Reviews from Thai Curry Hoofddorp

Recent reviews

5.0
Carla
9 July 2024
Roldy
3 July 2024

Zoals altijd………HEERLIJK

Carla
2 July 2024

Helemaal top

Mischa sluiter-krijger
1 July 2024

Zoals altijd heerlijk eten,grote porties en snelle bezorging!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Scheltema Dennis
27 June 2024

Gewoon Top aanrader voor iedereen

Mandy
26 June 2024
Lennart
24 June 2024

Zoals altijd weer heerlijk gegeten! Buiten het 'vaste' menu is er ook keuze uit wisselende gerechten: hierdoor is er buiten de klassiekers ook variatie. Ook deze gerechten waren weer heerlijk! Dat je nu ook gebakken eieren, nam pla, etc los kunt bestellen is een uitkomst.

Karin
22 June 2024

Snel klaar en zoals altijd superlekker!

Scheltema
10 June 2024

Grootste complimenten eten is echt overheerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marlies
2 June 2024
E.
1 June 2024

Was perfect op tijd bezorgt. Heerlijk en smaakvol gegeten. Een echte aanrader.

Anonymous
1 June 2024

Heerlijk en die komt van Thais 😇

Jacqueline van Hensbergen
31 May 2024

Ik haal regelmatig bij jullie, deze keer echt Waardeloos!! Bami veel te gaar, ook de kip was stuk gekookt. Heb alles weggegooid! Super jammer.

Niels
24 May 2024

Gerecht was uitstekend. Bezorgtijd zou verkort mogen worden.

Kenneth van den Heuvel
24 May 2024

Erg lekker gegeten.en de levering was erg snel

Mischa sluiter-krijger
24 May 2024
Suwatthana
21 May 2024

Good food and good service. You can trust my review, even I am Thai but I will be honest with my opinion. I say it’s good because it actually is.

Amber Kempers
20 May 2024

Heerlijke curry’s, keurig op tijd en ruim voldoende! Tot volgende keer 👍

Riedink
20 May 2024

Snelle bezorging en heerlijke vegan gerechten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sonja vd Hout
8 May 2024

Wij halen zeer regelmatig thais eten bij dit restaurant. Altijd tevreden, altijd goed. Ik heb altijd hetzelfde, maaltijdbox massaman met kip en zonder aardappel, zo ook vandaag. Maar de massaman bestond uit 3 kleine stukjes kip, 3 nootjes, mega veel wortel en het vakje was maar tot de helft gevuld met de massaman. Ben ik niet gewend op deze manier... Het zal me niet weerhouden van nogmaals bestellen, maar let er aub op, het niet is niet goedkoop en dan wil je wel een lekker gevuld vakje... Bezorging helemaal top, altijd! Altijd eerder dan verwachte tijd..

Sandra
5 May 2024

Noodgedwongen moesten mijn man en ik eten bestellen ivm uitbraak van onze keuken. Maar daardoor zijn wij bij deze geweldige toko terecht gekomen. Wat een fantastische gerechten, waarbij de groentes nog heerlijk knapperig zijn en de kip lekker mals! Bezorgen binnen een half uur na bestellen, top dus!!👍👍..

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Grace
4 May 2024

Heerlijk!!

Paul
3 May 2024
Audrey Kessels
26 April 2024

Altijd super vers en heerlijk!!

Suwatthana
24 April 2024

Bezorgen na 10 min , super snel ! En heerlijk 🥰

Kitty
24 April 2024

Bestelling geplaatst en vlot bezorgd, smaakte prima!! Zeker voor herhaling geschikt 👍😊

Ron Bol
23 April 2024

Heerlijk gegeten en op de minute op tijd.

Maaike
21 April 2024

Heerlijk eten, snel bezorgd door vriendelijke jongen, goed ingepakt dus alles heel warm. We hebben genoten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Niels
21 April 2024

Weinig verse groente en vlees, aardappel niet echt vers. Wel goed gekruid. Zijn wel betere thai restaurants

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M. Lameijer
21 April 2024

Lekkere vega-maaltijden gehad, wel wat weinig keuze tov vlees. Op tijd bezorgd!

Kathy
19 April 2024

Echte Thaise smaak

Bram
17 April 2024

Precies op tijd bezorgd! Eten was erg lekker. Gaan we zeker vaker doen

Carmen en Eric
14 April 2024

Heerlijk en super vers

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Amber
8 April 2024

Ruim op tijd en was weer heerlijk! Dank jullie wel 🙏🏻

Sanne
7 April 2024

Echt lekker eten en vriendelijk personeel!

