan de kleine kant.

Reactie van Thai Curry:Het klopt dat uw gerecht een minder grote portie was. De reden dat deze wat aan de kleine kant was is omdat u een maaltijd box heeft besteld en niet de normale maaltijd.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima!

Reactie van Thai Curry:dank u wel voor uw bestelling hopelijk zien we u snel weer.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en heel snel

Reactie van Thai Curry:Dank U wel voor de review.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Constante uitstekende kwaliteit, lekker vers en snelle levering.TOP!

Reactie van Thai Curry:Bedankt. :-)

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prau Shrimps: lekker pittig maar niet teveel, en veel groente. Heerlijk. Wel zijn de bakjes wat lastig te openen.

Reactie van Thai Curry:Dank U wel. De bakjes gaan inderdaad wat moeilijk open zodat er niets gaat lekken.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Reactie van Thai Curry:Goed om te horen dat U lekker heeft gegeten.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heel erg genoten van de heerlijk vers gemaakte maaltijden. Echt een aanrader!!

Reactie van Thai Curry:Dank U wel voor de goede review.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten genoeg voor 2. enige is dat de bestelling 10 min laat was.

Reactie van Thai Curry:Goed om te horen dat U het eten lekker vond en onze excuses dat we te laat waren.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Thai Curry:Dank U.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

had van mij wat meer spicy mogen zijn, voor de rest heerlijk!

Reactie van Thai Curry:Dank U wel, U kunt eventueel aangeven bij de bestelling dat het eten extra pittig moet zijn.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer zoals vanouds. Niets op aan te merken en smaakte weer heerlijk

Reactie van Thai Curry:Dank U wel. :-)

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Thai Curry:Bedankt.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de curry erg dun.

Reactie van Thai Curry:Het spijt ons om te horen dat U onze curry te dun vind.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zullen zeker vaker bij jullie bestellen.. 👍

Reactie van Thai Curry:Dank U wel en tot de volgende keer.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en perfecte service

Reactie van Thai Curry:Dank U wel. :-)

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heerlijk van smaak. Vlees was heerlijk mals. Vond wel dat ondanks de waarschuwing van 3 pepertjes het te pittig was en zou liever een keuze hebben tussen 1 ,2 of 3pepers. Verder prima 👍👍🙏

Reactie van Thai Curry:goedendag. U kun zelf aangeven hoe pittig u het wilt. heel erg fijn dat u het lekker vond gr. Thai curry

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Thai Curry:Dank.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker.

Reactie van Thai Curry:Bedankt dat U van onze gerechten houd.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed gegeten!!!

Reactie van Thai Curry:Dank u wel. :-)

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker Thais eten!

Reactie van Thai Curry:top!!!!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker!

Reactie van Thai Curry:Bedankt. :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was perfect en prima op tijd! Kan het iedereen aanbevelen die van Thais eten houdt of Thais eten wilt leren kennen.

Reactie van Thai Curry:heel erg bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker zoals altijd!! Zeker een aanrader👍🏼🙋🏼‍♀️

Reactie van Thai Curry:Dank u wel fijn om te horen

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Thai Curry:Dank U.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd.

Reactie van Thai Curry:Dank U wel.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thai curry maakt heerlijke maaltijden voor een eerlijke prijs. De bezorging was perfect door een vrolijke en beleefde jongeman, Hessel.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

't was werkelijk weer alsof ik in Thailand was. Authentiek bereidt, grote portie, pittig zoals ik 't graag wil, heerlijk. Ik vraag me alleen altijd af hoe ik aan een' kortingscode' kom die ik aan het einde van het bestellen in kan voeren 🤔

Reactie van Thai Curry:goed idee over de kortingscode word aan gewerkt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, goed van temperatuur, meer dan voldoende. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig makkelijk om te bestellen en bij afhalen vriendelijk en lag bestelling klaar om mee te nemen. Erg goed! Gerechten ook heerlijk en vers!

Reactie van Thai Curry:natuurlijk we proberen onze klanten zo snel mogelijk te helpen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, het online bestellen ging super makkelijk en de bezorging was op.tijd.

Reactie van Thai Curry:Fijn om dit te horen van u. top

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het eten niet bijzonder, waren ook best veel geld kwijt, maar als je beef met kousenband hoort te krijgen en je krijgt sperziebonen..... lijkt mij niet zoals het hoort voor €16,50, ook zaten er in de soep maar 2 garnalen,erg karig voor soep met garnalen! Voor ons hier niet meer! Smaakt niet zoals wij gewend zijn bij een Thais!

