Beoordelingen van Thai Curry Hoofddorp

Recente recensies

5.0
Bram
17 april 2024

Precies op tijd bezorgd! Eten was erg lekker. Gaan we zeker vaker doen

Carmen en Eric
14 april 2024

Heerlijk en super vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amber
8 april 2024

Ruim op tijd en was weer heerlijk! Dank jullie wel 🙏🏻

Sanne
7 april 2024

Echt lekker eten en vriendelijk personeel!

Karen
7 april 2024

Heerlijk gegeten, goede portie's (niet te weinig niet te veel)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frances
2 april 2024

Eten was weer heerlijk, vooral de Panang neua was heerlijk. Hoop echt dat de Panang neua een blijvertje op de kaart wordt

denise kors
1 april 2024

GERECHT 24A/C HAD HEEL VEEL NOODLES, MAAR PAAR GARNALEN/TOFU EN HEEL WEINIG GROENTEN ANDERE INGREDIENTEN. HET WAS GOED WARM EN DE SOEP WAS LEKKER

Heidy
22 maart 2024
Marisca de Freitas Rodrigues
22 maart 2024

wederom weer erg lekker, uitstekende kwaliteit, een aanrader!

Elise
22 maart 2024

Snel bezorgd, alles goed warm. Eten is kakelvers en heerlijk!! Mango met kleefrijst zó lekker! Alsof ik terug ben in Thailand….

Ronald van der Pluijm
18 maart 2024

Kreeg netjes een update dat ze onderweg waren en was genoeg en lekker van smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
18 maart 2024

Heerlijk eten en keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Selhorst
11 maart 2024

Top dat er toch kroepoek bij zat!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjan
9 maart 2024

Was erg lekker en werd eerder bezorgd dan wat in eerste instantie werd gemeld.

Suwatthana
5 maart 2024

Het is het geld ward and heel lekker!

Dennis Scheltema
4 maart 2024
Nancy
3 maart 2024

Erg snel geleverd, vers en heel erg lekker. Ga zeker vaker bestellen

Tijman
27 februari 2024

Snel bezorgd, heerlijk eten

Edwin Coers
26 februari 2024

Aardige hardwerkende medewerkers, altijd goed en gezond eten.

B
26 februari 2024

Goed eten was alleen niet heel warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

HK
25 februari 2024

Heerlijk gegeten en netjes op tijd bezorgd

Loraine
22 februari 2024

Pad thai was erg papperig en smaakte zuur. Jammer.

Lennart
22 februari 2024

Op het menu staan buiten de klassiekers ook een aantal gerechten die maar tijdelijk beschikbaar zijn. Leuk dat er zo variatie is! Ook nu hadden we zo’n gerecht uitgekozen en het was weer heerlijk, net als de ons bekende gerechten.

T. Uijttewaal
20 februari 2024

Kroepoek gebakken in knoflook olie zonder vermelding! ( niet gegeten ) Bij de biefstuk salade was de balans tussen zuur/zoet 80% doorgeslagen naar zuur, zo jammer want de ingrediënten waren vers. Al met al geen aanrader.

Tony
16 februari 2024

eten is hier altijd goed!!!

Klaas
14 februari 2024

Ik vond het erg zout vandaag

Dineke
12 februari 2024

Keurig op tijd bezorgd, nog warm. Het was lekker en meer dan genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion
8 februari 2024

Alles was goed!

Doris
7 februari 2024

Heerlijk eten en netjes bezorgd

HWV
4 februari 2024

De Pad Thai smaakte zurig, heel anders dan wanneer ik dat zelf maak met saus van de toko of zelfgemaakte saus. Geen spoor van zoet, zout en pittigheid. Met wat sriracha en pad thai saus kon ik er nog wat van maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion Prins
2 februari 2024

Ik had o.a. rode curry met kip besteld. Normaal gesproken is dat lekker. Deze keer zat er nauwelijks kip in de curry (4 stukjes) en een hele grote lading sperziebonen. Het was zeer teleurstellend en niet lekker.

Diana
30 januari 2024

Zoals altijd erg lekker en snel bezorgd.

Carenem
28 januari 2024

Als altijd heerlijk!

