Beoordelingen van Thai Curry Hoofddorp

Recente recensies

5.0
Carla
2 oktober 2022

Het eten was heerlijk, alleen een foutje bij de aflevering…we hadden Thom Kha Kung besteld naar Thom Kha Kai gekregen. Dat was jammer maar het was niettemin lekker.

Diana
2 oktober 2022

Heerlijk gegeten, snel bezorgd

Marcel Roos
1 oktober 2022
Edwin Coers
25 september 2022

Kwaliteit, snel en super aardige mensen.

Marieke
24 september 2022

De bestelling stond keurig op de aangevraagde tijd klaar. Erg lekker eten, als altijd. Enige minpuntje: de plastic tas die zonder vragen wordt gebruikt en waar 5 cent voor gerekend wordt. Niet dat die 5 cent zo erg is, maar een principe kwestie. Ik heb zelf altijd tassen bij me

Richard
23 september 2022

Weer erg lekker gegeten, heerlijk keer op keer. Beste Thai in hoofddorp en omgeving, Hou je van pittig vraag om echte Thaise pittigheid

Janice
21 september 2022

Een van de lekkerste Thais eten. Wij hebben ervan genoten

Kuipers
19 september 2022
Marco
19 september 2022

Verbeterpunten: - Gebruik voor de Laab Kai iets minder witte kool om het bakje te vullen en wat meer van het gerecht zelf. - Bij de Laab Kai mist munt - Door de pad krapauw hoort Thaise Basilicum, maar dat zat er niet in. Misschien kun je dan beter aangeven dat het gerecht niet te bestellen is. Eten is verder lekker pittig, zoals het hoort!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessica
18 september 2022
C.Erkens
8 september 2022

De soep kon iets warmer zijn geweest.

Susan
30 augustus 2022

Het was weer top.

Desmond
29 augustus 2022
Madeleine
22 augustus 2022

Online besteld en het was keurig op tijd klaar. Gerechten waren heerlijk zoals altijd, dus gewoon een fijne plek voor lekker Thais eten.

Marion
20 augustus 2022

Twee heerlijke gerechten die ook nog eens super snel werden bezorgd. Wij hebben gesmuld!

Reactie van Thai Curry

Wat goed om te horen!!!

Rob
19 augustus 2022

Gewoon heerlijk en goed van smaak

Rene
19 augustus 2022

Het was weer heerlijk.

Susan
14 augustus 2022

Zeer snelle bezorging en het eten was weer lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S8
13 augustus 2022
J. Hage
10 augustus 2022

Al vaker besteld. Heerlijk eten en goed warm aangeleverd. Top

Reactie van Thai Curry

fijn om te horen! :)

Winfried
9 augustus 2022

Bestelling en bezorging prima. Maar het eten viel erg tegen dit keer. Saté lauw. Tom kha kai, goed van smaak maar lauw. Kiaw Thod, velletjes zonder enige inhoud. Pad thai shrimps was een lauwe zompige massa. Echt niet lekker. De green kip was wel lekker maar kan de rest niet naar een voldoende trekken. Andere keren heel goed maar dit keer helaas onder de maat.

Reactie van Thai Curry

Het spijt ons om te horen dat eten niet naar wens was. We gaan dit uiteraard met ons keuken team bespreken zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Nogmaals excuus en hopelijk tot snel.

Rob Hooghiemstra
7 augustus 2022

Zeer goed van smaak en lekker vers

Stella
5 augustus 2022

De gerechten smaakten heerlijk en waren op goede temperatuur toen de bezorger op het afgesproken tijdstip kwam. Het online bestelproces is ook duidelijk en handig.

Ellen
5 augustus 2022

Weer heerlijk gegeten

Hans
3 augustus 2022

Was weer prima eten , bezorging niets op aan te merken

Yo
2 augustus 2022

Was weer 👌🏻

Mischa sluiter-krijger
31 juli 2022
Danielle
28 juli 2022

Super snel bezorgd en alles smaakte heerlijk!

btje57
26 juli 2022

De smaken waren prima. Maar de hoeveelheden van de snacks gewoon schandalig weinig. 3 viskoekjes voor € 5,75, 3 gebakken garnalen voor € 5,75 dit mogen er toch minstens 5 zijn. Wij bestellen hier niet meer.

Reactie van Thai Curry

Het zal U niet ontgaan dat de meeste prijzen van de ingredienten 2 maal zo hoog zijn geworden of meer. Wij belasten deze kosten niet allemaal door aan de klant. Het spijt ons maar 5 viskoekjes voor dezelfde prijs is onmogelijk.

Ton
26 juli 2022
Yaela
26 juli 2022

Weinig smaak aan de massaman curry. Aardappel erg zacht gekookt. Waren erg vroeg met bezorgen

Daphne
26 juli 2022

Heerlijk gegeten!! De biefstuk heerlijk mals. Bezorging op tijd

Reactie van Thai Curry

Goed om te horen dat U heerlijk gegeten heeft.

EW huurman
25 juli 2022

De saté was rauw en de biefstuk inde rode curry wa summier. Ik hoop dat jullie mijn geld terug geven het was goor rauw en niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Curry

Excuses, dit is niet wat willen presenteren. We gaan dit bespreken met de chefs.