Reactie van Thai Curry:Sorry in deze periode is het heel moeilijk om aan producten te komen omdat er bijna geen vluchten vanuit Thailand meer naar Amsterdam gaan. onze excuses.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede constante kwaliteit, super vers en bovendien heel erg lekker. Over de bezorgtijd wordt je keurig geïnformeerd zelfs wanneer de bestelling de deur uit gaat. Vervolgens op veilige afstand de bestelling aangenomen.

Reactie van Thai Curry:dunk u wel we zijn blij om te horen dat onze bezorgers zich aan de richtlijnen van het RIVM houden.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en wederom erg lekker!

Reactie van Thai Curry:top:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend gegeten, goede smaken. Bezorging in Nieuw Vennep.

Reactie van Thai Curry:top;)

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten waar we altijd vsan genieten. Snelle service!

Reactie van Thai Curry:we zijn blij om te horen dat u onze service snel vind

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Thai Curry:Bedankt.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heeerlijk, lekker vers, op de afgesproken tijd klaar. Al met al: een aanrader! 😋

Reactie van Thai Curry:Natuurlijk zorgen we dat de bestellingen op tijd klaar staan.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb heeeerlijk gegeten!! Menu Rode Dorade. Dank jullie wel😊🥰

Reactie van Thai Curry:lekker gegeten top daar worden we blij van.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer zoals we gewend zijn heerlijk.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke Thaise gerechten , wanneer je het eet waan je je weer helemaal in Thailand!

Reactie van Thai Curry:Goed om te horen dat het allemaal heeft gesmaakt hopelijk zien wij u snel weer.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Maaltijdboxen besteld, goede prijs.

Reactie van Thai Curry:Dank u wel en hopelijk zien wij u snel weer.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag besteld bij Thai curry. Wij kennen de thaise keuken nog niet echt. Dus wij bestelden sate en noedels beef. Dat leek ons 'veilig'. Echter de noedels beef stonk zo erg. Dat wij dachten dat het bedorven was. Gebeld en het bleek om vissaus te gaan wat zo stonk. Dat hoort in de thaise keuken. Maar als je beef besteld dan kun je toch geen vis ingred. Gebruiken. Maargoed geen eten voor mijn man dus. Ze kwam ons niet gemoet met iets te eten. Jammer.Wij hebben de beefnoedels weggegooid. En ons huis gelucht. Sate was wel heel lekker.maar misschien in deze thaise keuken gewoon niks voor ons. In ieder geval bestellen we hier niet meer. Krabi thai is dan beter. Geen vissaus.

Reactie van Thai Curry:In ons recept zit vissaus maar als u geen vissaus wilt zult u dit moeten aangeven bij het bestellen, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. groetjes. Thai curry

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk 👍👍

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd en heerlijk eten

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed verzorgd Goed warm en ruim voldoende Op tijd gebracht

Reactie van Thai Curry:Dank u wel. Hopelijk zien wij u snel weer

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect en heel erg smakelijk, bedankt en tot een volgend keer !👌

Reactie van Thai Curry:dank u wel tot de volgende keer.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij halen hier geregeld en is altijd goed. Gisteren was alles flauw , niet smaakvol. Wellicht een andere kok?????

Reactie van Thai Curry:Dat klopt de gene die normaal de wok gerechten kookt was er niet maar is er nu wel weer. hopelijk zien we u snel weer.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de website was het duidelijk wat jullie lekkere gerechten zijn. Het aanklikken van de bestelling en het betalen ging makkelijk en snel. Toen de bezorger de gerechten op gepaste afstand had gebracht, hebben wij het heerlijk op temperatuur en smaakvol opgegeten. De soep was lekker van smaak en het eten had een fijne malse textuur. We hebben zelfs nog over om er nog een keer heerlijk van te eten. Dank julie weer voor het lekkere eten!

Reactie van Thai Curry:Mooi dat alles heeft gesmaakt. hopelijk zien wij u snel terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, beste bezorg-Thai die ik in de regio tegen ben gekomen.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en een uitstekende bestelling. Top

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Keurig op tijd afgeleverd.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben zoals altijd weer heerlijk gegeten en genoten van de heerlijke gerechten die vers voor je worden klaargemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker eten! En stond netjes op tijd klaar om af te halen.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker gegeten en top bezorgd, op de afgesproken tijd, door een leuke bezorger :-) Dit was de eerste keer, maar ik ga zeker vaker bestellen.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker, snel klaar en een grote portie!

