Bewertungen von Thai Curry Hoofddorp

Neue Beurteilungen

5.0
Carla
25 September 2023

Heerlijk gegeten. Lekker gekruid en goeie kwaliteit en goed van temperatuur, en aardige bezorger.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peter
23 September 2023

Zeer vriendelijke service en heerlijke gerechten. Iets hoger geprijsd maar de kwaliteit is er naar.

E. Koning
18 September 2023

Wij bestellen geregeld bij deze Thai. Altijd erg lekker eten. Niet goedkoop maar wel kwaliteit. Nu moet ik toch wel een melding maken van de viskoekjes die echt niet groter meer zijn dan een euro muntstuk en erg dun. Je krijgt er 4 voor 5,95. Dit is echt teveel geld en veel te weinig viskoekje. We hebben gebeld en krijgen als reden dat het er vroeger 3 waren en nu 4. Dat klopt maar die 3 waren echt heel veel groter en dikker. Dit is niet waar voor je geld. Deze bestel ik dus niet meer (hier). Erg jammer.

Anoniem
12 September 2023

Bestelling kwam goed warm aan en smaakte prima!

Antwort von Thai Curry

Beste, we doen er alles aan om ons eten super warm aan te leveren. Tot snel! :)

Audrey van der Velden
4 September 2023
Antwort von Thai Curry

Dank je wel Audrey. :)

Anoniem
24 August 2023
Antwort von Thai Curry

Dank U!

Marcel Roos
19 August 2023

Heerlijk! En precies op tijd!

Antwort von Thai Curry

Hi Marcel, we doen ons best om het eten op tijd te bezorgen. Tot snel! :)

Angelique
19 August 2023

Snel bezorgd, lekker en netjes bedankt voor de fooi.

Antwort von Thai Curry

Dank Angelique! :)

Edwin Coers
18 August 2023

Snel, goed en gezond.

Antwort von Thai Curry

Dank Edwin voor deze mooi woorden. :)

Erik
17 August 2023

Top zoals ik gewend ben.

Antwort von Thai Curry

Dank Erik, wij blijven doorgaan met onze kwaliteit. :)

Michael Smeer
16 August 2023

Dit is mijn favoriete Thai in Hoofddorp! Weer heerlijk gegeten vandaag! Dank je wel, Lek! 🙏😊🐾

Antwort von Thai Curry

Graag gedaan Michael, dank voor de mooie woorden en tot snel! :)

Roxana
13 August 2023
Antwort von Thai Curry

Dank Roxana. :)

CF
12 August 2023
Antwort von Thai Curry

Dank U wel. :)

Rob
9 August 2023

Weer heerlijk en op tijd!

Antwort von Thai Curry

Hoi Rob, dank voor de review en tot snel! :)

R.J.
2 August 2023

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. We hebben zeer smakelijk gegeten. Bedankt.

Antwort von Thai Curry

Hi RJ, goed om te horen dat ons Thais eten gesmaakt heeft! Tot snel. :)

Jimmy Verschuyl
31 Juli 2023

Heerlijk gegeten en de dames zijn uitzonderlijk vriendelijk, Thaise genen👌

Antwort von Thai Curry

Zeker Jimmy, alle Thaise medewerkers hebben hun oorsprong in Thailand. Tot snel! :)

Layla Boots
31 Juli 2023

Heerlijk eten!! Ik ga zeker vaker bestellen!

Antwort von Thai Curry

Hi Layla, dank voor de mooie review en tot snel! :)

Paul
31 Juli 2023

Heerlijk eten en goede service met een glimlach

Antwort von Thai Curry

Hi Paul, Thailand staat bekend om het land met de glimlach. Dank voor de bestelling.

Lisette Berrevoets
28 Juli 2023

Vers, warm en lekker!

Antwort von Thai Curry

Dank Lisette voor deze mooie woorden. :)

Rob Hooghiemstra
26 Juli 2023

5 kippenstukjes in plaats van 6

Antwort von Thai Curry

Kipvleugels worden altijd in vijf stuks geleverd. Als er twijfel is kunt U altijd even met ons bellen. :)

Ploeger
13 Juli 2023
Antwort von Thai Curry

Dank! :)

Jelmer
10 Juli 2023

Ontzettend snelle bezorging (slechts 20 minuten) en keurig verpakt. Alle vier de porties waren heel smaakvol! Gaan zeker nog een keer bestellen! Enige minpunt; de kroepoek had niet veel smaak.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Thai Curry

Hi Jelmer, goed om te horen dat het eten naar wens was. Het spijt ons om te horen dat de kroepoek niet naar wens was.

CK
10 Juli 2023

Heerlijk vers en lekker Thais eten. Ook heel snel en netjes bezorgd.

Antwort von Thai Curry

Dank je wel CK, als het eten klaar is uit de wok zo snel mogelijk naar de klant.

Tjalling Boon
2 Juli 2023

Heerlijk! Warm en netjes bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Thai Curry

Dank voor de mooie woorden Tjalling. :)

Lennart
27 Juni 2023

Heerlijk eten met verse ingrediënten, op het afgesproken tijdstip klaar en vriendelijk personeel!

Antwort von Thai Curry

Hi Lennart, we gebruiken altijd de meest verse ingrediënten om U de echte Thaise ervaring te laten beleven.

Ingrid Leferink-Blom
25 Juni 2023

Snelle levering en heerlijk gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Thai Curry

Goed om te horen dat het gesmaakt heeft Ingrid. :)

Trudy
25 Juni 2023

Heerlijk, vers eten, snel bereid en altijd vriendelijk personeel.

Antwort von Thai Curry

Hallo Trudy, Thaise mensen staan bekend om hun vriendelijkheid. Wij zijn blij U van dienst te zijn geweest.

Diana de Koning
24 Juni 2023

Eten was heel lekker, zoals altijd. Alleen zat er een stukje plastic in.

Antwort von Thai Curry

Hi Diana, het spijt ons te horen dat er een stukje plastic in zat. Bel ons in de toekomst als zoiets gebeurt.

Erik
23 Juni 2023

Heerlijk!

Antwort von Thai Curry

Dank Erik. :-)

Agnes
18 Juni 2023

Het eten was nog heet bij bezorging en super lekker!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Thai Curry

Beste Agnes, dat de gerechten zijn gemaakt gaan deze gelijk in de isolatieboxen zodat alles perfect op temperatuur blijft.

Shaddy
17 Juni 2023

Van bestelling tot laatste hap: GENIETEN!

Antwort von Thai Curry

Hi Shaddy, dank voor deze mooie woorden.