Menno Elgersma
25 juli 2022

Het was weer genieten! Nooit (ruim) van te voren bereid en dan kiezen uit de koeling. ALTIJD vers bereid. Zelf een onverwacht grote bestelling was mooi op tijd klaar. En niet geheel onbelangrijk, authentiek! Zoals wij het gewent zijn in Thailand zelf. มันอร่อย ขอบคุณ แล้วพบกันใหม่!

Reactie van Thai Curry

Bedank voor de review. แล้วพบกันค่ะ

Edwin Coers
20 juli 2022
Reactie van Thai Curry

Bedankt voor de sterren. :)

Strammermax
19 juli 2022
Reactie van Thai Curry

:)

Jessica
16 juli 2022
Reactie van Thai Curry

Dank je wel Jessica.

Diana
10 juli 2022

Super eten en altijd vers

Reactie van Thai Curry

Dank U wel. :)

Heiko joustra
10 juli 2022

Top eten en op tijd gebracht. GA zo door.

Reactie van Thai Curry

Dank u wel en we gaan zo door. :)

Woodpecker
7 juli 2022

Heerlijk smaakvol en goed warm bij bezorging. Alles netjes verpakt. Top!

Reactie van Thai Curry

Goed om te horen dat alles naar wens was.

Tonnie
4 juli 2022

Eten was heerlijk ! 👍

Reactie van Thai Curry

Top, dankuwel!

Johan Delhaye
27 juni 2022

Lekker gegeten, volgende weer.

Reactie van Thai Curry

Dankuwel ;)

Jan
24 juni 2022
Mischa sluiter-krijger
19 juni 2022

Altijd dezelfde goede kwaliteit!

Reactie van Thai Curry

Jazekers, dankuwel!

Robert Robinson
19 juni 2022

Super op tijd en heerlijk eten. Puur, goed van smaak en niet vet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Curry

Top om te horen, dankuwel!

Ellen
17 juni 2022

Weer zalig gegeten 🙏

Reactie van Thai Curry

Wat fijn dat u het lekker vond!

Diana
17 juni 2022

Was weer heerlijk!

Reactie van Thai Curry

Goed om te horen, dankuwel ;)

Ren
16 juni 2022

Altijd goed eten bij Thai Curry.

Reactie van Thai Curry

Veel dank!

Mischa sluiter-krijger
15 juni 2022
Werner
13 juni 2022

Zoals altijd heerlijk en bezorging op tijd!!

Reactie van Thai Curry

Top, dankuwel!

Maurice
12 juni 2022

Heeeerlijk eten, mijn favoriet om iets te halen. Vooral de gebakken rijst, maar ook de curry met kokos.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Curry

:)

Johan
12 juni 2022

Wederom fantastische maaltijd, praktisch op tijd en genoeg om nog eens te eten. That curry blijft 1 van mijn favoriete eet gelegenheden.

Reactie van Thai Curry

Dankuwel! Dat betekent veel voor ons

Martijn
11 juni 2022

ik ken geen betere Thai. Authentiek. Ik zou willen dat ik het zelf kon bereiden. Helemaal de curries, heerlijk. Genieten.

Reactie van Thai Curry

Wat fijn dat u het lekker vindt!

Sander
10 juni 2022

Heerlijk!

Reactie van Thai Curry

Dankuwel!

Henk
7 juni 2022

Eten smaakte heel goed, helaas was het niet meer heel warm. Werd om 18:30 bezorgd ipv 18:00. Kreeg pas om 18:25 een update via de mail dat bestelling onderweg was.

Reactie van Thai Curry

ow sorry onze excuses het was heel druk voor ons wij hebben ons uiterste best gedaan

Susan
7 juni 2022

Ik had de glassnoodle salade ....en hij was heeerrlijk!!!

Reactie van Thai Curry

Fijn om te horen, dankuwel!

Vd Vlugt
6 juni 2022

Heel erg lekker met veel verse groenten.

Reactie van Thai Curry

Top, dankuwel!

Jasper
6 juni 2022

We misten de extra rijst

Reactie van Thai Curry

Excuses, als u volgende keer gelijk belt zullen wij alles wat mist meteen komen brengen

Valerie
4 juni 2022

Weer heerlijk gegeten

Reactie van Thai Curry

Wat fijn om te horen dat u het lekker vond!

Joyce
2 juni 2022

Heerlijk vers, bezorging prima op tijd, gerechten waren nog erg warm

Reactie van Thai Curry

Dankuwel!

Els
26 mei 2022

Altijd lekker en altijd op tijd geleverd!!

Reactie van Thai Curry

Top om te horen, dankuwel!

eva
24 mei 2022

Lekker spicy eindelijk

Reactie van Thai Curry

als u het erbij zet regelen wij dat het volgende keer ook lekker pittig is

Kimberly
23 mei 2022

Heerlijk smaakvol eten. Ik had een opmerking geplaatst bij mijn bestelling ivm mijn laatste bestelling, maar echt top opgepakt!! Super!

Reactie van Thai Curry

Maar natuurlijk ;) We doen ons best om u blij te maken

Joey
22 mei 2022

Heerlijk eten, op tijd bezorgd, kortom top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Curry

top

Mischa Krijger
22 mei 2022
Reactie van Thai Curry

;)

Karolien Rottier
20 mei 2022

Ditmaal was de Masaman kip erg vet, er dreef een hele laag olie op. De aardappelen waren iets te hard nog. Was daardoor minder lekker in vergelijking met vorige keren. Zeer snelle en vriendelijke bezorging.