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerlijk gezegd heb ik de Pad Thai met kip wel eens lekkerder gehad bij jullie. Geen idee wat de reden is maar ik miste smaak en versheid leek wel. Was wat aan de droge kant die kip. Jammer......

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, heerlijk eten!

Reactie van Thai Curry:Mooi dat het goed heeft gesmaakt. zien wij u snel weer?

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Thai Curry:Dank wel voor uw bestelling.

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een keer iets anders geprobeerd...maar dit was 'm niet (garnalen, zoet) Smaken verschillen 😊

Reactie van Thai Curry:Jammer hopelijk komt de volgende combinatie u beter uit.

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en goed warm. Bezorgd door een vriendelijke jongen. Zelfs door de flinke regen gefietst. Gaan hier zeker vaker bestellen; een aanrader!

Reactie van Thai Curry:Onze bezorgers komen altijd ook al regent het hard bedankt voor uw bestelling.

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig lekker en stipt op tijd bezorgd.

Reactie van Thai Curry:Dank u wel voor de bestelling hopelijk zien wij u snel weer.

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze eerste bestelling als nieuwe bewoners in Hoofddorp. Het eten was over heerlijk! Wij gaan dus zeker vaker bestellen. De koerier was stipt optijd en vriendelijk. Aanrader 👌🏽

Reactie van Thai Curry:Dank u wel voor het bestellen bij ons we hopen u snel weer te zien. (zelf zou IK de nummer 21 met beef aanraadden.)

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke goedgevulde Thai Fried rice laten bezorgen. 'S Middags al online besteld, met gewenste bezorgtijd 17.30uur. We hebben gesmuld; ga zo door!

Reactie van Thai Curry:Dank u wel zullen we zeker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppie weer. Smaakte weer verukkelijk no 18 met biefstuk. Zeker weer voor herhaling. Tot gauw weer

Reactie van Thai Curry:Dank u wel en tot gauw

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk,ga zeker weer bestellen !

Reactie van Thai Curry:Dank u wel en dan zien we u snel weer.

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker! De maaltijdboxen hebben een mooie grootte :)

Reactie van Thai Curry:Bedankt hopelijk zien we u snel weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, lekker warm en keurig op tijd

Reactie van Thai Curry:Bedankt tot de volgende keer.

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke curry, zo vers! En ook de loempia’s top.

Reactie van Thai Curry:Dank u wel en hopelijk tot snel.

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een verassing toen de bestelling opgehaald werd en we ipv een kleine groene curry en 2 loempia's een grote groene curry en 4 loempia's kregen omdat we vaste klant zijn. Wat een lief gebaar . Het was weer super lekker en komen zeker gauw weer. Super bedankt weer

Reactie van Thai Curry:Bedankt dat u een vaste klant bent. We zien u hopelijk snel weer.

, 07-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en bezorging prima op tijd!

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goed op smaak, precies op afgesproken tijd (afhaal) klaar

Reactie van Thai Curry:Dank u wel en hopelijk zien we u snel weer terug.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische kleine Thai’s eetgelegenheid. Kwalitatief super! Wij hebben zelf 5 jaar in Thailand gewoond en waarderen lekker en goed Thai’s eten!

Reactie van Thai Curry:Goeden avond ton. Danku wel Namens de Thai curry vinden we dit leuk om te horen. MVG Thai curry

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lieve Nonglek & team, Dank jullie wel, dat wij altijd kunnen rekenen op een bordje lekker eten...of ik nu voor €50 bestel of voor €15....altijd met liefde bereid. Bezorging is ook prima in orde! Khop khun kha 🙏

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gebakken bami was een dikke klont en niet los en droog

Reactie van Thai Curry:Goeden avond Dullaert, De rijstnoodle is anders dan de eetnoodle het hoort aan elkaar te plakken. MVG Sem van Thai Curry.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Anzich lekker eten. Wel vrij duur maar dat is normaal voor de Thai. Helaas vind ik de andere Thais in Hoofddorp een stuk lekkerder. Zeker dat het zo duur is zal ik de volgende keer weer daar heen gaan.

Reactie van Thai Curry:jammer dat u het te duur vind, bedankt voor het bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk maaltijd bezorgd. De noodles waren alleen aan elkaar geplakt. Vandaar 3 sterren. Bezorging 4 sterren voor binnen 50 min. Binnen 40 min waren voor mij 5 sterren geweest.