Rene Ruijter
7 Juni 2023

Het eten was heerlijk, we hebben er van genoten. Het was alleen jammer dat we 4 loempia's hadden besteld en er maar drie kregen.

Antwort von Thai Curry

Beste Rene, goed om te horen dat het eten gesmaakt heeft. Als U sate besteld krijg altijd 3 sate stokjes.

Edwin Coers
7 Juni 2023

Snel bezorgd, lekker en vooral gezond. Hele aardige hardwerkende medewerkers.

Antwort von Thai Curry

Beste Edwin, al onze medewerkers werken met plezier om uw de echte Thaise eetervaring te laten ervaren.

Mechelina
7 Juni 2023
Antwort von Thai Curry

Dank Mechelina. :)

Gerald
6 Juni 2023
Antwort von Thai Curry

Dank Gerald.

Rob Hooghiemstra
6 Juni 2023
Antwort von Thai Curry

:)

Paul
2 Juni 2023

Zoals altijd, snel bezorging, vers gemaakt en lekker eten. Goed voor mensen die van pittig eten houden maar ook voor mensen die niet tegen pittig eten kunnen.

Antwort von Thai Curry

Hi Paul, dank je wel voor de review. Iedereen kan aangeven of ze pittig of minder pittig willen. :)

Sandra Roest
31 Mai 2023

Heerlijk gegeten. Ga er zeker vaker bestellen

Antwort von Thai Curry

Hi Sandra, dank voor de mooie woorden en tot snel. :)

Nimrod
31 Mai 2023
Antwort von Thai Curry

Dank je wel Nimrod.

EW huurman
31 Mai 2023

De bestelling duurde lang. De masaman curry wa vies aard waren erg donker en de kip niet vers, dat geld ook voor Panama curry,ik zal nooit meer bij jullie bestellen het was smerig en duur en dat voor ruim 50 euro,bagger

Antwort von Thai Curry

Onze excuses dat het niet gesmaakt heeft. Ons eten wordt per bestelling gemaakt en niet uit de vriezer gehaald. Het kan dus af en toe even duren voor het eten klaar is.

Damhuis
30 Mai 2023
Antwort von Thai Curry

Dank! :-)

Suzan
29 Mai 2023
Antwort von Thai Curry

:-)

Marion Prins
29 Mai 2023

Heerlijk curry en wok gerechten met knapperige groenten. Verheug me weer op de volgende keer! Levering wordt op tijd bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Thai Curry

Hi Marion, goed om te horen dat ons eten naar wens was. Tot snel!

A
28 Mai 2023

Eten was slecht, geen smaak , koud , nooit meer iets bestellen zonden van het geld

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Thai Curry

Onze excuses dat ons eten niet warm genoeg was. De salade heeft de warmte uit het gerecht gehaald. Onze curry's zijn het beste voor de temperatuur.

Dick Steegman
27 Mai 2023

SatĂ© was echt lekker maar de rijst en het kipgerecht vond ik zeer middelmatig. Al met al de € 30 niet waard naar mijn mening.

Antwort von Thai Curry

Beste Dick, onze excuses dat ons eten niet naar verwachting was. We hopen op een nieuwe kans. Groeten, team Thai Curry

C. Oord
26 Mai 2023

Het eten is op tijd bezorgd. De porties waren lekker groot en het eten smaakte heerlijk.

Antwort von Thai Curry

Goed om te horen dat het eten gesmaakt heeft. Tot snel.

Mike
21 Mai 2023

Ruim voor verwachting bezorgd gevraagd zsm en goed warm
 was weer heerlijk

Antwort von Thai Curry

Hi Mike, zsm kan inderdaad eerder arriveren dan verwacht. Als de order klaar is dan gaan we deze bezorgen. :)

Tjalling Boon
15 Mai 2023

Heerlijk eten, lekker warm bezorgd, top!

Antwort von Thai Curry

Dank je wel Tjalling. :)

J honee
15 Mai 2023

Zoals altijd heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Thai Curry

Dank je wel! Tot snel!

Carla
15 Mai 2023

Lekker van smaak en goed van temperatuur

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Thai Curry

Hoi Carla, we doen er alles aan om ons eten zo snel mogelijk te bozorgen zodat alles warm aankomt.

Helena Denneman
14 Mai 2023

Heel lekker en goed gevuld

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Thai Curry

Dank je wel Helena. :-)

Peter
13 Mai 2023

Vertrouwd lekker, snel bezorgd. Ofwel gewoon goed!

Antwort von Thai Curry

Hi Peter, goed om te horen dat ons eten gesmaakt heeft. Tot snel!

Ron Bol
12 Mai 2023

Gisteren weer is besteld bij Thai Curry. Dit is toch echt de beste Thai in Hoofddorp en omstreken. Super lekker, heel veel smaak en de Thom Ka Kai was beter dan ik de laatste jaren in Thailand heb gehad. Bezorging prima en goed warm. Complimenten

Antwort von Thai Curry

Dank Ron voor deze mooie woorden. Al onze chefs hebben hun oorsprong in Thailand en daarom smaakt ons eten alsof je in Thailand bent. :)

Bart Baaijens
7 Mai 2023

Heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Thai Curry

Goed om te horen dat alles naar wens was Bart. Groeten team Thai Curry.

Albert
6 Mai 2023

Uitstekend!

Antwort von Thai Curry

Dank voor de mooie woorden Albert. :)

Brenda
5 Mai 2023

Super snelle bezorging đŸ‘đŸ»

Antwort von Thai Curry

Dank je wel Brenda. :)

Joyce
30 April 2023

Zoals altijd: heerlijke gerechten, vers bereid, goed warm en erg smaakvol. De bestelling werd op het juiste tijdstip bezorgd door een vriendelijke jongen. Aanrader!

Antwort von Thai Curry

Hi Joyce, goed om te horen dat alles naar wens was. Wij geven altijd aan de bezorgers netjes en beleefd te zijn ook mochten we veel te laat zijn. Groetjes!

Nicole Sanwikrama
26 April 2023

Inktvis is lekker en pittig. Gebakken rijst had geen smaak. Niet wat ik gewend bent. Meestal hebben ze smaak maar dit keer niet. Wel Jammer!

Antwort von Thai Curry

Beste Nicole, het spijt ons te horen dat het eten niet naar wens was. Hopelijk geeft U ons nog een kans om te bewijzen dat we nog steeds de beste zijn. Groeten team Thai curry.