Reactie van Thai Curry

onze excuses. bedankt voor uw reactie wij zullen er nog beter op gaan letten.

Werner Schuurmans
15 mei 2022

Heerlijk eten (Green Shrimps 14e) en snelle bezorging!!

Reactie van Thai Curry

dankuwel

LM
11 mei 2022

Alles prima

Reactie van Thai Curry

dankuwel

Irene
7 mei 2022

Lekker eten / goede service

Reactie van Thai Curry

ja ja onze werknemers doen hun uiterste best;)!

Jasper
7 mei 2022
Reactie van Thai Curry

goed om te zien dat u blij bent met ons.

Arjan
5 mei 2022
Edwin Coers
26 april 2022

Alles weer perfect zoals altijd.

Reactie van Thai Curry

Top om te horen!!! dankuwel

Jessy
20 april 2022

Het eten was echt heel lekker! Bezorging was precies op tijd

Reactie van Thai Curry

top dat het u heeft gesmaakt!

Henk
20 april 2022

Altijd lekker en grote porties!!

Reactie van Thai Curry

wij vinden het top dat het u heeft gesmaakt

Lieke
19 april 2022

Heerlijk gegeten! Allemaal verse producten! Bestelling was netjes op tijd.. we hebben lekker zitten smullen!

Reactie van Thai Curry

zoals het hoort bij een goeie Thai!!

Mischa Krijger
11 april 2022
Reactie van Thai Curry

:)

Pietersen
8 april 2022

Vers, heerlijk smaak Op tijd bezorgd.. top van jullie

Reactie van Thai Curry

Wat fijn om te horen dat u het lekker vond! :)

B. van Delft
6 april 2022

Was erg lekker allemaal.

Reactie van Thai Curry

goed om te horen!! :)

Essie
6 april 2022

Was weer smullen ….

Reactie van Thai Curry

wat fijn dat u het lekker vond!!

Edmée
4 april 2022
Reactie van Thai Curry

:)

buijs
2 april 2022
Reactie van Thai Curry

:)

Jochem
2 april 2022

Heerlijk pittig eten, goede portie goed voor twee keer vol bord, aanrader !!

Reactie van Thai Curry

fijn dat u ervan heeft genoten:)!!!

Michel
1 april 2022

Vega curry was erg lekker

Reactie van Thai Curry

voor iedereen wat wils ;)

Lisette Berrevoets
29 maart 2022

Zoals altijd, heerlijk, vers, snel bezorgd.

Reactie van Thai Curry

zoals het hoort!!!

Ivonne
25 maart 2022

Heel goed

Reactie van Thai Curry

Wat tof dat u het goed vond! :)

Joshua
25 maart 2022

Eten was heerlijk, optijd gereed voor afhaal. Geen verbeterpunten - keep on going!

Reactie van Thai Curry

dat is goed om te horen!!!! dankuwel

Menno
23 maart 2022
Reactie van Thai Curry

:)

Rn
23 maart 2022

Altijd genieten van jullie gebakken rijst.

Reactie van Thai Curry

fijn dat u het lekker vind!!!

Rujira
20 maart 2022
Reactie van Thai Curry

:))

Edwin Coers
20 maart 2022
Rob
19 maart 2022

Altijd heerlijk eten! Nu een nieuwe gerecht geprobeerd, Rund met knoflook en ui, en wow wat was het lekker zeg!! Maar

Reactie van Thai Curry

wat enorm fijn dat u het lekker vond, wij vinden de nieuwe gerechten van lek ook heerlijk!!

Erwin Admiraal
19 maart 2022

Ik ben gek op Thaise aubergine, jammer dat ik maar 1/2 had in mijn kai green curry.... Héél veel bamboe, dat wel, maar de smaak en kwaliteit waren echt goed!

Mark
19 maart 2022
Meta
14 maart 2022

Top tent!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Curry

Top tenten hebben altijd top klanten!!! :))

Jonathon
13 maart 2022

We loved the tofu in the green curry, how it was cut like meat and how it was chewy and juicy. Also perfect level of spice. The other dish had a lot of ginger flavour which we also loved. Thank you!

Reactie van Thai Curry

we love to hear that:)

Kira
13 maart 2022

super lekker ,warm en optijd. beste thai van de Haarlemmermeer

Reactie van Thai Curry

Wat fijn om te horen dat u het lekker vindt! :)

Yvonne
10 maart 2022

Heerlijk eten, vol van smaak en ingrediënten. Ruime porties. Alles is top ! Voor 6 personen besteld en iedereen vond het even lekker. Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Thai Curry

dat is leuk om te horen(:

J. Hage
9 maart 2022
Lisette Berrevoets
8 maart 2022
Khwanwarin
8 maart 2022

My fav ;)

Reactie van Thai Curry

:)

Khwanwarin Pooboybin
8 maart 2022
Clara
6 maart 2022

Ik heb eerder heerlijk bij jullie gegeten. Maar deze keer was ik niet tevreden. De dorade was te droog, te ver doorbakken. Mijn soep was te zuur, de salade ook. Vooral de salade smaakte naar braaksel, echt heel gefermenteerd. Ik had een gambasalade met welgeteld 2 gamba's. Wel gek, bij een eerdere bestelling had ik deze indruk helemaal niet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Curry

Dit is niet fijn om te horen. We zullen het doorgeven aan de koks, excuses

PrikNamPlaa
5 maart 2022

Altijd lekker

Martin Piet
5 maart 2022

De Thaise loempia’s waren super lekker. De bezorger was heel vriendelijk en wenste smakelijk eten.

