Reviews from Thai Curry Hoofddorp

Recent reviews

5.0
Susan
14 August 2022

Zeer snelle bezorging en het eten was weer lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

S8
13 August 2022
J. Hage
10 August 2022

Al vaker besteld. Heerlijk eten en goed warm aangeleverd. Top

Reaction from Thai Curry

fijn om te horen! :)

Winfried
9 August 2022

Bestelling en bezorging prima. Maar het eten viel erg tegen dit keer. Saté lauw. Tom kha kai, goed van smaak maar lauw. Kiaw Thod, velletjes zonder enige inhoud. Pad thai shrimps was een lauwe zompige massa. Echt niet lekker. De green kip was wel lekker maar kan de rest niet naar een voldoende trekken. Andere keren heel goed maar dit keer helaas onder de maat.

Reaction from Thai Curry

Het spijt ons om te horen dat eten niet naar wens was. We gaan dit uiteraard met ons keuken team bespreken zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Nogmaals excuus en hopelijk tot snel.

Rob Hooghiemstra
7 August 2022

Zeer goed van smaak en lekker vers

Stella
5 August 2022

De gerechten smaakten heerlijk en waren op goede temperatuur toen de bezorger op het afgesproken tijdstip kwam. Het online bestelproces is ook duidelijk en handig.

Ellen
5 August 2022

Weer heerlijk gegeten

Hans
3 August 2022

Was weer prima eten , bezorging niets op aan te merken

Yo
2 August 2022

Was weer 👌🏻

Mischa sluiter-krijger
31 July 2022
Danielle
28 July 2022

Super snel bezorgd en alles smaakte heerlijk!

btje57
26 July 2022

De smaken waren prima. Maar de hoeveelheden van de snacks gewoon schandalig weinig. 3 viskoekjes voor € 5,75, 3 gebakken garnalen voor € 5,75 dit mogen er toch minstens 5 zijn. Wij bestellen hier niet meer.

Reaction from Thai Curry

Het zal U niet ontgaan dat de meeste prijzen van de ingredienten 2 maal zo hoog zijn geworden of meer. Wij belasten deze kosten niet allemaal door aan de klant. Het spijt ons maar 5 viskoekjes voor dezelfde prijs is onmogelijk.

Ton
26 July 2022
Yaela
26 July 2022

Weinig smaak aan de massaman curry. Aardappel erg zacht gekookt. Waren erg vroeg met bezorgen

Daphne
26 July 2022

Heerlijk gegeten!! De biefstuk heerlijk mals. Bezorging op tijd

Reaction from Thai Curry

Goed om te horen dat U heerlijk gegeten heeft.

EW huurman
25 July 2022

De saté was rauw en de biefstuk inde rode curry wa summier. Ik hoop dat jullie mijn geld terug geven het was goor rauw en niet lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Thai Curry

Excuses, dit is niet wat willen presenteren. We gaan dit bespreken met de chefs.

Menno Elgersma
25 July 2022

Het was weer genieten! Nooit (ruim) van te voren bereid en dan kiezen uit de koeling. ALTIJD vers bereid. Zelf een onverwacht grote bestelling was mooi op tijd klaar. En niet geheel onbelangrijk, authentiek! Zoals wij het gewent zijn in Thailand zelf. มันอร่อย ขอบคุณ แล้วพบกันใหม่!

Reaction from Thai Curry

Bedank voor de review. แล้วพบกันค่ะ

Edwin Coers
20 July 2022
Reaction from Thai Curry

Bedankt voor de sterren. :)

Strammermax
19 July 2022
Reaction from Thai Curry

:)

Jessica
16 July 2022
Reaction from Thai Curry

Dank je wel Jessica.

Diana
10 July 2022

Super eten en altijd vers

Reaction from Thai Curry

Dank U wel. :)

Heiko joustra
10 July 2022

Top eten en op tijd gebracht. GA zo door.

Reaction from Thai Curry

Dank u wel en we gaan zo door. :)

Woodpecker
7 July 2022

Heerlijk smaakvol en goed warm bij bezorging. Alles netjes verpakt. Top!

Reaction from Thai Curry

Goed om te horen dat alles naar wens was.

Tonnie
4 July 2022

Eten was heerlijk ! 👍

Reaction from Thai Curry

Top, dankuwel!

Johan Delhaye
27 June 2022

Lekker gegeten, volgende weer.

Reaction from Thai Curry

Dankuwel ;)

Jan
24 June 2022
Mischa sluiter-krijger
19 June 2022

Altijd dezelfde goede kwaliteit!