Karen
7 April 2024

Heerlijk gegeten, goede portie's (niet te weinig niet te veel)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frances
2 April 2024

Eten was weer heerlijk, vooral de Panang neua was heerlijk. Hoop echt dat de Panang neua een blijvertje op de kaart wordt

denise kors
1 April 2024

GERECHT 24A/C HAD HEEL VEEL NOODLES, MAAR PAAR GARNALEN/TOFU EN HEEL WEINIG GROENTEN ANDERE INGREDIENTEN. HET WAS GOED WARM EN DE SOEP WAS LEKKER

Heidy
22 March 2024
Marisca de Freitas Rodrigues
22 March 2024

wederom weer erg lekker, uitstekende kwaliteit, een aanrader!

Elise
22 March 2024

Snel bezorgd, alles goed warm. Eten is kakelvers en heerlijk!! Mango met kleefrijst zó lekker! Alsof ik terug ben in Thailand….

Ronald van der Pluijm
18 March 2024

Kreeg netjes een update dat ze onderweg waren en was genoeg en lekker van smaak

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans
18 March 2024

Heerlijk eten en keurig op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Selhorst
11 March 2024

Top dat er toch kroepoek bij zat!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arjan
9 March 2024

Was erg lekker en werd eerder bezorgd dan wat in eerste instantie werd gemeld.

Suwatthana
5 March 2024

Het is het geld ward and heel lekker!

Dennis Scheltema
4 March 2024
Nancy
3 March 2024

Erg snel geleverd, vers en heel erg lekker. Ga zeker vaker bestellen

Tijman
27 February 2024

Snel bezorgd, heerlijk eten

Edwin Coers
26 February 2024

Aardige hardwerkende medewerkers, altijd goed en gezond eten.

B
26 February 2024

Goed eten was alleen niet heel warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

HK
25 February 2024

Heerlijk gegeten en netjes op tijd bezorgd

Loraine
22 February 2024

Pad thai was erg papperig en smaakte zuur. Jammer.

Lennart
22 February 2024

Op het menu staan buiten de klassiekers ook een aantal gerechten die maar tijdelijk beschikbaar zijn. Leuk dat er zo variatie is! Ook nu hadden we zo’n gerecht uitgekozen en het was weer heerlijk, net als de ons bekende gerechten.

T. Uijttewaal
20 February 2024

Kroepoek gebakken in knoflook olie zonder vermelding! ( niet gegeten ) Bij de biefstuk salade was de balans tussen zuur/zoet 80% doorgeslagen naar zuur, zo jammer want de ingrediënten waren vers. Al met al geen aanrader.

Tony
16 February 2024

eten is hier altijd goed!!!

Klaas
14 February 2024

Ik vond het erg zout vandaag

Dineke
12 February 2024

Keurig op tijd bezorgd, nog warm. Het was lekker en meer dan genoeg.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marion
8 February 2024

Alles was goed!

Doris
7 February 2024

Heerlijk eten en netjes bezorgd

HWV
4 February 2024

De Pad Thai smaakte zurig, heel anders dan wanneer ik dat zelf maak met saus van de toko of zelfgemaakte saus. Geen spoor van zoet, zout en pittigheid. Met wat sriracha en pad thai saus kon ik er nog wat van maken.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marion Prins
2 February 2024

Ik had o.a. rode curry met kip besteld. Normaal gesproken is dat lekker. Deze keer zat er nauwelijks kip in de curry (4 stukjes) en een hele grote lading sperziebonen. Het was zeer teleurstellend en niet lekker.

Diana
30 January 2024

Zoals altijd erg lekker en snel bezorgd.

Carenem
28 January 2024

Als altijd heerlijk!

Eric
27 January 2024

😋

Suwatthana
23 January 2024

Freshly cooked, Flavorful, fully packed in the box. Really worth the money. My Dutch boyfriend lives her massaman so much. You won’t be disappointed to eat Thai food here say by a Thai !

Sitske Kuipers
21 January 2024
Frances
19 January 2024

Soep was beetje te zout maar 3 maal verschillende hoofdgerechten waren heerlijk. Lekker veel groente, beetgaar en prima vlees lekkere saus. Voor herhaling vatbaar!

Kate
14 January 2024

Good food and good service

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carla
8 January 2024

Heerlijk smaakvolle met kruiden verrijkte maaltijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Suzanne
7 January 2024

Heerlijk gegeten met de familie, goed pittig en smaakvol. Zeker een aanrader!

Diana
5 January 2024

Heerlijk zoals altijd

Marit
1 January 2024
de Rooij
31 December 2023

Ik had een rode curry besteld en de maaltijd smaakte apart en stonk. Er werd mij verteld dat de kokosmelk op was en er wat anders is gebruikt om de maaltijd te bereiden. Geen geld terug gekregen, wel werd er een ander gerecht aangeboden maar mijn eetlust was daarna weg

Saskia
24 December 2023

Ben al sinds de opening fan van deze Thai! Hier wordt met passie gekookt. Smaakvol en alles vers bereidt. Toptent!