Grace
25 februari 2022

Heerlijk!

Stella
23 februari 2022

Online bestellen makkelijk, keurig op tijd geleverd en het smaakte erg goed

Reactie van Thai Curry

Wij zijn blij dat u het lekker vond!!

Jong A Liem
20 februari 2022

Bezorging was iets later dan gepland, dat was nog niet eens zo erg. Maar de pad Thai was zo door gegaard en plakkerig niet te eten. Erg jammer!

Reactie van Thai Curry

Sorry dat we wat later waren, we proberen altijd op tijd te zijn. Dat de pad thai niet naar wens was is vervelend om te horen. We zullen het doorgeven aan de koks. bedankt voor uw recensie.

Mischa Krijger
19 februari 2022
Brenda
18 februari 2022

Erg goed van smaak en vers. Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Thai Curry

u bent van harte welkom:)

Ger Nelissen
14 februari 2022

Het smaakte prima. Voldoende groenten en nog wat knapperig. Lekker.

Pieter Van der Meij
13 februari 2022

Eten was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Valerie
13 februari 2022

Keurig op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion van Warmerdam
12 februari 2022

Was allemaal prima en erg lekker.

Rob Hooghiemstra
10 februari 2022

Heerlijke gerechten, alles vers en smaakvol. Klasse!!

Meskers
9 februari 2022

zeer snelle bezorging. bijna de helft sneller dan voorspeld. Kwaliteit was goed. Knapperig als het moest zijn met goede smaak. Ook heet geleverd. Voor onze eerste keer bestelling hier een positieve ervaring

Susan
6 februari 2022
Barbara B
5 februari 2022

Super gegeten weer. Precies op tijd

Anoniem
3 februari 2022

Het eten was smakelijk

Reactie van Thai Curry

goed om te horen!

Tjalling Boon
1 februari 2022
Reactie van Thai Curry

Dankuwel!!

Suzanburdon@gmail.com
1 februari 2022

Altijd lekker!

Reactie van Thai Curry

:))

Mutji
26 januari 2022

Beste Nanlek, wij zijn super blij dat jullie naast ons zitten met jullie toko. Julloe maken heerlij l Thaise gerechten en altijd vriendelijk. Danknjullie wel voor al jullie lekker eten en goede zorg. Mvg Mutji en Anita

Alia
23 januari 2022

Super snel en het eten was warm. Op zich lekker maar de kip met groenten in oestersaus mocht meer smaak hebben en de saus was te waterig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karolien Rottier
21 januari 2022

Excellent meals. Especially loved the new Panang curry !

Reactie van Thai Curry

goed om te horen!! wij vinden de panang kip ook heerlijk

Sanny Feijen
16 januari 2022

We hebben weer heerlijk van jullie rode curry met beef en laab kai/gai gegeten. Jullie waren de noedels vergeten maar met een belletje was dat snel opgelost. En ook zo lief van het “sorry” kadootje. Lekkere curry puffs

Reactie van Thai Curry

voor vaste klant hoort dat!! blij dat u het lekkere vond!

Edwin Coers
15 januari 2022

Altijd snel, vers en kwaliteit

Bob
12 januari 2022

Erg goed en lekker eten. Porties groot genoeg om 2 keer van te eten.

Kluijt
6 januari 2022

Het eten was voortreffelijk, jammer dat de wachtijd een uur was dit was niet duidelijk op de site vermeld

Roland Stolk
4 januari 2022

Perfect zoals altijd. Heerlijk eten en heet bezorgd.

S
3 januari 2022

Mis de echte Thaise smaak

Werner Schuurmans
2 januari 2021
Somkid
25 december 2021

อาหารอร่อยมากและมา ส่งตรงเวลาไม่เค็มไม่เผ็ด ขอบคุณมากนะค่ะ👍👍🍛🙏

Reactie van Thai Curry

ขอบคุณค่ะ :-)

Joyce
23 december 2021

Zoals altijd smaakvol met verse ingrediënten. De bezorging was op tijd en de gerechten waren goed van temperatuur. Aanrader!

Barentsen
23 december 2021

Het was weer heerlijk en super snel bezorgd! Hele fijne dagen en tot snel.

Rene
22 december 2021

Verslavend lekker uit eten thuis, altijd weer smaakvol bereid: top!

Niek
17 december 2021

Ontzettend lekker eten! Meeer dan genoeg, warm, en bezorging stipt op tijd. Perfect...hartelijk dank!

Reactie van Thai Curry

Wij doen altijd ons best om het lekker te laten smaken en ook om het op tijd te laten bezorgen. dit maakt ons dan ook heel blij om te lezen

Rene
17 december 2021

Het was weer superlekker! Uit eten thuis:-)

Helene
17 december 2021

Smaakvolle gerechten.

Ellen
17 december 2021

Weer zalig gegeten.

Ben vd burg
15 december 2021

Volgende keer mag alle gerechten die besteld zijn er ook bij zittenI

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
14 december 2021

Niet lang hoeven wachten op bestelling en kwaliteit eten goed.

Roland
13 december 2021

Heerlijke Pad Thai deze keer. Eigenlijk is alles lekker. Echt een aanrader.