Reaction from Thai Curry

Jazekers, dankuwel!

Robert Robinson
19 June 2022

Super op tijd en heerlijk eten. Puur, goed van smaak en niet vet.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Thai Curry

Top om te horen, dankuwel!

Ellen
17 June 2022

Weer zalig gegeten 🙏

Reaction from Thai Curry

Wat fijn dat u het lekker vond!

Diana
17 June 2022

Was weer heerlijk!

Reaction from Thai Curry

Goed om te horen, dankuwel ;)

Ren
16 June 2022

Altijd goed eten bij Thai Curry.

Reaction from Thai Curry

Veel dank!

Mischa sluiter-krijger
15 June 2022
Werner
13 June 2022

Zoals altijd heerlijk en bezorging op tijd!!

Reaction from Thai Curry

Top, dankuwel!

Maurice
12 June 2022

Heeeerlijk eten, mijn favoriet om iets te halen. Vooral de gebakken rijst, maar ook de curry met kokos.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Thai Curry

:)

Johan
12 June 2022

Wederom fantastische maaltijd, praktisch op tijd en genoeg om nog eens te eten. That curry blijft 1 van mijn favoriete eet gelegenheden.

Reaction from Thai Curry

Dankuwel! Dat betekent veel voor ons

Martijn
11 June 2022

ik ken geen betere Thai. Authentiek. Ik zou willen dat ik het zelf kon bereiden. Helemaal de curries, heerlijk. Genieten.

Reaction from Thai Curry

Wat fijn dat u het lekker vindt!

Sander
10 June 2022

Heerlijk!

Reaction from Thai Curry

Dankuwel!

Henk
7 June 2022

Eten smaakte heel goed, helaas was het niet meer heel warm. Werd om 18:30 bezorgd ipv 18:00. Kreeg pas om 18:25 een update via de mail dat bestelling onderweg was.

Reaction from Thai Curry

ow sorry onze excuses het was heel druk voor ons wij hebben ons uiterste best gedaan

Susan
7 June 2022

Ik had de glassnoodle salade ....en hij was heeerrlijk!!!

Reaction from Thai Curry

Fijn om te horen, dankuwel!

Vd Vlugt
6 June 2022

Heel erg lekker met veel verse groenten.

Reaction from Thai Curry

Top, dankuwel!

Jasper
6 June 2022

We misten de extra rijst

Reaction from Thai Curry

Excuses, als u volgende keer gelijk belt zullen wij alles wat mist meteen komen brengen

Valerie
4 June 2022

Weer heerlijk gegeten

Reaction from Thai Curry

Wat fijn om te horen dat u het lekker vond!

Joyce
2 June 2022

Heerlijk vers, bezorging prima op tijd, gerechten waren nog erg warm

Reaction from Thai Curry

Dankuwel!

Els
26 May 2022

Altijd lekker en altijd op tijd geleverd!!

Reaction from Thai Curry

Top om te horen, dankuwel!

Linde Jarings
24 May 2022

Snelle bezorging. Ik vond de pad Thai niet lekker, het had een gekke heftige kipgeur. Was ook terug te vinden in de smaak. Andere gerecht was wel lekker.

Reaction from Thai Curry

Excuses, u kunt de pad thai ook met ander vlees bestellen, als u dat lekkerder vindt.

eva
24 May 2022

Lekker spicy eindelijk

Reaction from Thai Curry

als u het erbij zet regelen wij dat het volgende keer ook lekker pittig is

Kimberly
23 May 2022

Heerlijk smaakvol eten. Ik had een opmerking geplaatst bij mijn bestelling ivm mijn laatste bestelling, maar echt top opgepakt!! Super!

Reaction from Thai Curry

Maar natuurlijk ;) We doen ons best om u blij te maken

Joey
22 May 2022

Heerlijk eten, op tijd bezorgd, kortom top.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Thai Curry

top

Mischa Krijger
22 May 2022
Reaction from Thai Curry

;)

Karolien Rottier
20 May 2022

Ditmaal was de Masaman kip erg vet, er dreef een hele laag olie op. De aardappelen waren iets te hard nog. Was daardoor minder lekker in vergelijking met vorige keren. Zeer snelle en vriendelijke bezorging.

Reaction from Thai Curry

onze excuses. bedankt voor uw reactie wij zullen er nog beter op gaan letten.

Werner Schuurmans
15 May 2022

Heerlijk eten (Green Shrimps 14e) en snelle bezorging!!