Marion
20 December 2023

Heerlijke kipsateh, gebakken rijst met groenten!

Elise
9 December 2023

Er zat in verhouding erg weinig vlees, vis, kip in de maaltijd en ook groenten en ei vielen tegen. Normaal gesproken heerlijke kwaliteit van de maaltijden maar dit was wel één homp "pasta". Jammer dat bestellen we niet meer.

Chris
8 December 2023

Ik had gevraagd om t gerecht Prau shrimps niet te pittig te maken maar helaas was het toch te pittig🥵

Maluku020
6 December 2023

Enak 😉

Rene
2 December 2023

Heerlijk.

Lisette Berrevoets
2 December 2023

Altijd weer even lekker en vers, we hebben zitten smullen.

Esther
2 December 2023

Prima op tijd. Heerlijk gegeten

Klant
27 November 2023

Pad Thai was niet naar wens. Beetje te klef (noodles te lang gekookt) en weinig kleur (en dus ik ook weinig smaak)

Rob de Jong
25 November 2023

Goede service en lekker eten

San
9 November 2023

Snel en warm geleverd ! SUPER

Reaction from Thai Curry

Dank je wel San voor de mooie review. :)

Richard Ploeger
5 November 2023

was de eerste keer dat we in het weekend hier gebruik van maakte, normaal door de weeks zo af en toe en door de weeks altijd goed geweest alleen in de laatste bestelling in het weekend was het wat matig weinig kip niet zo smaakvol wat we gewend zijn.

Lennart
31 October 2023

Heerlijk eten met verse producten! De bestelling was op de afgesproken tijd klaar. Vriendelijk personeel 👍

Reaction from Thai Curry

Dank je wel Lennart. :)

Jonathon
31 October 2023

My family lived in Bangkok for a few years and that helped us to develop a real love of Thai food. Good Thai food is hard to find in this country, so when we stumbled upon your kitchen, we were absolutely delighted because the flavour is so good and the ingredients are so fresh! Your Massaman tastes a bit different than what we’re used to, but perhaps it’s a regional difference. Thanks and keep up the great cooking!

Dennis scheltema
30 October 2023

Toppers zijn jullie en de beste

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Thai Curry

Dank je wel Dennis! Groeten Dennis en Lek. :)

Suzan
25 October 2023
Reaction from Thai Curry

Dank je wel Suzan. :)

Anita
21 October 2023

Precies op tijd en erg lekker!!!

Reaction from Thai Curry

Dank Anita! Goed om te horen dat alles naar wens was. :)

Belinda
19 October 2023

Erg lekkere Thaise smaak! De soep is een aanrader

Reaction from Thai Curry

Dank Belinda, zowel Thaise als Nederlanders houden van soep. :)

Marieke van de Vosse
15 October 2023

Wij bestellen regelmatig en altijd ook patay kip. Maar het lijkt of er steeds minder kip in de patay zit.

Jos
15 October 2023

Wij vonden het eten minder smakelijk dan wij van een Thais restaurant gewend zijn. Geen super ervaring. Bezorging was prima op tijd, wel was de maaltijd een beetje afgekoeld.

Lennart
9 October 2023

Het eten was alweer heerlijk!

Reaction from Thai Curry

Dank je wel Lennart voor het vertrouwen. :)

Niek Dijksyra
8 October 2023

Heerlijk gefrituurde Dorade!! De rode curry erg lekker erbij.

Reaction from Thai Curry

Hi Niek, de curry komt uit Thailand en de vis halen we uit Volendam. De beste producten uit beide landen. :)

Jarl
4 October 2023

Heerlijke maaltijd met veel smaak!

Reaction from Thai Curry

Hi Jarl, al onze chefs hebben een Thaise achtergrond zodat je de echte Thaise smaak ervaart. :)

Marcel
4 October 2023

Heerlijk !!

Reaction from Thai Curry

Dank je wel Marcel. :)

Carla
25 September 2023

Heerlijk gegeten. Lekker gekruid en goeie kwaliteit en goed van temperatuur, en aardige bezorger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Thai Curry

Dank Carla voor de mooie review. Tot snel.

Peter
23 September 2023

Zeer vriendelijke service en heerlijke gerechten. Iets hoger geprijsd maar de kwaliteit is er naar.

Reaction from Thai Curry

Dank Peter voor de review. We streven ernaar de echte Thaise smaak te laten ervaren.