Van is
7 december 2021

Het was niet mijn smaak. Ik hou meer van gekruid eten en deze pad Thai was dat zeker niet. Eten was goed warm. Jammer, volgende keer weer Im Aroy

Reactie van Thai Curry

Goedemorgen, in ons menu staat duidelijk welke gerechten pittig zijn of niet en U kunt altijd aangeven om het gerecht meer pittig te maken. Smaak is persoonlijk, kies de smaak die U lekker vindt. Groeten, Team Thai Curry

Johan
5 december 2021

Het eten was fantastisch, genoeg en 1 van de weinige bezorgers die zelfs vroeg was met leveren. Het enige min puntje is alleen de extra kroepoek die ik had besteld niet veel voorstelde, vergelijking met de Chinees.

Reactie van Thai Curry

Jammer om te horen dat de kroepoek niet genoeg was. Volgend jaar stoppen we met de gratis en verkoop van kroepoek. Groeten, Team Thai Curry

Maurice
4 december 2021

Niet heel goedkoop maar de kwaliteit is super. Was weer heerlijk zoals altijd. Een aanrader

Reactie van Thai Curry

fijn dat u het lekker vond :)

Ellen Goossens
4 december 2021

Top , zoete curry met noodles . Zalig weer gegeten. Thanks

Reactie van Thai Curry

blij dar het u heeft gesmaakt!!! :)

David
4 december 2021

Geweldige curry, zoals altijd Snel bezorgd

Reactie van Thai Curry

zoals het moet!! :D

ingrid
30 november 2021

lekker eten voor een goede prijs

Reactie van Thai Curry

zoals het hoort!! :))

Rene
29 november 2021

Op zondag hadden we lichte trek in alleen soep, viskoekjes, satetjes en loempiatjes… heerlijk was het weer: snel heet en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Curry

Fijn dat het u heeft gesmaakt!!!

Edwin Coers
28 november 2021

Zoals altijd. Lekker vers, veel groenten. Afhalen en toch heel gezond eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Curry

je zou het bijna niet geloven!! :D

Camiel
27 november 2021

Het was de eerstekeer dat ik bij jullie wat bestelde. Het gerecht smaakte boven verwachting. Ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden

Reactie van Thai Curry

Dankuwel!!

-
27 november 2021

Lekker gegeten, snel bezorgd.

Reactie van Thai Curry

Goed om te horen!!

Pim
25 november 2021
Reactie van Thai Curry

: D

Elbert
25 november 2021

Veel te uur voor wat je krijgt. Ik verwacht een lekker Thais kruidig gerecht, maar krijg natte kip met bijna geen groenten.

Reactie van Thai Curry

Goeden dag elbert, wat vervelend om te horen dat u het niet lekker vond. bij het gerecht dat u had zit als enige groente spitskool in. als u extra groente wilt kunt u dat erbij bestellen

Vince
24 november 2021

Heerlijk gegeten! De garnalen zijn verukkelijk!

Reactie van Thai Curry

fijn om te horen!!!

Hulst
23 november 2021
D. Honkoop
23 november 2021
Reactie van Thai Curry

: D

Rene
22 november 2021

Buitengewoon genoten en de nieuwe site ziet er top uit! Congrats!

Reactie van Thai Curry

dankuwel!!!

Rujira
21 november 2021
Marjolijn
21 november 2021

Heerlijk, de gerechten waren vol met verse groenten en aangepast aan de pittigheid waar we ook om gevraagd hadden. Top!

Reactie van Thai Curry

gelukkig was het naar wens (;

Nico
20 november 2021

Top

Rene
15 november 2021

The Beef was so jummieeeeee !

Sandra
13 november 2021

Erg goed, snelle levering, had een gerecht met biefstuk, supermalse kogelbiefstuk. Top. Niet goedkoop maar voor herhaling vatbaar.

Ton
12 november 2021

Haal het altijd zelf en het staat op afgesproken tijd klaar. Daarna is het gewoon genieten van een heerlijke maaltijd.

Ron
9 november 2021

Pas twee keer besteld en twee keer top gegeten. Er zit zoveel smaak aan het eten echt veel beter dan andere Thaise restaurants waar we geweest zijn. De Thom Ka Khai is geweldig. Bezorging super snel. Aanrader dus

Reactie van Thai Curry

hartstikke bedankt. we zullen ons best blijven doen;)

Thomas
8 november 2021

Onze nieuwe favoriete Thai! Authentieke smaken, goede porties, prima levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Curry

bedankt

Mike
7 november 2021

Altijd top en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Curry

ja trots op onze bezorgers!

Edwin Coers
6 november 2021
Reactie van Thai Curry

0:

Kim
31 oktober 2021

Het is altijd, maar deze keer was het al aan de lauwe kant en heb veelstemmig lang op mijn bestelling moeten wachten. Ik had het idee dat ze het vergeten waren of te druk hadden. Bij te druk zou ik dan geen bestellingen meer aannemen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Curry

sorry we doen ons best om alles zo snel mogelijk te doen. u kunt volgende keer ook een bezorgtijd invullen i.p.v. zo snel mogelijk.

Marjolijn
31 oktober 2021

Ons favoriete Thais afhaalrestaurant

Reactie van Thai Curry

bedankt voor uw compliment

Zwaanshoek
29 oktober 2021
Reactie van Thai Curry

;)

Rene
28 oktober 2021

Topperdepop we hebben weer genoten!