Reactie van Thai Curry:Op vrijdag is het meestal druk daarom kunnen bezorgingen wat langer duren. Wij zullen beter opletten met de rijst noedels.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer super. Goed eten en super vriendelijk. Ga zo door zou ik zeggen en tot de volgende keer

Reactie van Thai Curry:Fijn om te horen tot dan.

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!! Nette bezorging en heel snel!

Reactie van Thai Curry:Dank u wel en hopelijk zien wij u snel weer.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voordelen: het eten werd precies op tijd bezorgd en was nog lekker warm. En dat voor een zondag. Grote porties ook. Nadelen: de soep was erg zout en beide hoofdgerechten waren flauw van smaak en leken te lang doorgekookt. Helemaal slap en niks knapperig meer aan. Helaas niet voor herhaling vatbaar.

Reactie van Thai Curry:Het spijt ons we zullen de volgende keer beter opletten hoe zout de soep is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten super. Bezorging exact vlgs afspraak

Reactie van Thai Curry:dank u wel en tot snel

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Thai van Nederland ! Traditioneel met echte Thaise kruiden

Reactie van Thai Curry:We zijn blij dat u ons eten erg goed vind. Heel erg bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Top , we hebben weer eens echt goed Thays gegeten . Voor herhaling vatbaar .

Reactie van Thai Curry:Dank u wel en tot snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten!

Reactie van Thai Curry:graag gedaan

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten:) Zoals gewoonlijk. Bezorging is ook altijd snel. Bedankt voor de pangsit. Die kregen we van het huis:-) Lekker van gesmuld. Tot de volgende keer

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was snel en het eten was heerlijk! Bezorger was helemaal verbaasd dat ik fooi gaf, maar het was meer dan verdiend!

Reactie van Thai Curry:Erg bedankt dat u de bezorger een fooi gaf wij vinden dit een erg gulle actie van u.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! En snelle bezorging. Top!

Reactie van Thai Curry:Fijn dat u blij bent met uw eten en de snelle bezorging. Wij zijn uiteraard blij om dit van u te horen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd bezorgd! Wij gaan vaker bestellen.

Reactie van Thai Curry:Wij hopen u ook vaker te zien.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en snel.

Reactie van Thai Curry:zoals wij altijd proberen :)

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Super vers. Goed gevuld. En bezorgd op de afgesproken tijd. Prima allemaal!!

Reactie van Thai Curry:Wij zijn uiteraard blij te horen van u dat u het helemaal top vind.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van alle maaltijden ontzettend genoten!

Reactie van Thai Curry:Dit is natuurlijk ook wat wij hopen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten:-) Bedankt voor de grote zak kroepoek (niet besteld)

Reactie van Thai Curry:Natuurlijk u bent onze lieve vaste klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegaan en mooi op tijd geleverd

Reactie van Thai Curry:Wij zullen ons best blijven doen om alle klanten op tijd hun eten te blijven bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke smaak v p.thai chicken en super vers, keurig op tijd klaar!

Reactie van Thai Curry:Fijn om te horen dat u de P.thai kip lekker vind.

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten altijd, niet te pittig (voor de Kids wel fijn) en veel sneller gebracht dan volgens de bestelling aangekondigd 😇

Reactie van Thai Curry:Natuurlijk zullen we ons aanpassen aan de kinderen.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Reactie van Thai Curry:fijn ;)

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Reactie van Thai Curry: Mooi zo.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Thai Curry:Bedankt voor de beoordeling.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

Reactie van Thai Curry:Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer super. Maar dat is het altijd. Echt toppie

Reactie van Thai Curry:Gelukkig maar dat u ons eten altijd lekker vind :)

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd, vers en smaakvol

Reactie van Thai Curry:Mooi om dit van u te horen.

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten:-) Zoals gewoonlijk. Bezorging is ook altijd snel en vriendelijk. Bedankt voor het bakje Kao pad krapraw gai die we van jullie hebben gekregen. Die is erg lekker want die bestellen wij weleens dus dat was een leuke lekkere verrassing

Reactie van Thai Curry:Natuurlijk zullen wij af en toe aan vaste klanten een kleinigheid mee geven.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt....súper heerlijk!!!! 🙏🏽

Reactie van Thai Curry:Gelukkig wij doen natuurlijk ons uiterste best.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op tijd bezocht ! Dit is de zoveelste keer dat we hier bestellen, super lekker.

Reactie van Thai Curry:wij hopen dat u lekker blijft genieten van ons eten.

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Thai Curry:Bedankt voor het beoordelen. We zijn blij om te zien dat u het een hoge beoordeling geeft.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super. Niets op aan te merken.