Eric
27 januari 2024

😋

Suwatthana
23 januari 2024

Freshly cooked, Flavorful, fully packed in the box. Really worth the money. My Dutch boyfriend lives her massaman so much. You won’t be disappointed to eat Thai food here say by a Thai !

Sitske Kuipers
21 januari 2024
Frances
19 januari 2024

Soep was beetje te zout maar 3 maal verschillende hoofdgerechten waren heerlijk. Lekker veel groente, beetgaar en prima vlees lekkere saus. Voor herhaling vatbaar!

Kate
14 januari 2024

Good food and good service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla
8 januari 2024

Heerlijk smaakvolle met kruiden verrijkte maaltijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzanne
7 januari 2024

Heerlijk gegeten met de familie, goed pittig en smaakvol. Zeker een aanrader!

Diana
5 januari 2024

Heerlijk zoals altijd

Marit
1 januari 2024
de Rooij
31 december 2023

Ik had een rode curry besteld en de maaltijd smaakte apart en stonk. Er werd mij verteld dat de kokosmelk op was en er wat anders is gebruikt om de maaltijd te bereiden. Geen geld terug gekregen, wel werd er een ander gerecht aangeboden maar mijn eetlust was daarna weg

Saskia
24 december 2023

Ben al sinds de opening fan van deze Thai! Hier wordt met passie gekookt. Smaakvol en alles vers bereidt. Toptent!

Marion
20 december 2023

Heerlijke kipsateh, gebakken rijst met groenten!

Elise
9 december 2023

Er zat in verhouding erg weinig vlees, vis, kip in de maaltijd en ook groenten en ei vielen tegen. Normaal gesproken heerlijke kwaliteit van de maaltijden maar dit was wel één homp "pasta". Jammer dat bestellen we niet meer.

Chris
8 december 2023

Ik had gevraagd om t gerecht Prau shrimps niet te pittig te maken maar helaas was het toch te pittig🥵

Maluku020
6 december 2023

Enak 😉

Rene
2 december 2023

Heerlijk.

Lisette Berrevoets
2 december 2023

Altijd weer even lekker en vers, we hebben zitten smullen.

Esther
2 december 2023

Prima op tijd. Heerlijk gegeten

Klant
27 november 2023

Pad Thai was niet naar wens. Beetje te klef (noodles te lang gekookt) en weinig kleur (en dus ik ook weinig smaak)

Rob de Jong
25 november 2023

Goede service en lekker eten

San
9 november 2023

Snel en warm geleverd ! SUPER

Reactie van Thai Curry

Dank je wel San voor de mooie review. :)

Richard Ploeger
5 november 2023

was de eerste keer dat we in het weekend hier gebruik van maakte, normaal door de weeks zo af en toe en door de weeks altijd goed geweest alleen in de laatste bestelling in het weekend was het wat matig weinig kip niet zo smaakvol wat we gewend zijn.

Lennart
31 oktober 2023

Heerlijk eten met verse producten! De bestelling was op de afgesproken tijd klaar. Vriendelijk personeel 👍

Reactie van Thai Curry

Dank je wel Lennart. :)

Jonathon
31 oktober 2023

My family lived in Bangkok for a few years and that helped us to develop a real love of Thai food. Good Thai food is hard to find in this country, so when we stumbled upon your kitchen, we were absolutely delighted because the flavour is so good and the ingredients are so fresh! Your Massaman tastes a bit different than what we’re used to, but perhaps it’s a regional difference. Thanks and keep up the great cooking!

Dennis scheltema
30 oktober 2023

Toppers zijn jullie en de beste

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Curry

Dank je wel Dennis! Groeten Dennis en Lek. :)

Suzan
25 oktober 2023
Reactie van Thai Curry

Dank je wel Suzan. :)

Anita
21 oktober 2023

Precies op tijd en erg lekker!!!

Reactie van Thai Curry

Dank Anita! Goed om te horen dat alles naar wens was. :)

Belinda
19 oktober 2023

Erg lekkere Thaise smaak! De soep is een aanrader

Reactie van Thai Curry

Dank Belinda, zowel Thaise als Nederlanders houden van soep. :)

Marieke van de Vosse
15 oktober 2023

Wij bestellen regelmatig en altijd ook patay kip. Maar het lijkt of er steeds minder kip in de patay zit.