Johan Stricker
23 April 2023

Het eten is prima bereid goed verzorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Thai Curry

Beste Johan, onze chefs maken voor U de heerlijkste Thaise maaltijden. Koken is voor Thaise mensen een hobby. :)

Ellen Goossens
22 April 2023

Het was weer zalig 🙏Dank

Antwort von Thai Curry

Graag gedaan Ellen en bedankt voor de mooie review. :) Groetjes.

Edwin Coers
18 April 2023

Gezond, lekker en snel bezorgd.

Antwort von Thai Curry

Dank U wel Edwin voor de mooie review. Thais eten staat beken om de heerlijke gezonde smaak.

Anoniem
17 April 2023

Echt heerlijk eten! Vriendelijke mensen.

Antwort von Thai Curry

Dank U voor de review. Tot snel. :)

Joyce
16 April 2023

Heerlijk eten. Goed op temperatuur. Altijd prima.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Thai Curry

Dank U wel Joyce voor deze mooie beoordeling. Tot snel. :)

Lennart
11 April 2023

Heerlijk eten en precies op tijd klaar!

Antwort von Thai Curry

Dank U wel Lennart. :)

Theo
10 April 2023

Alles binnen 3 kwartier bezorgd, ruim voldoende en heerlijke gerechten, top

Antwort von Thai Curry

Beste Theo, dank voor de review en de mooie woorden. Wij doen ons best om kwaliteit zo snel als mogelijk te leveren. Groeten. :)

Heidy
7 April 2023

We hebben weer genoten van het heerlijke eten! Ons zoontje van 5 gaf de padthai een 9,9!

Antwort von Thai Curry

Wow Heidy! Goed om te horen dat uw zoontje ons eten een 9,9 geeft! Wij zien hem nog wel eens terug denk ik. :)

Ellen Goossens
1 April 2023

Weer heerlijk gegeten 👍

Antwort von Thai Curry

Hallo Ellen, goed om te horen dat U heerlijk heeft gegeten. Groeten en tot snel.

Joyce
31 MĂ€rz 2023

Eten smaakte heerlijk, was goed warm en werd door een vriendelijke man op tijd bezorgd. Aanrader!

Antwort von Thai Curry

Hi Joyce, goed om te horen dat alles gesmaakt heeft. Thailand staat bekend om het land met de glimlach welke wij ook doorgeven aan onze bezorgers. :)

Anoniem
31 MĂ€rz 2023
Antwort von Thai Curry

Dank U!

Mischa sluiter-krijger
30 MĂ€rz 2023
Antwort von Thai Curry

Dank je wel Mischa voor de derde mooie beoordeling! :)

Edwin Coers
29 MĂ€rz 2023
Antwort von Thai Curry

Dank Edwin. :)

Lisette Berrevoets
28 MĂ€rz 2023

Altijd snel, vers en heerlijk

Antwort von Thai Curry

Hi Lisette, dank voor de mooie woorden en goed om te horen dat U ons eten gesmaakt heeft.

C.
26 MĂ€rz 2023

Snelle bezorging & het eten was lekker.

Antwort von Thai Curry

Dank je wel. :)

M
15 MĂ€rz 2023
Antwort von Thai Curry

Thanks M. Groeten TCbN

Mekern
13 MĂ€rz 2023

Fantastisch lekker eten, altijd!

Antwort von Thai Curry

Dank Mekern voor deze mooie woorden. :)

Mischa sluiter-krijger
13 MĂ€rz 2023
Antwort von Thai Curry

Dank je wel Mischa. :)

Brenda
13 MĂ€rz 2023

Lekker bereidt en veel verse groenten. Snelle en vriendelijke bezorging..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Thai Curry

Hi Brenda, de Thaise keuken staat bekend om de vele verse ingrediënten. Goed om te horen dat alles gesmaakt heeft.

Boelhouwer
12 MĂ€rz 2023

Het was weer heerlijk. Porties zijn genoeg en bezorging is snel, bij zsm zelfs vroeger dan verwacht

Antwort von Thai Curry

Onze chefs zijn zeer goed en zeer snel. Als wij klaar zijn met koken brengen we het eten zo snel mogelijk naar U toe. Tot snel weer. :)

Bibi
11 MĂ€rz 2023

Iedere week bestellen wij hier en alles is altijd even lekker. Deze keer bestelden wij de Tom Kha Kai soep en speciaal voor mijn man die geen vlees eet, werd er (buiten de kaart om) een vegetarische versie gemaakt. En deze was heerlijk!! Dames, bedankt voor deze service!

Antwort von Thai Curry

Hi Bibi, leuk om te horen we je elke week kunnen voorzien van de heerlijkste Thaise gerechten. Wij kunnen elke gerecht aanpassen naar de smaak van de klant. Groetjes en graag gedaan. :)

Louise
10 MĂ€rz 2023

Lekker en goede prijs. Ook snel en warm geleverd.

Antwort von Thai Curry

Dank je wel Louise. :)

Mischa sluiter-krijger
6 MĂ€rz 2023
Antwort von Thai Curry

Dank je wel Mischa.

Theo
6 MĂ€rz 2023

Supper vlotte bezorging. Eten is heerlijk pittig en je proeft dat t supper vers is

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Thai Curry

Hi Theo, alle gerechten welke wij maken worden altijd vers gemaakt. Wij willen U de echte Thaise smaak laten ervaren.

John Honée
3 MĂ€rz 2023

Op tijd, op temperatuur en weer geweldig qua smaak.

Antwort von Thai Curry

Beste John, nadat het eten vers gemaakt is gaat het direct in een box wlke het gerecht perfect op temperatuur zal houden. Deze box past ook in de fiets, scooter of Caddy. Groeten en tot snel.

Edwin Coers
1 MĂ€rz 2023

Kwaliteit, gezond en snel bezorgd.

Antwort von Thai Curry

Hi Edwin, de Thaise keuken is heerlijk en gezond. Tot snel weer.

Joop Stricker
25 Februar 2023

Het eten was heerlijk online bestellen gaat zeer goed bestelling was keurig op tijd Top

Antwort von Thai Curry

Beste Joop, dank voor de mooie woorden. Het is af en toe een uitdaging om alles om tijd te bezorgen maar we doen altijd ons best. Groetjes.

Yvette Balk
25 Februar 2023

Goed op de hoogte gehouden wanneer de bezorger zou komen. Het eten is altijd super lekker! Meestal halen we af maar dit keer voor thuisbezorgen gekozen, alles was nog lekker warm

Antwort von Thai Curry

Hoi Yvette, dankzij de kassa software kunnen we U laten weten wanneer de bestelling in de keuken is en wanneer deze onderweg is. Bezorgen of afhalen, beide doen we graag. Tot snel.