Reaction from Thai Curry

dankuwel

LM
11 May 2022

Alles prima

Reaction from Thai Curry

dankuwel

Irene
7 May 2022

Lekker eten / goede service

Reaction from Thai Curry

ja ja onze werknemers doen hun uiterste best;)!

Jasper
7 May 2022
Reaction from Thai Curry

goed om te zien dat u blij bent met ons.

Arjan
5 May 2022
Edwin Coers
26 April 2022

Alles weer perfect zoals altijd.

Reaction from Thai Curry

Top om te horen!!! dankuwel

Jessy
20 April 2022

Het eten was echt heel lekker! Bezorging was precies op tijd

Reaction from Thai Curry

top dat het u heeft gesmaakt!

Henk
20 April 2022

Altijd lekker en grote porties!!

Reaction from Thai Curry

wij vinden het top dat het u heeft gesmaakt

Lieke
19 April 2022

Heerlijk gegeten! Allemaal verse producten! Bestelling was netjes op tijd.. we hebben lekker zitten smullen!

Reaction from Thai Curry

zoals het hoort bij een goeie Thai!!

Mischa Krijger
11 April 2022
Reaction from Thai Curry

:)

Pietersen
8 April 2022

Vers, heerlijk smaak Op tijd bezorgd.. top van jullie

Reaction from Thai Curry

Wat fijn om te horen dat u het lekker vond! :)

B. van Delft
6 April 2022

Was erg lekker allemaal.

Reaction from Thai Curry

goed om te horen!! :)

Essie
6 April 2022

Was weer smullen ….

Reaction from Thai Curry

wat fijn dat u het lekker vond!!

Edmée
4 April 2022
Reaction from Thai Curry

:)

buijs
2 April 2022
Reaction from Thai Curry

:)

Jochem
2 April 2022

Heerlijk pittig eten, goede portie goed voor twee keer vol bord, aanrader !!

Reaction from Thai Curry

fijn dat u ervan heeft genoten:)!!!

Michel
1 April 2022

Vega curry was erg lekker

Reaction from Thai Curry

voor iedereen wat wils ;)

Lisette Berrevoets
29 March 2022

Zoals altijd, heerlijk, vers, snel bezorgd.

Reaction from Thai Curry

zoals het hoort!!!

Ivonne
25 March 2022

Heel goed

Reaction from Thai Curry

Wat tof dat u het goed vond! :)

Joshua
25 March 2022

Eten was heerlijk, optijd gereed voor afhaal. Geen verbeterpunten - keep on going!

Reaction from Thai Curry

dat is goed om te horen!!!! dankuwel

Menno
23 March 2022
Reaction from Thai Curry

:)

Rn
23 March 2022

Altijd genieten van jullie gebakken rijst.

Reaction from Thai Curry

fijn dat u het lekker vind!!!

Rujira
20 March 2022
Reaction from Thai Curry

:))

Edwin Coers
20 March 2022
Rob
19 March 2022

Altijd heerlijk eten! Nu een nieuwe gerecht geprobeerd, Rund met knoflook en ui, en wow wat was het lekker zeg!! Maar

Reaction from Thai Curry

wat enorm fijn dat u het lekker vond, wij vinden de nieuwe gerechten van lek ook heerlijk!!

Erwin Admiraal
19 March 2022

Ik ben gek op Thaise aubergine, jammer dat ik maar 1/2 had in mijn kai green curry.... Héél veel bamboe, dat wel, maar de smaak en kwaliteit waren echt goed!

Mark
19 March 2022
Meta
14 March 2022

Top tent!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Thai Curry

Top tenten hebben altijd top klanten!!! :))

Jonathon
13 March 2022

We loved the tofu in the green curry, how it was cut like meat and how it was chewy and juicy. Also perfect level of spice. The other dish had a lot of ginger flavour which we also loved. Thank you!

Reaction from Thai Curry

we love to hear that:)

Kira
13 March 2022

super lekker ,warm en optijd. beste thai van de Haarlemmermeer

Reaction from Thai Curry

Wat fijn om te horen dat u het lekker vindt! :)

Yvonne
10 March 2022

Heerlijk eten, vol van smaak en ingrediënten. Ruime porties. Alles is top ! Voor 6 personen besteld en iedereen vond het even lekker. Voor herhaling vatbaar.