Jos
15 oktober 2023

Wij vonden het eten minder smakelijk dan wij van een Thais restaurant gewend zijn. Geen super ervaring. Bezorging was prima op tijd, wel was de maaltijd een beetje afgekoeld.

Lennart
9 oktober 2023

Het eten was alweer heerlijk!

Reactie van Thai Curry

Dank je wel Lennart voor het vertrouwen. :)

Niek Dijksyra
8 oktober 2023

Heerlijk gefrituurde Dorade!! De rode curry erg lekker erbij.

Reactie van Thai Curry

Hi Niek, de curry komt uit Thailand en de vis halen we uit Volendam. De beste producten uit beide landen. :)

Jarl
4 oktober 2023

Heerlijke maaltijd met veel smaak!

Reactie van Thai Curry

Hi Jarl, al onze chefs hebben een Thaise achtergrond zodat je de echte Thaise smaak ervaart. :)

Marcel
4 oktober 2023

Heerlijk !!

Reactie van Thai Curry

Dank je wel Marcel. :)

Carla
25 september 2023

Heerlijk gegeten. Lekker gekruid en goeie kwaliteit en goed van temperatuur, en aardige bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Curry

Dank Carla voor de mooie review. Tot snel.

Peter
23 september 2023

Zeer vriendelijke service en heerlijke gerechten. Iets hoger geprijsd maar de kwaliteit is er naar.

Reactie van Thai Curry

Dank Peter voor de review. We streven ernaar de echte Thaise smaak te laten ervaren.

E. Koning
18 september 2023

Wij bestellen geregeld bij deze Thai. Altijd erg lekker eten. Niet goedkoop maar wel kwaliteit. Nu moet ik toch wel een melding maken van de viskoekjes die echt niet groter meer zijn dan een euro muntstuk en erg dun. Je krijgt er 4 voor 5,95. Dit is echt teveel geld en veel te weinig viskoekje. We hebben gebeld en krijgen als reden dat het er vroeger 3 waren en nu 4. Dat klopt maar die 3 waren echt heel veel groter en dikker. Dit is niet waar voor je geld. Deze bestel ik dus niet meer (hier). Erg jammer.

Anoniem
12 september 2023

Bestelling kwam goed warm aan en smaakte prima!

Reactie van Thai Curry

Beste, we doen er alles aan om ons eten super warm aan te leveren. Tot snel! :)

Audrey van der Velden
4 september 2023
Reactie van Thai Curry

Dank je wel Audrey. :)

Anoniem
24 augustus 2023
Reactie van Thai Curry

Dank U!

Marcel Roos
19 augustus 2023

Heerlijk! En precies op tijd!

Reactie van Thai Curry

Hi Marcel, we doen ons best om het eten op tijd te bezorgen. Tot snel! :)

Angelique
19 augustus 2023

Snel bezorgd, lekker en netjes bedankt voor de fooi.

Reactie van Thai Curry

Dank Angelique! :)

Edwin Coers
18 augustus 2023

Snel, goed en gezond.

Reactie van Thai Curry

Dank Edwin voor deze mooi woorden. :)

Erik
17 augustus 2023

Top zoals ik gewend ben.

Reactie van Thai Curry

Dank Erik, wij blijven doorgaan met onze kwaliteit. :)

Michael Smeer
16 augustus 2023

Dit is mijn favoriete Thai in Hoofddorp! Weer heerlijk gegeten vandaag! Dank je wel, Lek! 🙏😊🐸

Reactie van Thai Curry

Graag gedaan Michael, dank voor de mooie woorden en tot snel! :)

Roxana
13 augustus 2023
Reactie van Thai Curry

Dank Roxana. :)

CF
12 augustus 2023
Reactie van Thai Curry

Dank U wel. :)

Rob
9 augustus 2023

Weer heerlijk en op tijd!

Reactie van Thai Curry

Hoi Rob, dank voor de review en tot snel! :)

R.J.
2 augustus 2023

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. We hebben zeer smakelijk gegeten. Bedankt.