Reactie van Thai Curry:Dankuwel!

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Gerechte waren heerlijk. Wel erg pittig dus volgende keer vraag ik iets minder peper.

Reactie van Thai Curry:Goedenavond Inge! de pittigheid in de gerechten zijn altijd het zelfde!, wel kunt u vragen of het iets pittiger kan!

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en vlot geleverd

Reactie van Thai Curry:Dankuwel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Normaal via afhaal, dit keer laten bezorgen. Bezorger had een ongelukje met de soep, maar dat was prima opgelost. Hij kwam terug met een nieuwe én zelfs 1 extra bijgekregen. Top!

Reactie van Thai Curry:Top dat het zo is gegaan! Hopelijk tot snel!

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Thai Curry:Erg bedankt voor de 5 sterren.

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed eten, mooie porties & vriendelijke koks/bediening. Aanrader!

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten:-) Zoals gewoonlijk. Jullie vaste klanten...Ook goed dat jullie je website hebben aangepast👍🏻

Reactie van Thai Curry:Top dat u vaker bij ons komt eten :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer super zoals altijd

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Vers, vers, vers! Meerdere keren al eten gehaald. Elke keer is het heerlijk! Wachten op je eten is een ervaring. Kijken hoe De dames het eten maken. Zowel in het echt als op de filmpjes op het TV scherm. Super!

Reactie van Thai Curry:Danku! Danku! Danku! Tot snel!

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op afgesproken tijd bezorgd maar beide gerechten vonden we erg flauw, geen pepertje te bekennen! Nergens heb ik ook de optie gezien om aan te geven hoe pittig je het gerecht wilt hebben.

Reactie van Thai Curry:Wij hebben helaas geen optie op het kiezen van de pittigheid, maar als u het wat pittiger of milder wilt kunt u wel een opmerking plaatsen bij de bestelling en als u dan het gerechtnummer er bij zet, maken wij het pittig voor u! Verder staan bij onze gerechten wel, welke pittig is en niet pittig is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer lekkere gerechten en snel bezorgd

Reactie van Thai Curry:Dankuwel!

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit en hele snelle bezorging

Reactie van Thai Curry:Dankuwel! Hopelijk tot snel! :)

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten van een goede kwaliteit. Smaakvol en niks op aan te merken. Mijn favoriet is nummer 23 met kip, lekker mals, vullend, gezond en spicy!

Reactie van Thai Curry:Thank you!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top. Precies op de gevraagde tijd bezorgt. En eten was heerlijk, net als de keren daarvoor. Bedankt, Leon

Reactie van Thai Curry:Dankjewel Leon! Hopelijk tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten en snel bezorgt

Reactie van Thai Curry:Dankuwel!

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was prima, snel en het eten kwam warm aan. De saus van het eten (green curry) was wat waterig en er zaten niet zoveel groenten in. De smaak was verder lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very good

Reactie van Thai Curry:Thank you! :)

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk supervgoed. Geen aanmerkingen. Ga zo door. Jullie zijn top

Reactie van Thai Curry:Bedankt voor uw positieve feedback! En hopelijk tot snel!

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk! Misschien iets duurder maar hoeveelheid en kwaliteit maken dat meer dan goed. Mijn zoontje van 1 vindt de saté heerlijk! Eten was er super snel en heet, wat wil je nog meer.

Reactie van Thai Curry:Helemaal top! hartstikke bedankt! En hopelijk tot snel!

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals altijd weer heerlijk ??

Reactie van Thai Curry:Dankuwell! En hopelijk tot snel!

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Reactie van Thai Curry:Dankuwel!!

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tod man was slecht. De saté en Tom yam kai daarentegen heerlijk.

Reactie van Thai Curry:Helaas van de tod man pla, hiervoor hebben wij u al compensatie gegeven! Dankuwel voor de feedback! en hopelijk to gauw!

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! Enkel het Thaise strand ontbreekt voor het complete gevoel?

Reactie van Thai Curry:Het thaise strand kan ik er helaas niet bij toveren! :( Misschien google proberen? :P, Dankuwel voor de feedback!

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en het eten was super!

Reactie van Thai Curry:Dankuwel José! En hopelijk tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en lekker eten.

Reactie van Thai Curry:Top! En hopelijk tot snel!

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer zoals altijd super goed.

Reactie van Thai Curry:Hartstikke bedankt! En hopelijk tot snel!

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn: héérlijk eten, snel bezorgd en nog goed heet.