Reaction from Thai Curry

dat is leuk om te horen(:

J. Hage
9 March 2022
Lisette Berrevoets
8 March 2022
Khwanwarin
8 March 2022

My fav ;)

Reaction from Thai Curry

:)

Khwanwarin Pooboybin
8 March 2022
Clara
6 March 2022

Ik heb eerder heerlijk bij jullie gegeten. Maar deze keer was ik niet tevreden. De dorade was te droog, te ver doorbakken. Mijn soep was te zuur, de salade ook. Vooral de salade smaakte naar braaksel, echt heel gefermenteerd. Ik had een gambasalade met welgeteld 2 gamba's. Wel gek, bij een eerdere bestelling had ik deze indruk helemaal niet

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Thai Curry

Dit is niet fijn om te horen. We zullen het doorgeven aan de koks, excuses

PrikNamPlaa
5 March 2022

Altijd lekker

Martin Piet
5 March 2022

De Thaise loempia’s waren super lekker. De bezorger was heel vriendelijk en wenste smakelijk eten.

Grace
25 February 2022

Heerlijk!

Stella
23 February 2022

Online bestellen makkelijk, keurig op tijd geleverd en het smaakte erg goed

Reaction from Thai Curry

Wij zijn blij dat u het lekker vond!!

Jong A Liem
20 February 2022

Bezorging was iets later dan gepland, dat was nog niet eens zo erg. Maar de pad Thai was zo door gegaard en plakkerig niet te eten. Erg jammer!

Reaction from Thai Curry

Sorry dat we wat later waren, we proberen altijd op tijd te zijn. Dat de pad thai niet naar wens was is vervelend om te horen. We zullen het doorgeven aan de koks. bedankt voor uw recensie.

Mischa Krijger
19 February 2022
Brenda
18 February 2022

Erg goed van smaak en vers. Voor herhaling vatbaar.

Reaction from Thai Curry

u bent van harte welkom:)

Ger Nelissen
14 February 2022

Het smaakte prima. Voldoende groenten en nog wat knapperig. Lekker.

Pieter Van der Meij
13 February 2022

Eten was top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Valerie
13 February 2022

Keurig op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marion van Warmerdam
12 February 2022

Was allemaal prima en erg lekker.

Rob Hooghiemstra
10 February 2022

Heerlijke gerechten, alles vers en smaakvol. Klasse!!

Meskers
9 February 2022

zeer snelle bezorging. bijna de helft sneller dan voorspeld. Kwaliteit was goed. Knapperig als het moest zijn met goede smaak. Ook heet geleverd. Voor onze eerste keer bestelling hier een positieve ervaring

Susan
6 February 2022
Barbara B
5 February 2022

Super gegeten weer. Precies op tijd

Anoniem
3 February 2022

Het eten was smakelijk

Reaction from Thai Curry

goed om te horen!

Tjalling Boon
1 February 2022
Reaction from Thai Curry

Dankuwel!!

Suzanburdon@gmail.com
1 February 2022

Altijd lekker!

Reaction from Thai Curry

:))

Mutji
26 January 2022

Beste Nanlek, wij zijn super blij dat jullie naast ons zitten met jullie toko. Julloe maken heerlij l Thaise gerechten en altijd vriendelijk. Danknjullie wel voor al jullie lekker eten en goede zorg. Mvg Mutji en Anita

Alia
23 January 2022

Super snel en het eten was warm. Op zich lekker maar de kip met groenten in oestersaus mocht meer smaak hebben en de saus was te waterig.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karolien Rottier
21 January 2022

Excellent meals. Especially loved the new Panang curry !

Reaction from Thai Curry

goed om te horen!! wij vinden de panang kip ook heerlijk

Sanny Feijen
16 January 2022

We hebben weer heerlijk van jullie rode curry met beef en laab kai/gai gegeten. Jullie waren de noedels vergeten maar met een belletje was dat snel opgelost. En ook zo lief van het “sorry” kadootje. Lekkere curry puffs

Reaction from Thai Curry

voor vaste klant hoort dat!! blij dat u het lekkere vond!

Edwin Coers
15 January 2022

Altijd snel, vers en kwaliteit

Bob
12 January 2022

Erg goed en lekker eten. Porties groot genoeg om 2 keer van te eten.

Kluijt
6 January 2022

Het eten was voortreffelijk, jammer dat de wachtijd een uur was dit was niet duidelijk op de site vermeld

Roland Stolk
4 January 2022

Perfect zoals altijd. Heerlijk eten en heet bezorgd.