Jack
27 oktober 2021

Lekker eten, goed gevuld bedankt weer! :) Ook eerder geleverd dan verwacht. Helemaal top

Reactie van Thai Curry

we doen ons uiterste best voor een snelle bezorging! dank u wel

Steven
27 oktober 2021

De Green Kip en de Red Beef Wok waren weer heerlijk!

Reactie van Thai Curry

natuurlijk curry is onze specialiteit!

Meskers
27 oktober 2021

De bezorging was veel sneller dan gemeld. top. Jammer dat je extra moet betalen voor de ideal betaling.. Het eten was prima, maar de bestelde salade vonden we persoonlijk niet lekker. deze was veel te zuur naar ons idee.

Reactie van Thai Curry

ow dat is jammer om te horen. hopelijk was het eten verder wel lekker.

Joyce
24 oktober 2021

Heerlijk gegeten, de producten zijn vers en smaakvol. De bezorging was precies op tijd. Aanrader!

Reactie van Thai Curry

wat ontzettend tof om te horen:)

Albert
23 oktober 2021

Uitstekend 👍👍

Reactie van Thai Curry

top!

Rene
18 oktober 2021

Soep en maaltijd boxen 2 x en sateh was weer top!

Reactie van Thai Curry

dankuwel

Onbekend
18 oktober 2021

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Curry

:) fijn om te horen dat het in de smaak viel

Ferry
17 oktober 2021

Snel klaar. Kon in 20 minuten ophalen. En was 5 minuten eerder en stond al klaar. Top

Jemima Rivera
14 oktober 2021

Top en lekker

Clair
11 oktober 2021

Snel bezorgd en een heerlijke maaltijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Curry

daar doen we het voor :)

Judith
7 oktober 2021

Fantastisch eten. Precies op de gevraagde tijd bezorgd. Ietwat pittig met authentieke smaken, Ik waande me even terug in Thailand. Bedankt en tot gauw weer

Reactie van Thai Curry

:) wij zijn blij dat u het lekker vind

Marjolijn
6 oktober 2021

Ons favoriete Thaiafhaalrestaurant. Dit keer hebben we o.a. de papayasalade en de currypufs besteld, zo lekker!

Reactie van Thai Curry

:) hoop dat het lekker was!

Aslan
5 oktober 2021

Ik bestel hier vaker, of ga afhalen. Zoals altijd, super lekker Thais in Hoofddorp! Alleen beetje jammer dat er weinig kip in zit.

Reactie van Thai Curry

fijn dat u het lekker vond! wij hebben onze kip geportioneerd, als u extra kip wilt kunt u dat altijd vragen.

Kimberly
3 oktober 2021

Heerlijk en goed eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Curry

dankuwel! :)

dennis
3 oktober 2021

prima service , lekker vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Curry

:) dankuwel!!

Ton
30 september 2021

Bestelling stond klaar op afgesproken tijdstip en we hebben heerlijk genoten van de gerechten. Smaakvol en niet te pittig. I love it

Reactie van Thai Curry

blij dat u het lekker vond!

Rene
27 september 2021

Was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Curry

dankuwel!!!

jo b
27 september 2021

lekker klaargemaakt

Reactie van Thai Curry

:)

Evo
26 september 2021

Gebakken rijst mag wat vrolijker zijn bijvoorbeeld wat bosuitjes erin ipv wortel en meer smaak niet zoet. Voor de rest alles prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Curry

wat jammer dat u de gebakken rijst niet zo lekker vond, onze gebakken rijst is standaard met wortel, als u er bosui in zou willen kunt u dat bij de bestelling zetten

Rene
20 september 2021

Ja was weer top! Heet, vers en snel geleverd en bijzonder smaakvol!

Reactie van Thai Curry

fijn om te horen!!:)

Judith
13 september 2021

Voor het eerst besteld, we halen eigenlijk altijd op. Kwaliteit van het eten is heel goed en het werd best snel bezorgd.

Reactie van Thai Curry

de bezorgers zijn het snelste in hoofddorp!! :)

Mich
11 september 2021

Echt goed. Precies juiste verhouding pittig. Zowel soep als gerecht met kip en groenten waren top. Hier ga ik vaker bestellen.

Reactie van Thai Curry

tot snel dan maar!! :)

Rene
7 september 2021

Nu 4 sterren, voorgerecht viskoekjes en de 2 hoofdgerechten prima, alleen de biefstuk stukjes waren wat… taaiig, Mhh helaas dit x niet zo mals…dus helaas geen 5 sterren zoals gebruikelijk voor mij

Reactie van Thai Curry

wat vervelend om te horen dat uw beef taai was, dat komt waarschijnlijk doordat het is door gegaard in de bak met noodles sorry daarvoor!

Zwaanshoek
7 september 2021

lekker gegeten top

Reactie van Thai Curry

heel fijn dat het lekker was

Elise
4 september 2021

Super snelle bezorging, alles was nog goed warm! Het eten was, zoals altijd, vers en heerlijk.

Reactie van Thai Curry

wat fijn dat het goed was

Tene
4 september 2021

Was wederom top: snel, heet en vers gemaakt!

Reactie van Thai Curry

top om te horen!