Verena
24 Februar 2023

Heerlijke saté, loempia zalig en de tom kha kai voor herhaling vatbaar allemaal

Antwort von Thai Curry

Hi Verena, goed om te horen dat alles naar wens was en tot snel! :)

Carenem
18 Februar 2023

Also altijd heerlijk, levering op tijd.

Antwort von Thai Curry

Dank je wel Carenem. :)

Nvt
17 Februar 2023
Antwort von Thai Curry

Dank!

VN
14 Februar 2023

Great food and service

Antwort von Thai Curry

Good to hear that you enjoyed our food and service. :)

Lennart
12 Februar 2023

De bestelling was op tijd klaar, het personeel is heel vriendelijk en, zeker het belangrijkst, het eten was weer heerlijk!

Antwort von Thai Curry

Hi Lennart, goed om te horen dat alles naar wens was. De Thai staan bekend om hun vriendelijkheid. :)

Elise
9 Februar 2023

Zoals we gewend zijn: super vers en heerlijk eten. Kwartier vroeger dan verwacht, fijn! Eten was goed warm. Hebben weer gesmuld!

Antwort von Thai Curry

Hi Elise, we waren inderdaad eerder klaar. In plaats van te wachten brengen we gelijk ons eten. :)

Edwin Coers
8 Februar 2023

Het gerecht met gember is heerlijk. Ook de sate is perfect

Antwort von Thai Curry

Dank Edwin, we hopen altijd iedereen te voldoen met ons eten.

Karin
7 Februar 2023

Altijd op tijd bezorgd en erg lekker

Antwort von Thai Curry

Dank je wel Karin voor de mooie woorden.

A. de Bres
30 Januar 2023
Antwort von Thai Curry

Dank voor de vijf sterren. Hopelijk tot snel.

Stephan
29 Januar 2023

Super snelle bezorging en heerlijk gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Thai Curry

HI Stephan, goed om te horen dat alles gesmaakt heeft. :) Tot snel.

Edwin Coers
28 Januar 2023

Zeer hard werkende mensen. Altijd goed, snel en gezond.

Antwort von Thai Curry

Dank voor de waardering Edwin, horeca is hard maar dankbaar werk. :)

angelique Zandstra
25 Januar 2023

Heerlijk eten en ruim vroeger geleverd dan geïndiceerd via de email. Mogelijkheid om minder pittig of extra’s aan te geven bij je bestellling. Top. Makkelijk bestelformulier met foto’s.

Antwort von Thai Curry

Onze koks zijn zo snel dat ze vaak eerder klaar zijn met koken. We proberen de website zo duidelijk mogelijk te maken met foto's en keuzes betreffende de pittigheid. Tot snel. :)

Madeleine
23 Januar 2023

Snelle bezorging en heerlijk eten!

Antwort von Thai Curry

Blij te horen dat het U gesmaakt heeft. Tot snel.

Jong A Liem
22 Januar 2023

Wat jammer is bij het eten thuis te laten bezorgen, bestel je een volledige maaltijd,vullen jullie de bodem van het plasticbakje tot de helft gesneden rauwe kool. Het leek oprecht een goed gevulde bak. Tijdens het eten niet verzadigd. Voor de prijs die je betaald is dit niet netjes. Ik heb het vooral over de pittige beefsalade. Verder was het eten lekker.

Antwort von Thai Curry

Als U niet de kool niet wilt hebben kunt U dat altijd aangeven bij de bestelling.

Bart Baaijens
22 Januar 2023

Heerlijk gegeten, bezorging uitstekend

Antwort von Thai Curry

Dank Bart voor deze mooie woorden. :)

Lennart
15 Januar 2023

De bestellingen was precies op tijd klaar en het eten was overheerlijk.

Antwort von Thai Curry

We zijn blij te horen dat U ons eten overheerlijk vond. Wij blijven doorgaan om iedereen de echte Thaise smaak te laten beleven.

Paul
6 Januar 2023

Eten was prima. Bezorging precies op tijd.

Antwort von Thai Curry

Fijn om te horen dat U heeft genoten van ons eten. Het is af en toe een uitdaging om alles op tijd te bezorgen. :)

Rob Hooghiemstra
6 Januar 2023

Alles vers en heerlijk van smaak

Antwort von Thai Curry

We halen altijd de meest verse ingrediënten om U te laten genieten van de echte Thaise smaak.

Karlijn
5 Januar 2023

Super vers en lekker eten.

Antwort von Thai Curry

Dank U wel Karlijn. :)

C
31 Dezember 2022

Echt..heerlijk!!!!

Antwort von Thai Curry

Dank U wel, goed om te horen dat alles naar wens was. :)

X
29 Dezember 2022
Antwort von Thai Curry

Dank. :)

Sanny Feijen
29 Dezember 2022

Nu al paar keer wat nieuwe gerechten geprobeerd en gegeten. Heerlijk allemaal 😋 Wij houden van afwisseling!

Antwort von Thai Curry

Dank U! We proberen altijd wat nieuwe gerechten aan te beiden.

Nico
25 Dezember 2022

Helemaal goed

Antwort von Thai Curry

Goed om te horen dat alles naar wens was.

Anita van der Weijden
25 Dezember 2022

Alles prima in orde wij bestellen graag bij jullie

Antwort von Thai Curry

Goed om te horen! Tot snel weer.

Edwin Coers
23 Dezember 2022

Alles perfect en snelle bezorging

Antwort von Thai Curry

Dank U wel en we doen er alles aan om onze Thaise maaltijden op tijd te bezorgen. :)

Tineke
19 Dezember 2022
Antwort von Thai Curry

Dank U wel.

Lotte
18 Dezember 2022

Gewoon echt heel erg goed eten

Antwort von Thai Curry

Goed om te horen dat U ons Thaise eten heerlijk vind.

Viktor
10 Dezember 2022
Antwort von Thai Curry

Dank U. :)

Ellen Goossens
10 Dezember 2022

Top ! Weer zalig gegeten. Kado dat wij Thaicurry in Hoofddorp hebben.

Antwort von Thai Curry

Wat fijn om te horen dat U ons een kado vindt in Hoofddorp. Wij gaan door om iedereen te voorzien van een heerlijke Thaise maaltijd.

Esther
9 Dezember 2022

Genoten

Antwort von Thai Curry

Wij zijn blij te horen dat U genoten heeft van onze gerechten.