S
3 January 2022

Mis de echte Thaise smaak

Werner Schuurmans
2 January 2021
Somkid
25 December 2021

อาหารอร่อยมากและมา ส่งตรงเวลาไม่เค็มไม่เผ็ด ขอบคุณมากนะค่ะ👍👍🍛🙏

Reaction from Thai Curry

ขอบคุณค่ะ :-)

Joyce
23 December 2021

Zoals altijd smaakvol met verse ingrediënten. De bezorging was op tijd en de gerechten waren goed van temperatuur. Aanrader!

Barentsen
23 December 2021

Het was weer heerlijk en super snel bezorgd! Hele fijne dagen en tot snel.

Rene
22 December 2021

Verslavend lekker uit eten thuis, altijd weer smaakvol bereid: top!

Niek
17 December 2021

Ontzettend lekker eten! Meeer dan genoeg, warm, en bezorging stipt op tijd. Perfect...hartelijk dank!

Reaction from Thai Curry

Wij doen altijd ons best om het lekker te laten smaken en ook om het op tijd te laten bezorgen. dit maakt ons dan ook heel blij om te lezen

Rene
17 December 2021

Het was weer superlekker! Uit eten thuis:-)

Helene
17 December 2021

Smaakvolle gerechten.

Ellen
17 December 2021

Weer zalig gegeten.

Ben vd burg
15 December 2021

Volgende keer mag alle gerechten die besteld zijn er ook bij zittenI

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra
14 December 2021

Niet lang hoeven wachten op bestelling en kwaliteit eten goed.

Roland
13 December 2021

Heerlijke Pad Thai deze keer. Eigenlijk is alles lekker. Echt een aanrader.

Van is
7 December 2021

Het was niet mijn smaak. Ik hou meer van gekruid eten en deze pad Thai was dat zeker niet. Eten was goed warm. Jammer, volgende keer weer Im Aroy

Reaction from Thai Curry

Goedemorgen, in ons menu staat duidelijk welke gerechten pittig zijn of niet en U kunt altijd aangeven om het gerecht meer pittig te maken. Smaak is persoonlijk, kies de smaak die U lekker vindt. Groeten, Team Thai Curry

Johan
5 December 2021

Het eten was fantastisch, genoeg en 1 van de weinige bezorgers die zelfs vroeg was met leveren. Het enige min puntje is alleen de extra kroepoek die ik had besteld niet veel voorstelde, vergelijking met de Chinees.

Reaction from Thai Curry

Jammer om te horen dat de kroepoek niet genoeg was. Volgend jaar stoppen we met de gratis en verkoop van kroepoek. Groeten, Team Thai Curry

Maurice
4 December 2021

Niet heel goedkoop maar de kwaliteit is super. Was weer heerlijk zoals altijd. Een aanrader

Reaction from Thai Curry

fijn dat u het lekker vond :)

Ellen Goossens
4 December 2021

Top , zoete curry met noodles . Zalig weer gegeten. Thanks

Reaction from Thai Curry

blij dar het u heeft gesmaakt!!! :)

David
4 December 2021

Geweldige curry, zoals altijd Snel bezorgd

Reaction from Thai Curry

zoals het moet!! :D

ingrid
30 November 2021

lekker eten voor een goede prijs

Reaction from Thai Curry

zoals het hoort!! :))

Rene
29 November 2021

Op zondag hadden we lichte trek in alleen soep, viskoekjes, satetjes en loempiatjes… heerlijk was het weer: snel heet en vers!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Thai Curry

Fijn dat het u heeft gesmaakt!!!

Edwin Coers
28 November 2021

Zoals altijd. Lekker vers, veel groenten. Afhalen en toch heel gezond eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Thai Curry

je zou het bijna niet geloven!! :D

Camiel
27 November 2021

Het was de eerstekeer dat ik bij jullie wat bestelde. Het gerecht smaakte boven verwachting. Ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden

Reaction from Thai Curry

Dankuwel!!

-
27 November 2021

Lekker gegeten, snel bezorgd.

Reaction from Thai Curry

Goed om te horen!!

Pim
25 November 2021
Reaction from Thai Curry

: D

Elbert
25 November 2021

Veel te uur voor wat je krijgt. Ik verwacht een lekker Thais kruidig gerecht, maar krijg natte kip met bijna geen groenten.

Reaction from Thai Curry

Goeden dag elbert, wat vervelend om te horen dat u het niet lekker vond. bij het gerecht dat u had zit als enige groente spitskool in. als u extra groente wilt kunt u dat erbij bestellen

Vince
24 November 2021

Heerlijk gegeten! De garnalen zijn verukkelijk!

Reaction from Thai Curry

fijn om te horen!!!