Reactie van Thai Curry:Dankuwel! En hopelijk tot snel!

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer! En erg fijn dat ze nu ook bezorgen in Nieuw-vennep. Het was weer smullen!!! ??????

Reactie van Thai Curry:Top om te horen! En hopelijk tot snel!

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke authentieke Thaise keuken. Vriendelijk personeel!

Reactie van Thai Curry:Dankuwel! En hopelijk tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was perfect op tijd, warm en heerlijk :)

Reactie van Thai Curry:Dankuwel voor uw positieve feedback! En hopelijk tot snel!

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

De padthai met kip was super lekker en de sate. Maar alles is lekker en goed daar. Ga zo door

Reactie van Thai Curry:Hartstikke bedankt! En hopelijk tot een volgende keer!

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging redelijk op tijd maar gezien tijdstip en dag (zat. om 17:15) niet verwonderlijk. goed warm geleverd en zoals gewoonlijk bij thai curry heerlijk en goede kwaliteit.

Reactie van Thai Curry:Dankuwel! en hopelijk tot snel!

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn zooooooo blij met jullie. Niet de allergoedkoopste, maar daar krijg je ook zeer ruime porties voor. Authentieke Thaise ingrediënten maken dat ik elke weer, aan de prachtige reizen naar Thailand denk. Heerlijk en ga vooral zo door!

Reactie van Thai Curry:Nou dat is nog eens een goedkoop uitje naar thailand! Bedankt voor uw bestelling en uw feedback!

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !

Reactie van Thai Curry:Dankuwel!

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thais eten zoals het hoort te zijn! Superlekkere groene curry met garnalen, beetje pittig maar nog nooit zo lekker gegeten! Prima bezorging! Mijn complimenten! Wanneer openen jullie een restaurant?

Reactie van Thai Curry:Bedankt! En over de pittig heid als u het te pittig vind kunt u het altijd minder pittig vragen! Tot snel!

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel prijzig, maar heeeeeeerlijk eten

Reactie van Thai Curry:Bedaaaaaankt! en hopelijk tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaatst en in een mum van tijd bezorgd door een correcte en beleefde jongeman. Het eten was warm en smaakte lekker.

Reactie van Thai Curry:Helemaal goed om te horen! Dankuwel!!

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer super en snel geleverd. Zoals altijd :-)

Reactie van Thai Curry:Top om te horen! Hopelijk tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Ik zal de volgende keer weer bestellen bij jullie!

Reactie van Thai Curry:Hartstikke bedankt! Hopelijk tot snel! :)

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke curry! Alles vers bereid. Zalig!

Reactie van Thai Curry:Top om te horen! Hopelijk tot snel!

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat aan de prijzige kant. Vandaar 4 sterren. Maar het is erg goed eten!!!

Reactie van Thai Curry:Dankuwel voor de feedback! De prijs is duur omdat alle ingredienten uit Thailand komen! En goed om te horen dat het eten lekker was!

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker end netjes op tijd thuis bezorgd.

Reactie van Thai Curry:Goed om te horen! Dankuwel voor uw bestelling! Hopelijk tot snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen en betalen Snel bezorgd en eten was heerlijk

Reactie van Thai Curry:Goed om te horen dat alles naar wens was! Dankuwel voor de feedback!

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier weeklijks:-) Dat zegt volgens mij genoeg. Het eten is heerlijk. De bezorging ook altijd perfect:-)

Reactie van Thai Curry:Dankuwel voor de meerdere bestellingen! En voor de feedback!

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke echte Thaise gerechten met de grootste zorg bereid! Dat is nog eens een mooie culinaire aanvulling in Hoofddorp! Supervriendelijke eigenaren en personeel! Echt een aanrader!

Reactie van Thai Curry:Zie het als een uitje naar thailand! Bedankt voor uw feedback!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller geleverd dan aangegeven tijdsindicatie. Het was heerlijk en ruime porties

Reactie van Thai Curry:Bedankt voor uw feedback! We zien uw hopelijk snel nog eens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat fijn dat jullie nu ook brengen. En het eten is ook heerlijk?? Die maaltijd boxen ook ideaal. Bezorging ook goed. Voor ons alle 5 sterren verdient:-)

Reactie van Thai Curry:Goed om te horen! En bedankt voor uw feedback!

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

3 pepertjes, smaak had pittiger gemogen. Voor de rest was het prima eten

Reactie van Thai Curry:Bedankt voor uw beoordeling! We zien u graag nog eens terug!