Reactie van Thai Curry

Hi RJ, goed om te horen dat ons Thais eten gesmaakt heeft! Tot snel. :)

Jimmy Verschuyl
31 juli 2023

Heerlijk gegeten en de dames zijn uitzonderlijk vriendelijk, Thaise genen👌

Reactie van Thai Curry

Zeker Jimmy, alle Thaise medewerkers hebben hun oorsprong in Thailand. Tot snel! :)

Layla Boots
31 juli 2023

Heerlijk eten!! Ik ga zeker vaker bestellen!

Reactie van Thai Curry

Hi Layla, dank voor de mooie review en tot snel! :)

Paul
31 juli 2023

Heerlijk eten en goede service met een glimlach

Reactie van Thai Curry

Hi Paul, Thailand staat bekend om het land met de glimlach. Dank voor de bestelling.

Lisette Berrevoets
28 juli 2023

Vers, warm en lekker!

Reactie van Thai Curry

Dank Lisette voor deze mooie woorden. :)

Rob Hooghiemstra
26 juli 2023

5 kippenstukjes in plaats van 6

Reactie van Thai Curry

Kipvleugels worden altijd in vijf stuks geleverd. Als er twijfel is kunt U altijd even met ons bellen. :)

Ploeger
13 juli 2023
Reactie van Thai Curry

Dank! :)

Jelmer
10 juli 2023

Ontzettend snelle bezorging (slechts 20 minuten) en keurig verpakt. Alle vier de porties waren heel smaakvol! Gaan zeker nog een keer bestellen! Enige minpunt; de kroepoek had niet veel smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Curry

Hi Jelmer, goed om te horen dat het eten naar wens was. Het spijt ons om te horen dat de kroepoek niet naar wens was.

CK
10 juli 2023

Heerlijk vers en lekker Thais eten. Ook heel snel en netjes bezorgd.

Reactie van Thai Curry

Dank je wel CK, als het eten klaar is uit de wok zo snel mogelijk naar de klant.

Tjalling Boon
2 juli 2023

Heerlijk! Warm en netjes bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Curry

Dank voor de mooie woorden Tjalling. :)

Lennart
27 juni 2023

Heerlijk eten met verse ingrediënten, op het afgesproken tijdstip klaar en vriendelijk personeel!

Reactie van Thai Curry

Hi Lennart, we gebruiken altijd de meest verse ingrediënten om U de echte Thaise ervaring te laten beleven.

Ingrid Leferink-Blom
25 juni 2023

Snelle levering en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Curry

Goed om te horen dat het gesmaakt heeft Ingrid. :)

Trudy
25 juni 2023

Heerlijk, vers eten, snel bereid en altijd vriendelijk personeel.

Reactie van Thai Curry

Hallo Trudy, Thaise mensen staan bekend om hun vriendelijkheid. Wij zijn blij U van dienst te zijn geweest.

Diana de Koning
24 juni 2023

Eten was heel lekker, zoals altijd. Alleen zat er een stukje plastic in.

Reactie van Thai Curry

Hi Diana, het spijt ons te horen dat er een stukje plastic in zat. Bel ons in de toekomst als zoiets gebeurt.

Erik
23 juni 2023

Heerlijk!

Reactie van Thai Curry

Dank Erik. :-)

Agnes
18 juni 2023

Het eten was nog heet bij bezorging en super lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Curry

Beste Agnes, dat de gerechten zijn gemaakt gaan deze gelijk in de isolatieboxen zodat alles perfect op temperatuur blijft.

Shaddy
17 juni 2023

Van bestelling tot laatste hap: GENIETEN!

Reactie van Thai Curry

Hi Shaddy, dank voor deze mooie woorden.

Rene Ruijter
7 juni 2023

Het eten was heerlijk, we hebben er van genoten. Het was alleen jammer dat we 4 loempia's hadden besteld en er maar drie kregen.

Reactie van Thai Curry

Beste Rene, goed om te horen dat het eten gesmaakt heeft. Als U sate besteld krijg altijd 3 sate stokjes.

Edwin Coers
7 juni 2023

Snel bezorgd, lekker en vooral gezond. Hele aardige hardwerkende medewerkers.

Reactie van Thai Curry

Beste Edwin, al onze medewerkers werken met plezier om uw de echte Thaise eetervaring te laten ervaren.