Hulst
23 November 2021
D. Honkoop
23 November 2021
Reaction from Thai Curry

: D

Rene
22 November 2021

Buitengewoon genoten en de nieuwe site ziet er top uit! Congrats!

Reaction from Thai Curry

dankuwel!!!

Rujira
21 November 2021
Marjolijn
21 November 2021

Heerlijk, de gerechten waren vol met verse groenten en aangepast aan de pittigheid waar we ook om gevraagd hadden. Top!

Reaction from Thai Curry

gelukkig was het naar wens (;

Nico
20 November 2021

Top

Rene
15 November 2021

The Beef was so jummieeeeee !

Sandra
13 November 2021

Erg goed, snelle levering, had een gerecht met biefstuk, supermalse kogelbiefstuk. Top. Niet goedkoop maar voor herhaling vatbaar.

Ton
12 November 2021

Haal het altijd zelf en het staat op afgesproken tijd klaar. Daarna is het gewoon genieten van een heerlijke maaltijd.

Ron
9 November 2021

Pas twee keer besteld en twee keer top gegeten. Er zit zoveel smaak aan het eten echt veel beter dan andere Thaise restaurants waar we geweest zijn. De Thom Ka Khai is geweldig. Bezorging super snel. Aanrader dus

Reaction from Thai Curry

hartstikke bedankt. we zullen ons best blijven doen;)

Thomas
8 November 2021

Onze nieuwe favoriete Thai! Authentieke smaken, goede porties, prima levering

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Thai Curry

bedankt

Mike
7 November 2021

Altijd top en snel bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Thai Curry

ja trots op onze bezorgers!

Edwin Coers
6 November 2021
Reaction from Thai Curry

0:

Kim
31 October 2021

Het is altijd, maar deze keer was het al aan de lauwe kant en heb veelstemmig lang op mijn bestelling moeten wachten. Ik had het idee dat ze het vergeten waren of te druk hadden. Bij te druk zou ik dan geen bestellingen meer aannemen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Thai Curry

sorry we doen ons best om alles zo snel mogelijk te doen. u kunt volgende keer ook een bezorgtijd invullen i.p.v. zo snel mogelijk.

Marjolijn
31 October 2021

Ons favoriete Thais afhaalrestaurant

Reaction from Thai Curry

bedankt voor uw compliment

Zwaanshoek
29 October 2021
Reaction from Thai Curry

;)

Rene
28 October 2021

Topperdepop we hebben weer genoten!

Jack
27 October 2021

Lekker eten, goed gevuld bedankt weer! :) Ook eerder geleverd dan verwacht. Helemaal top

Reaction from Thai Curry

we doen ons uiterste best voor een snelle bezorging! dank u wel

Steven
27 October 2021

De Green Kip en de Red Beef Wok waren weer heerlijk!

Reaction from Thai Curry

natuurlijk curry is onze specialiteit!

Meskers
27 October 2021

De bezorging was veel sneller dan gemeld. top. Jammer dat je extra moet betalen voor de ideal betaling.. Het eten was prima, maar de bestelde salade vonden we persoonlijk niet lekker. deze was veel te zuur naar ons idee.

Reaction from Thai Curry

ow dat is jammer om te horen. hopelijk was het eten verder wel lekker.

Joyce
24 October 2021

Heerlijk gegeten, de producten zijn vers en smaakvol. De bezorging was precies op tijd. Aanrader!

Reaction from Thai Curry

wat ontzettend tof om te horen:)

Albert
23 October 2021

Uitstekend 👍👍

Reaction from Thai Curry

top!

Rene
18 October 2021

Soep en maaltijd boxen 2 x en sateh was weer top!

Reaction from Thai Curry

dankuwel

Onbekend
18 October 2021

Heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Thai Curry

:) fijn om te horen dat het in de smaak viel

Ferry
17 October 2021

Snel klaar. Kon in 20 minuten ophalen. En was 5 minuten eerder en stond al klaar. Top

Jemima Rivera
14 October 2021

Top en lekker

Clair
11 October 2021

Snel bezorgd en een heerlijke maaltijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Thai Curry

daar doen we het voor :)

Judith
7 October 2021

Fantastisch eten. Precies op de gevraagde tijd bezorgd. Ietwat pittig met authentieke smaken, Ik waande me even terug in Thailand. Bedankt en tot gauw weer

Reaction from Thai Curry

:) wij zijn blij dat u het lekker vind

Marjolijn
6 October 2021

Ons favoriete Thaiafhaalrestaurant. Dit keer hebben we o.a. de papayasalade en de currypufs besteld, zo lekker!