Honee
8 Dezember 2022

Gebeld door restaurant om te vragen of bestelling eerder mocht worden gebracht (17.45 ipv 18.00). Dan was ok maar eten kwam 18.15 en was op zijn best lauw. Zoals altijd heel smakelijk maar niet warm zoals gebruikelijk.

Antwort von Thai Curry

Het spijt ons, het klopt dat wij hebben gebeld. We dachten eerder klaar te zijn maar dat was niet het geval. We hebben bezorgd met de fiets in een "warmhoud" bak. Door de kou is helaas het gerecht was afgekoeld. We gaan helaas onze service naar Nieuw Vennep helaas stoppen in de winter tijd. We hebben geen scooter bezorgers op dit moment dus service zal hervat worden in de lente/zomer maanden.

Mariska van der Zwaan
6 Dezember 2022
Antwort von Thai Curry

Dank U wel. :)

Marjolijn
2 Dezember 2022

Altijd heerlijke gerechten en een zeer goede service. Personeel heel vriendelijk

Antwort von Thai Curry

Wij doen ons best om U te voorzien van de heerlijkste Thaise gerechten. Vriendelijkheid zit in onze cultuur. :)

Rob Hooghiemstra
2 Dezember 2022
Antwort von Thai Curry

Dank Rob. :)

eva
29 November 2022

Eren was goed en net genoeg.

Antwort von Thai Curry

Dank U wel voor de mooie review. :)

Sandra
25 November 2022

Verschillende gerechten besteld. Allemaal erg lekker!!!

Antwort von Thai Curry

Goed om te horen dat het gesmaakt heeft. Tot snel.

Max
16 November 2022

Voor ons kennismaking met uw bedrijf. Was heerlijk, wordt zeker hethaald

Antwort von Thai Curry

Welkom bij Thai Curry by Nonglek, goed om te horen dat het gesmaakt heeft en tot de volgende keer.

Carry
15 November 2022

Heerlijke gerechten, supersnel bezorgd (dwars door een hoosbui) en super heet afgeleverd. Helemaal top! Fijn verjaardags diner, bedankt!

Antwort von Thai Curry

Fijn dat U een goede verjaardag heeft gehad met onze Thaiss gerechten. En wij bezorgen altijd met mooi en slecht weer.

Familie Willemse
14 November 2022

Het eten was heerlijk en precies goed gekruid. De bestelling was er veel sneller dan verwacht. Dat gaan we zeker nog eens doen.

Antwort von Thai Curry

We zien U graag snel weer terug, gelukkig om te horen dat de smaak perfect was. Smaak blijft per persoon verschillend. :)

Kramps
12 November 2022

Lekker eten en supersnelle bezorging

Antwort von Thai Curry

Dank U wel. :)

Patrick
9 November 2022

Eerste keer besteld, maar zeker voor herhaling vatbaar! Keurig bezorgd, eten was heerlijk!

Antwort von Thai Curry

Tot snel.

Ellen Goossens
4 November 2022

Top gegeten, zo blij dat we zo’n heerlijke Thai in Hoofddorp hebben 🙏

Antwort von Thai Curry

Wij zijn blij te horen dat U ons eten heerlijk vindt. :)

Sitske Kuipers
4 November 2022
Antwort von Thai Curry

Dank Sitske, wat kunnen we doen om 5 sterren te krijgen? :)

Roldy
28 Oktober 2022

Zoals altijd
.heerlijk en op tijd đŸ‘đŸ»

Antwort von Thai Curry

Dank U wel voor de terugkoppeling.

Marion
28 Oktober 2022

Heerlijk eten en geweldige service! Jullie zijn echt fantastisch.

Antwort von Thai Curry

Dank U wel voor deze mooie beoordeling. :)

Sun
27 Oktober 2022

Vond het helaas dit keer tegenvallen. Had biefstuk in oestersaus met (oa)broccoli. Vond er weinig smaak aan. Jammer!!! Maar vorige keren was het wĂšl goed, dus ga ik het zeker nog een keer proberen.

Antwort von Thai Curry

Het spijt ons te horen dat eten niet lekker was. We hopen U volgende keer weer te zien.

Rein
21 Oktober 2022
Antwort von Thai Curry

Dank Rein. :)

Manouk
18 Oktober 2022

Eten was heerlijk. Bezorging wat langzaam en de bezorger had ook zeker geen haast. Gelukkig is het eten zo lekker dat het het wachten waard is.

Antwort von Thai Curry

Onze excuses dat we iets te laat waren, goed om te horen dat het eten naar wens was. :)

Angela
15 Oktober 2022

+ Veel lekkerder dan zelf maken + Goede hoeveelheid. + Zelf geen afwas. + Mooi op tijd + Op het menu duidelijk alle allergenen en vegan - Mocht wel iets minder zout naar mijn smaak - boontjes en courgette ietsjes te rauw - met mijn budget kan ik helaas niet zo vaak bestellen als dat ik zou willen

Antwort von Thai Curry

Dank U wel voor deze mooie review...enne de afwas hebben wij. :) We zien U graag terug en het maakt niet uit hoe lang dat duurt. :)

Carla
2 Oktober 2022

Het eten was heerlijk, alleen een foutje bij de aflevering
we hadden Thom Kha Kung besteld naar Thom Kha Kai gekregen. Dat was jammer maar het was niettemin lekker.

Antwort von Thai Curry

Onze excuses dat het niet helemaal goed is gegaan. wel fijn om te horen dat het lekker was. mocht het weer gebeuren bel ons gerust :)

Diana
2 Oktober 2022

Heerlijk gegeten, snel bezorgd

Antwort von Thai Curry

Goed om te horen dat U heerlijk heeft gegeten.

Marcel Roos
1 Oktober 2022
Antwort von Thai Curry

Dank Marcel. :)

Edwin Coers
25 September 2022

Kwaliteit, snel en super aardige mensen.