Henk van den Helder
3 september 2021
Reactie van Thai Curry

:)

Renske
1 september 2021

Snel en heerlijk

Reactie van Thai Curry

:)

Rene
30 augustus 2021

Was weer super top: thuis uit eten, wordt Thais uit eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Curry

komt door de goeie thaise chefs die wij hier hebben

Rob B.
29 augustus 2021

snel geleverd, warm-heet, goed verpakt, smaak uitstekend…! Toppie…! niets meer aan veranderen…!!

Reactie van Thai Curry

:) dankuwel!!!

Liset
25 augustus 2021

Super snelle bezorging! Heerlijk eten

Reactie van Thai Curry

goed om te horen!!

Rene
22 augustus 2021

Het diner was weer top; uit eten thuis, aanrader!

Reactie van Thai Curry

fijn om te horen! :)

Harrie
17 augustus 2021

Soep was heerlijk, viskoekjes ook goed. Enkel de N'lek maaltijdboxen waren niet wat we hadden verwacht. Met garnalen had weinig tot geen smaak alsof er een ingredient miste en ik had een maaltijdbox met Green kip en dat had niet die lekkere Thaise groene curriculum smaak. Helaas, maar volgende keer kiezen we een ander gerecht.

Rene
11 augustus 2021

Eten was weer supersnel, heet en heerlijk afgeleverd: Thai thuis eten alsof je uit eet…zoooo lekker! (En geef de bezorger ook eens een fooi als je afrekent bij online bestellen;-) En: bestel op hun eigen site! Al die portalonzin is nergens voor nodig nl…

Reactie van Thai Curry

Dankuwel!!!

shon
10 augustus 2021
Reactie van Thai Curry

:)

Jack
9 augustus 2021

Heerlijk gegeten en stipt op tijd bezorgt. Top!

Reactie van Thai Curry

dat is waar wij het voor doen!!

Peter
9 augustus 2021

Wat was het weer heerlijk. Die authentieke Thaise smaak. Super.

Reactie van Thai Curry

Top! dankuwel:)

Isla
6 augustus 2021

Delicious food and great service

Reactie van Thai Curry

Thank you very much.

E.Weber
30 juli 2021

De Pad Thai was echt niet lekker, zuur, niet gekruid, niet pittig, zonde van mijn geld, heb het niet opgegeten maar weggegooid. Verwacht voor die prijs wel wat lekkers, kook zelf lekkerder, ik bestel het niet meer, sorry.

Reactie van Thai Curry

Het spijt ons te horen dat het eten niet naar wens was. Onze Pad Thai saus is gemaakt van tamarinde welke heel soms reageert met de wokpan waardoor je een zure smaak krijgt. Als U het gerecht meer pittig kunt U dat altijd aangeven. Nogmaals onze excuses.

Paulo
29 juli 2021
Reactie van Thai Curry

:)

Rene
28 juli 2021

Was weer top! De soep was ook heerlijk!

Reactie van Thai Curry

Dank U wel.

Amber
28 juli 2021

Was weer top! Niet TE heet, precies goed.

Reactie van Thai Curry

fijn dat u het goed vond

A. De Bres
25 juli 2021

Heerlijk eten! Wel behoorlijk pittig Uitstekende, snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Curry

fijn om het horen

DJ
25 juli 2021

Groene curry en loempia's waren super lekker, net als de gebakken noodles! De Pad Thai heb ik echter wel eens lekkerder gehad, en de saté saus was misschien niet wat ik eet van verwachtte. Bezorging was super snel en vriendelijk. Zal zeker nogmaals bestellen, maar het dan waarschijnlijk bij de curries houden.

Reactie van Thai Curry

fijn dat u het lekker vond, de saté saus is anders dat de normale inderdaad, het is een Thaise variant

Gerrit
20 juli 2021

Kwaliteit was zeer goed en over bezorging helemaal niets te klagen.

Reactie van Thai Curry

DANKUWEL:)

Rene
15 juli 2021

Was weer supertop, zoooo lekker!

Reactie van Thai Curry

goed om te horen!!!

GK
14 juli 2021

Smaak was goed, alleen vonden we dat er naar verhouding weinig biefstuk en veel groente in het gerecht zat

Reactie van Thai Curry

dit is altijd zo in de porties, als u extra zou willen kunt u dat erbij zetten of dat vragen in de winkel.

Loogman
10 juli 2021
Reactie van Thai Curry

:)

Rene
8 juli 2021

Wow het was wéér super lekker: de sateh, de viskoekjes en de 2 hoofdgerechten: top!

Reactie van Thai Curry

fijn dat u het lekker vond

Esthet
7 juli 2021

Weer heerlijk gegeten!

Reactie van Thai Curry

fijn om te horen

Valerie
5 juli 2021

Het was weer heerlijk en kan iedereen aanraden om hier eten te bestellen of af te halen. Ze lezen goed de toelichting!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Curry

de klant zijn wens is het belangrijkste!!!

Linde
29 juni 2021

Lekker en snel!

Reactie van Thai Curry

zoals het hoort!!!

Jasper
26 juni 2021
Reactie van Thai Curry

:)

Rene
23 juni 2021

Het diner was weer heeeeeeerlijk!

Reactie van Thai Curry

fijn om te horen

Nico
22 juni 2021

Zoals altijd top!

Reactie van Thai Curry

dankuwel!!!

Fam. Verhoeven
21 juni 2021
Reactie van Thai Curry

:)

Youetta
20 juni 2021

Heerlijke maaltijd en snel bezorgd. Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Curry

:)

Marjon
19 juni 2021

Was erg lekker!!! Aardige bezorgers

Reactie van Thai Curry

fijn dat u het lekker vond!