Reaction from Thai Curry

:) hoop dat het lekker was!

Aslan
5 October 2021

Ik bestel hier vaker, of ga afhalen. Zoals altijd, super lekker Thais in Hoofddorp! Alleen beetje jammer dat er weinig kip in zit.

Reaction from Thai Curry

fijn dat u het lekker vond! wij hebben onze kip geportioneerd, als u extra kip wilt kunt u dat altijd vragen.

Kimberly
3 October 2021

Heerlijk en goed eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Thai Curry

dankuwel! :)

dennis
3 October 2021

prima service , lekker vers

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Thai Curry

:) dankuwel!!

Ton
30 September 2021

Bestelling stond klaar op afgesproken tijdstip en we hebben heerlijk genoten van de gerechten. Smaakvol en niet te pittig. I love it

Reaction from Thai Curry

blij dat u het lekker vond!

Rene
27 September 2021

Was weer top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Thai Curry

dankuwel!!!

jo b
27 September 2021

lekker klaargemaakt

Reaction from Thai Curry

:)

Evo
26 September 2021

Gebakken rijst mag wat vrolijker zijn bijvoorbeeld wat bosuitjes erin ipv wortel en meer smaak niet zoet. Voor de rest alles prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Thai Curry

wat jammer dat u de gebakken rijst niet zo lekker vond, onze gebakken rijst is standaard met wortel, als u er bosui in zou willen kunt u dat bij de bestelling zetten

Rene
20 September 2021

Ja was weer top! Heet, vers en snel geleverd en bijzonder smaakvol!

Reaction from Thai Curry

fijn om te horen!!:)

Judith
13 September 2021

Voor het eerst besteld, we halen eigenlijk altijd op. Kwaliteit van het eten is heel goed en het werd best snel bezorgd.

Reaction from Thai Curry

de bezorgers zijn het snelste in hoofddorp!! :)

Mich
11 September 2021

Echt goed. Precies juiste verhouding pittig. Zowel soep als gerecht met kip en groenten waren top. Hier ga ik vaker bestellen.

Reaction from Thai Curry

tot snel dan maar!! :)

Rene
7 September 2021

Nu 4 sterren, voorgerecht viskoekjes en de 2 hoofdgerechten prima, alleen de biefstuk stukjes waren wat… taaiig, Mhh helaas dit x niet zo mals…dus helaas geen 5 sterren zoals gebruikelijk voor mij

Reaction from Thai Curry

wat vervelend om te horen dat uw beef taai was, dat komt waarschijnlijk doordat het is door gegaard in de bak met noodles sorry daarvoor!

Zwaanshoek
7 September 2021

lekker gegeten top

Reaction from Thai Curry

heel fijn dat het lekker was

Elise
4 September 2021

Super snelle bezorging, alles was nog goed warm! Het eten was, zoals altijd, vers en heerlijk.

Reaction from Thai Curry

wat fijn dat het goed was

Tene
4 September 2021

Was wederom top: snel, heet en vers gemaakt!

Reaction from Thai Curry

top om te horen!

Henk van den Helder
3 September 2021
Reaction from Thai Curry

:)

Renske
1 September 2021

Snel en heerlijk

Reaction from Thai Curry

:)

Rene
30 August 2021

Was weer super top: thuis uit eten, wordt Thais uit eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Thai Curry

komt door de goeie thaise chefs die wij hier hebben

Rob B.
29 August 2021

snel geleverd, warm-heet, goed verpakt, smaak uitstekend…! Toppie…! niets meer aan veranderen…!!

Reaction from Thai Curry

:) dankuwel!!!

Liset
25 August 2021

Super snelle bezorging! Heerlijk eten

Reaction from Thai Curry

goed om te horen!!

Rene
22 August 2021

Het diner was weer top; uit eten thuis, aanrader!

Reaction from Thai Curry

fijn om te horen! :)

Harrie
17 August 2021

Soep was heerlijk, viskoekjes ook goed. Enkel de N'lek maaltijdboxen waren niet wat we hadden verwacht. Met garnalen had weinig tot geen smaak alsof er een ingredient miste en ik had een maaltijdbox met Green kip en dat had niet die lekkere Thaise groene curriculum smaak. Helaas, maar volgende keer kiezen we een ander gerecht.

Rene
11 August 2021

Eten was weer supersnel, heet en heerlijk afgeleverd: Thai thuis eten alsof je uit eet…zoooo lekker! (En geef de bezorger ook eens een fooi als je afrekent bij online bestellen;-) En: bestel op hun eigen site! Al die portalonzin is nergens voor nodig nl…

Reaction from Thai Curry

Dankuwel!!!

shon
10 August 2021
Reaction from Thai Curry

:)

Jack
9 August 2021

Heerlijk gegeten en stipt op tijd bezorgt. Top!