Antwort von Thai Curry

Dank U wel dat U ons eten en service waardeert. :)

Marieke
24 September 2022

De bestelling stond keurig op de aangevraagde tijd klaar. Erg lekker eten, als altijd. Enige minpuntje: de plastic tas die zonder vragen wordt gebruikt en waar 5 cent voor gerekend wordt. Niet dat die 5 cent zo erg is, maar een principe kwestie. Ik heb zelf altijd tassen bij me

Antwort von Thai Curry

Blij om te horen dat U heerlijk heeft gegeten. U kunt altijd aangeven bij de bestelling dat U zelf een tas meeneemt. :)

Richard
23 September 2022

Weer erg lekker gegeten, heerlijk keer op keer. Beste Thai in hoofddorp en omgeving, Hou je van pittig vraag om echte Thaise pittigheid

Antwort von Thai Curry

Blij om te horen dat U heerlijk heeft gegeten. Wij worden zeer blij dat U ons de beste Thai in hoofddorp en omgeving vindt. :)

Janice
21 September 2022

Een van de lekkerste Thais eten. Wij hebben ervan genoten

Antwort von Thai Curry

Dank U wel. :)

Kuipers
19 September 2022
Antwort von Thai Curry

Wat kunnen we doen om 5 sterren te krijgen? :)

Marco
19 September 2022

Verbeterpunten: - Gebruik voor de Laab Kai iets minder witte kool om het bakje te vullen en wat meer van het gerecht zelf. - Bij de Laab Kai mist munt - Door de pad krapauw hoort Thaise Basilicum, maar dat zat er niet in. Misschien kun je dan beter aangeven dat het gerecht niet te bestellen is. Eten is verder lekker pittig, zoals het hoort!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Thai Curry

Bedankt voor het advies. In de gerechten zitten altijd munt en basilicum maar misschien niet genoeg voor uw smaak.

Jessica
18 September 2022
Antwort von Thai Curry

Dank je wel Jessica. :)

C.Erkens
8 September 2022

De soep kon iets warmer zijn geweest.

Antwort von Thai Curry

Onze excuses dat de soep niet helemaal op temperatuur was. U kunt altijd de soep nog opwarmen in de magnetron of in de pan middels vuur/inductie.

Susan
30 August 2022

Het was weer top.

Antwort von Thai Curry

Dank U wel.

Desmond
29 August 2022
Madeleine
22 August 2022

Online besteld en het was keurig op tijd klaar. Gerechten waren heerlijk zoals altijd, dus gewoon een fijne plek voor lekker Thais eten.

Antwort von Thai Curry

Dank U wel en we blijven streven de lekkerste Thaise gerechten te maken. :)

Marion
20 August 2022

Twee heerlijke gerechten die ook nog eens super snel werden bezorgd. Wij hebben gesmuld!

Antwort von Thai Curry

Wat goed om te horen!!!

Rob
19 August 2022

Gewoon heerlijk en goed van smaak

Antwort von Thai Curry

Goed om te horen dat U onze Thaise smaak waardeert. :)

Rene
19 August 2022

Het was weer heerlijk.

Antwort von Thai Curry

Dank U wel.

Susan
14 August 2022

Zeer snelle bezorging en het eten was weer lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Thai Curry

Dank U wel en goed om te horen dat het eten gesmaakt heeft. Tot snel.

S8
13 August 2022
J. Hage
10 August 2022

Al vaker besteld. Heerlijk eten en goed warm aangeleverd. Top

Antwort von Thai Curry

fijn om te horen! :)

Winfried
9 August 2022

Bestelling en bezorging prima. Maar het eten viel erg tegen dit keer. Saté lauw. Tom kha kai, goed van smaak maar lauw. Kiaw Thod, velletjes zonder enige inhoud. Pad thai shrimps was een lauwe zompige massa. Echt niet lekker. De green kip was wel lekker maar kan de rest niet naar een voldoende trekken. Andere keren heel goed maar dit keer helaas onder de maat.

Antwort von Thai Curry

Het spijt ons om te horen dat eten niet naar wens was. We gaan dit uiteraard met ons keuken team bespreken zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Nogmaals excuus en hopelijk tot snel.

Rob Hooghiemstra
7 August 2022

Zeer goed van smaak en lekker vers

Antwort von Thai Curry

Goed om te horen dat ons eten U gesmaakt heeft. :)

Stella
5 August 2022

De gerechten smaakten heerlijk en waren op goede temperatuur toen de bezorger op het afgesproken tijdstip kwam. Het online bestelproces is ook duidelijk en handig.

Antwort von Thai Curry

We zijn blij te horen dat U heerlijk heeft gegeten. Tot snel.

Ellen
5 August 2022

Weer heerlijk gegeten

Antwort von Thai Curry

Dank U wel en tot snel.

Hans
3 August 2022

Was weer prima eten , bezorging niets op aan te merken

Antwort von Thai Curry

Goed te horen dat het eten lekker was. Tot snel weer.

Yo
2 August 2022

Was weer đŸ‘ŒđŸ»

Antwort von Thai Curry

We zijn zeer blij. :)

Mischa sluiter-krijger
31 Juli 2022
Danielle
28 Juli 2022

Super snel bezorgd en alles smaakte heerlijk!

Antwort von Thai Curry

Wij zijn blij te horen dat U de gerechten lekker vond. :) Tot snel weer.

btje57
26 Juli 2022

De smaken waren prima. Maar de hoeveelheden van de snacks gewoon schandalig weinig. 3 viskoekjes voor € 5,75, 3 gebakken garnalen voor € 5,75 dit mogen er toch minstens 5 zijn. Wij bestellen hier niet meer.

Antwort von Thai Curry

Het zal U niet ontgaan dat de meeste prijzen van de ingredienten 2 maal zo hoog zijn geworden of meer. Wij belasten deze kosten niet allemaal door aan de klant. Het spijt ons maar 5 viskoekjes voor dezelfde prijs is onmogelijk.

Ton
26 Juli 2022
Antwort von Thai Curry

:)

Yaela
26 Juli 2022

Weinig smaak aan de massaman curry. Aardappel erg zacht gekookt. Waren erg vroeg met bezorgen

Antwort von Thai Curry

Onze excuses dat de smaak niet naar de uwe was. Hopelijk zien we U nogmaals voor een herkansing.

Daphne
26 Juli 2022

Heerlijk gegeten!! De biefstuk heerlijk mals. Bezorging op tijd

Antwort von Thai Curry

Goed om te horen dat U heerlijk gegeten heeft.

EW huurman
25 Juli 2022

De saté was rauw en de biefstuk inde rode curry wa summier. Ik hoop dat jullie mijn geld terug geven het was goor rauw en niet lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Thai Curry

Excuses, dit is niet wat willen presenteren. We gaan dit bespreken met de chefs.

Menno Elgersma
25 Juli 2022

Het was weer genieten! Nooit (ruim) van te voren bereid en dan kiezen uit de koeling. ALTIJD vers bereid. Zelf een onverwacht grote bestelling was mooi op tijd klaar. En niet geheel onbelangrijk, authentiek! Zoals wij het gewent zijn in Thailand zelf. àžĄàž±àž™àž­àžŁàčˆàž­àžą àž‚àž­àžšàž„àžžàž“ àčàž„àč‰àž§àžžàžšàžàž±àž™àčƒàž«àžĄàčˆ!