Carla
19 juni 2021

Weer heerlijk gegeten!

Reactie van Thai Curry

fijn dat het u heeft gesmaakt!!

Kapiteijn
18 juni 2021

Heerlijk

Reactie van Thai Curry

goed om te horen ! :)

Janneke
17 juni 2021

Constante uitstekende kwaliteit, lekker veel verse groente in gerechten! Groen curry met kip was heerlijk pittig; ga zo door!!

Reactie van Thai Curry

fijn dat u het lekker vond!!

Rene
16 juni 2021

Thai dinner was weer top! Viskoekjes, satehs en kip gerecht met kip en heel veel groente, heerlijk!

Reactie van Thai Curry

fijn dat het goed was:)

Vince
11 juni 2021

Heerlijk gegeten! De garnalen zijn echt top!

Reactie van Thai Curry

fijn om te horen

Nico
5 juni 2021
Reactie van Thai Curry

:)

Rene
2 juni 2021

Het diner was weer bijzonder smaakvol, snel en heet geleverd en dit x nog met een leuke extra zoete verrassing erbij, ook dat was heerlijk, wat attent!

Reactie van Thai Curry

:)

Lucinda
2 juni 2021

Heerlijke, goed gevulde fried rice met garnalen gegeten samen met de gemixte hapjes als een viskoekje en loempia inclusief sausjes. Super snel bezorgd, goed warm.

Reactie van Thai Curry

fijn om te horen

Dennis Scheltema
31 mei 2021

Top ! Een 10 lekker eten , snelle bezorging Een echte Thai

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Curry

Top! :)

Marie-Anne
29 mei 2021

Beste Thai van Hoofddorp! Geweldige en overheerlijke verse Thaise gerechten met liefde bereid door de lieve Nonglek en haar team. Goede website en snelle bezorging. Een echte aanrader!

Reactie van Thai Curry

bedankt voor de reactie! fijn dat het u smaakt :)

Carla
29 mei 2021

Het was heerlijk!!

Reactie van Thai Curry

goed om te horen, bedankt!

Rene
29 mei 2021

Oh het diner was weer heerlijk: super vers en smaakvol bereid en dampend op tafel, heerlijk!

Reactie van Thai Curry

Fijn dat het u smaakt!

NielsH
28 mei 2021

Prima prijs-kwaliteit verhouding. Supervers en erg smaakvol. Zeer uitgebreide en gevarieerde menukaart. Bezorging scherp op tijd. Gaan we vaker doen!

Reactie van Thai Curry

Tot snel dan! :)

Jolanda
25 mei 2021

Heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Thai Curry

U bent van harte welkom on onze zaak :)

Marjolijn
24 mei 2021

Heerlijke gerechten, we hebben weer genoten.

Reactie van Thai Curry

Fijn dat het u heeft gesmaakt! daar doen wij het voor

Suzanne
22 mei 2021

As always, Een geweldige service. Het eten kwam op een zaterdag zelfs, echt heel snel! Het eten was goed op temperatuur en smaakte heerlijk :). Zeker een aanrader!

Reactie van Thai Curry

fijn dat het u heeft gesmaakt! :)

Sterre
20 mei 2021

Helemaal prima en lekker snel

Reactie van Thai Curry

zoals het hoort!

Marlies
16 mei 2021
Reactie van Thai Curry

zou u kunnen vertellen wat er niet zo goed was, dan kunnen we ons daaraan aanpassen

Peter
9 mei 2021
Reactie van Thai Curry

dank u wel voor de beoordeling! :)

Janneke Boon
6 mei 2021

Constante uitstekende kwaliteit; ga zo door! Op tijd bezorgd!

Reactie van Thai Curry

:)

Beebee
6 mei 2021

Heerlijke soep, heerlijke curry. Top dus

Reactie van Thai Curry

fijn om te horen, bedankt!

PrikNamPlah
5 mei 2021
Reactie van Thai Curry

:)

Rene
3 mei 2021

Het diner was weer snel heet en vriendelijk bezorgd

Reactie van Thai Curry

fijn dat u tevreden was!

Perry
2 mei 2021

Super snel geleverd en heerlijk van smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Curry

goed om te horen :)

Anna
2 mei 2021

Was heerlijk

Reactie van Thai Curry

top! :)

Caren
2 mei 2021

Altijd overheerlijk!

Reactie van Thai Curry

top om te horen

Haak
28 april 2021
Reactie van Thai Curry

:)

Klaas
26 april 2021

Niet goedkoop, maar erg smaakvol. De meegelverde rijst/gebakken rijst mag wel wat meer zijn. Beetje domper is dat je niet gratis kan betalen. Ideal wordt doorberekend.

Reactie van Thai Curry

sorry wij begrijpen het niet hellemaal.

Rene uit Hoofddorp
26 april 2021

Het diner was weer top! Snel, vriendelijk en warm geleverd: we hebben er wederom van genoten, alsof we uit eten waren bij de Thai, heerlijk!

Reactie van Thai Curry

top dat horen we graag

sab
20 april 2021

Gebakken rijst was flauw en geen smaak wel een verbeterpunt. Rode curry en viscake was goed.

Reactie van Thai Curry

o onze excuses we zullen er zeker wat mee doen