Antwort von Thai Curry

Bedank voor de review. àčàž„àč‰àž§àžžàžšàžàž±àž™àž„àčˆàž°

Edwin Coers
20 Juli 2022
Antwort von Thai Curry

Bedankt voor de sterren. :)

Strammermax
19 Juli 2022
Antwort von Thai Curry

:)

Jessica
16 Juli 2022
Antwort von Thai Curry

Dank je wel Jessica.

Diana
10 Juli 2022

Super eten en altijd vers

Antwort von Thai Curry

Dank U wel. :)

Heiko joustra
10 Juli 2022

Top eten en op tijd gebracht. GA zo door.

Antwort von Thai Curry

Dank u wel en we gaan zo door. :)

Woodpecker
7 Juli 2022

Heerlijk smaakvol en goed warm bij bezorging. Alles netjes verpakt. Top!

Antwort von Thai Curry

Goed om te horen dat alles naar wens was.

Tonnie
4 Juli 2022

Eten was heerlijk ! 👍

Antwort von Thai Curry

Top, dankuwel!

Johan Delhaye
27 Juni 2022

Lekker gegeten, volgende weer.

Antwort von Thai Curry

Dankuwel ;)

Jan
24 Juni 2022
Mischa sluiter-krijger
19 Juni 2022

Altijd dezelfde goede kwaliteit!

Antwort von Thai Curry

Jazekers, dankuwel!

Robert Robinson
19 Juni 2022

Super op tijd en heerlijk eten. Puur, goed van smaak en niet vet.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Thai Curry

Top om te horen, dankuwel!

Ellen
17 Juni 2022

Weer zalig gegeten 🙏

Antwort von Thai Curry

Wat fijn dat u het lekker vond!

Diana
17 Juni 2022

Was weer heerlijk!

Antwort von Thai Curry

Goed om te horen, dankuwel ;)

Ren
16 Juni 2022

Altijd goed eten bij Thai Curry.

Antwort von Thai Curry

Veel dank!

Mischa sluiter-krijger
15 Juni 2022
Werner
13 Juni 2022

Zoals altijd heerlijk en bezorging op tijd!!

Antwort von Thai Curry

Top, dankuwel!

Maurice
12 Juni 2022

Heeeerlijk eten, mijn favoriet om iets te halen. Vooral de gebakken rijst, maar ook de curry met kokos.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Thai Curry

:)

Johan
12 Juni 2022

Wederom fantastische maaltijd, praktisch op tijd en genoeg om nog eens te eten. That curry blijft 1 van mijn favoriete eet gelegenheden.

Antwort von Thai Curry

Dankuwel! Dat betekent veel voor ons

Martijn
11 Juni 2022

ik ken geen betere Thai. Authentiek. Ik zou willen dat ik het zelf kon bereiden. Helemaal de curries, heerlijk. Genieten.

Antwort von Thai Curry

Wat fijn dat u het lekker vindt!

Sander
10 Juni 2022

Heerlijk!

Antwort von Thai Curry

Dankuwel!

Henk
7 Juni 2022

Eten smaakte heel goed, helaas was het niet meer heel warm. Werd om 18:30 bezorgd ipv 18:00. Kreeg pas om 18:25 een update via de mail dat bestelling onderweg was.

Antwort von Thai Curry

ow sorry onze excuses het was heel druk voor ons wij hebben ons uiterste best gedaan

Susan
7 Juni 2022

Ik had de glassnoodle salade ....en hij was heeerrlijk!!!

Antwort von Thai Curry

Fijn om te horen, dankuwel!

Vd Vlugt
6 Juni 2022

Heel erg lekker met veel verse groenten.

Antwort von Thai Curry

Top, dankuwel!

Jasper
6 Juni 2022

We misten de extra rijst

Antwort von Thai Curry

Excuses, als u volgende keer gelijk belt zullen wij alles wat mist meteen komen brengen

Valerie
4 Juni 2022

Weer heerlijk gegeten

Antwort von Thai Curry

Wat fijn om te horen dat u het lekker vond!

Joyce
2 Juni 2022

Heerlijk vers, bezorging prima op tijd, gerechten waren nog erg warm

Antwort von Thai Curry

Dankuwel!

Els
26 Mai 2022

Altijd lekker en altijd op tijd geleverd!!

Antwort von Thai Curry

Top om te horen, dankuwel!

eva
24 Mai 2022

Lekker spicy eindelijk

Antwort von Thai Curry

als u het erbij zet regelen wij dat het volgende keer ook lekker pittig is

Kimberly
23 Mai 2022

Heerlijk smaakvol eten. Ik had een opmerking geplaatst bij mijn bestelling ivm mijn laatste bestelling, maar echt top opgepakt!! Super!

Antwort von Thai Curry

Maar natuurlijk ;) We doen ons best om u blij te maken

Joey
22 Mai 2022

Heerlijk eten, op tijd bezorgd, kortom top.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Thai Curry

top

Mischa Krijger
22 Mai 2022
Antwort von Thai Curry

;)

Karolien Rottier
20 Mai 2022

Ditmaal was de Masaman kip erg vet, er dreef een hele laag olie op. De aardappelen waren iets te hard nog. Was daardoor minder lekker in vergelijking met vorige keren. Zeer snelle en vriendelijke bezorging.

Antwort von Thai Curry

onze excuses. bedankt voor uw reactie wij zullen er nog beter op gaan letten.

Werner Schuurmans
15 Mai 2022

Heerlijk eten (Green Shrimps 14e) en snelle bezorging!!

Antwort von Thai Curry

dankuwel

LM
11 Mai 2022

Alles prima

Antwort von Thai Curry

dankuwel

Irene
7 Mai 2022

Lekker eten / goede service

Antwort von Thai Curry

ja ja onze werknemers doen hun uiterste best;)!

Jasper
7 Mai 2022
Antwort von Thai Curry

goed om te zien dat u blij bent met ons.

Arjan
5 Mai 2022
Edwin Coers
26 April 2022

Alles weer perfect zoals altijd.

Antwort von Thai Curry

Top om te horen!!! dankuwel

Jessy
20 April 2022

Het eten was echt heel lekker! Bezorging was precies op tijd

Antwort von Thai Curry

top dat het u heeft gesmaakt!

Henk
20 April 2022

Altijd lekker en grote porties!!

Antwort von Thai Curry

wij vinden het top dat het u heeft gesmaakt

Lieke
19 April 2022

Heerlijk gegeten! Allemaal verse producten! Bestelling was netjes op tijd.. we hebben lekker zitten smullen!

Antwort von Thai Curry

zoals het hoort bij een goeie Thai!!

Mischa Krijger
11 April 2022
Antwort von Thai Curry

:)

Pietersen
8 April 2022

Vers, heerlijk smaak Op tijd bezorgd.. top van jullie

Antwort von Thai Curry

Wat fijn om te horen dat u het lekker vond! :)

B. van Delft
6 April 2022

Was erg lekker allemaal.

Antwort von Thai Curry

goed om te horen!! :)

Essie
6 April 2022

Was weer smullen 
.

Antwort von Thai Curry

wat fijn dat u het lekker vond!!

Edmée
4 April 2022
Antwort von Thai Curry

:)

buijs
2 April 2022
Antwort von Thai Curry

:)

Jochem
2 April 2022

Heerlijk pittig eten, goede portie goed voor twee keer vol bord, aanrader !!

Antwort von Thai Curry

fijn dat u ervan heeft genoten:)!!!

Michel
1 April 2022

Vega curry was erg lekker

Antwort von Thai Curry

voor iedereen wat wils ;)

Lisette Berrevoets
29 MĂ€rz 2022

Zoals altijd, heerlijk, vers, snel bezorgd.

Antwort von Thai Curry

zoals het hoort!!!

Ivonne
25 MĂ€rz 2022

Heel goed

Antwort von Thai Curry

Wat tof dat u het goed vond! :)

Joshua
25 MĂ€rz 2022

Eten was heerlijk, optijd gereed voor afhaal. Geen verbeterpunten - keep on going!

Antwort von Thai Curry

dat is goed om te horen!!!! dankuwel

Menno
23 MĂ€rz 2022
Antwort von Thai Curry

:)

Rn
23 MĂ€rz 2022

Altijd genieten van jullie gebakken rijst.

Antwort von Thai Curry

fijn dat u het lekker vind!!!

Rujira
20 MĂ€rz 2022
Antwort von Thai Curry

:))

Edwin Coers
20 MĂ€rz 2022
Rob
19 MĂ€rz 2022

Altijd heerlijk eten! Nu een nieuwe gerecht geprobeerd, Rund met knoflook en ui, en wow wat was het lekker zeg!! Maar

Antwort von Thai Curry

wat enorm fijn dat u het lekker vond, wij vinden de nieuwe gerechten van lek ook heerlijk!!

Erwin Admiraal
19 MĂ€rz 2022

Ik ben gek op Thaise aubergine, jammer dat ik maar 1/2 had in mijn kai green curry.... HĂ©Ă©l veel bamboe, dat wel, maar de smaak en kwaliteit waren echt goed!

Mark
19 MĂ€rz 2022
Meta
14 MĂ€rz 2022

Top tent!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Thai Curry

Top tenten hebben altijd top klanten!!! :))

Jonathon
13 MĂ€rz 2022

We loved the tofu in the green curry, how it was cut like meat and how it was chewy and juicy. Also perfect level of spice. The other dish had a lot of ginger flavour which we also loved. Thank you!

Antwort von Thai Curry

we love to hear that:)

Kira
13 MĂ€rz 2022

super lekker ,warm en optijd. beste thai van de Haarlemmermeer

Antwort von Thai Curry

Wat fijn om te horen dat u het lekker vindt! :)

Yvonne
10 MĂ€rz 2022

Heerlijk eten, vol van smaak en ingrediënten. Ruime porties. Alles is top ! Voor 6 personen besteld en iedereen vond het even lekker. Voor herhaling vatbaar.

Antwort von Thai Curry

dat is leuk om te horen(:

J. Hage
9 MĂ€rz 2022
Lisette Berrevoets
8 MĂ€rz 2022
Khwanwarin
8 MĂ€rz 2022

My fav ;)

Antwort von Thai Curry

:)

Khwanwarin Pooboybin
8 MĂ€rz 2022
Clara
6 MĂ€rz 2022

Ik heb eerder heerlijk bij jullie gegeten. Maar deze keer was ik niet tevreden. De dorade was te droog, te ver doorbakken. Mijn soep was te zuur, de salade ook. Vooral de salade smaakte naar braaksel, echt heel gefermenteerd. Ik had een gambasalade met welgeteld 2 gamba's. Wel gek, bij een eerdere bestelling had ik deze indruk helemaal niet

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Thai Curry

Dit is niet fijn om te horen. We zullen het doorgeven aan de koks, excuses

PrikNamPlaa
5 MĂ€rz 2022

Altijd lekker

Martin Piet
5 MĂ€rz 2022

De Thaise loempia’s waren super lekker. De bezorger was heel vriendelijk en wenste smakelijk eten.

Grace
25 Februar 2022

Heerlijk!

Stella
23 Februar 2022

Online bestellen makkelijk, keurig op tijd geleverd en het smaakte erg goed

Antwort von Thai Curry

Wij zijn blij dat u het lekker vond!!

Jong A Liem
20 Februar 2022

Bezorging was iets later dan gepland, dat was nog niet eens zo erg. Maar de pad Thai was zo door gegaard en plakkerig niet te eten. Erg jammer!

Antwort von Thai Curry

Sorry dat we wat later waren, we proberen altijd op tijd te zijn. Dat de pad thai niet naar wens was is vervelend om te horen. We zullen het doorgeven aan de koks. bedankt voor uw recensie.

Mischa Krijger
19 Februar 2022
Brenda
18 Februar 2022

Erg goed van smaak en vers. Voor herhaling vatbaar.

Antwort von Thai Curry

u bent van harte welkom:)

Ger Nelissen
14 Februar 2022

Het smaakte prima. Voldoende groenten en nog wat knapperig. Lekker.

Pieter Van der Meij
13 Februar 2022

Eten was top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Valerie
13 Februar 2022

Keurig op tijd bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marion van Warmerdam
12 Februar 2022

Was allemaal prima en erg lekker.

Rob Hooghiemstra
10 Februar 2022

Heerlijke gerechten, alles vers en smaakvol. Klasse!!

Meskers
9 Februar 2022

zeer snelle bezorging. bijna de helft sneller dan voorspeld. Kwaliteit was goed. Knapperig als het moest zijn met goede smaak. Ook heet geleverd. Voor onze eerste keer bestelling hier een positieve ervaring

Susan
6 Februar 2022
Barbara B
5 Februar 2022

Super gegeten weer. Precies op tijd

Anoniem
3 Februar 2022

Het eten was smakelijk