Reaction from Thai Curry

dat is waar wij het voor doen!!

Peter
9 August 2021

Wat was het weer heerlijk. Die authentieke Thaise smaak. Super.

Reaction from Thai Curry

Top! dankuwel:)

Isla
6 August 2021

Delicious food and great service

Reaction from Thai Curry

Thank you very much.

E.Weber
30 July 2021

De Pad Thai was echt niet lekker, zuur, niet gekruid, niet pittig, zonde van mijn geld, heb het niet opgegeten maar weggegooid. Verwacht voor die prijs wel wat lekkers, kook zelf lekkerder, ik bestel het niet meer, sorry.

Reaction from Thai Curry

Het spijt ons te horen dat het eten niet naar wens was. Onze Pad Thai saus is gemaakt van tamarinde welke heel soms reageert met de wokpan waardoor je een zure smaak krijgt. Als U het gerecht meer pittig kunt U dat altijd aangeven. Nogmaals onze excuses.

Paulo
29 July 2021
Reaction from Thai Curry

:)

Rene
28 July 2021

Was weer top! De soep was ook heerlijk!

Reaction from Thai Curry

Dank U wel.

Amber
28 July 2021

Was weer top! Niet TE heet, precies goed.

Reaction from Thai Curry

fijn dat u het goed vond

A. De Bres
25 July 2021

Heerlijk eten! Wel behoorlijk pittig Uitstekende, snelle bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Thai Curry

fijn om het horen

DJ
25 July 2021

Groene curry en loempia's waren super lekker, net als de gebakken noodles! De Pad Thai heb ik echter wel eens lekkerder gehad, en de saté saus was misschien niet wat ik eet van verwachtte. Bezorging was super snel en vriendelijk. Zal zeker nogmaals bestellen, maar het dan waarschijnlijk bij de curries houden.

Reaction from Thai Curry

fijn dat u het lekker vond, de saté saus is anders dat de normale inderdaad, het is een Thaise variant

Gerrit
20 July 2021

Kwaliteit was zeer goed en over bezorging helemaal niets te klagen.

Reaction from Thai Curry

DANKUWEL:)

Rene
15 July 2021

Was weer supertop, zoooo lekker!

Reaction from Thai Curry

goed om te horen!!!

GK
14 July 2021

Smaak was goed, alleen vonden we dat er naar verhouding weinig biefstuk en veel groente in het gerecht zat

Reaction from Thai Curry

dit is altijd zo in de porties, als u extra zou willen kunt u dat erbij zetten of dat vragen in de winkel.

Loogman
10 July 2021
Reaction from Thai Curry

:)

Rene
8 July 2021

Wow het was wéér super lekker: de sateh, de viskoekjes en de 2 hoofdgerechten: top!

Reaction from Thai Curry

fijn dat u het lekker vond

Esthet
7 July 2021

Weer heerlijk gegeten!

Reaction from Thai Curry

fijn om te horen

Valerie
5 July 2021

Het was weer heerlijk en kan iedereen aanraden om hier eten te bestellen of af te halen. Ze lezen goed de toelichting!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Thai Curry

de klant zijn wens is het belangrijkste!!!

Linde
29 June 2021

Lekker en snel!

Reaction from Thai Curry

zoals het hoort!!!

Jasper
26 June 2021
Reaction from Thai Curry

:)

Rene
23 June 2021

Het diner was weer heeeeeeerlijk!

Reaction from Thai Curry

fijn om te horen

Nico
22 June 2021

Zoals altijd top!

Reaction from Thai Curry

dankuwel!!!

Fam. Verhoeven
21 June 2021
Reaction from Thai Curry

:)

Youetta
20 June 2021

Heerlijke maaltijd en snel bezorgd. Een aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Thai Curry

:)

Marjon
19 June 2021

Was erg lekker!!! Aardige bezorgers

Reaction from Thai Curry

fijn dat u het lekker vond!

Carla
19 June 2021

Weer heerlijk gegeten!

Reaction from Thai Curry

fijn dat het u heeft gesmaakt!!

Kapiteijn
18 June 2021

Heerlijk

Reaction from Thai Curry

goed om te horen ! :)

Janneke
17 June 2021

Constante uitstekende kwaliteit, lekker veel verse groente in gerechten! Groen curry met kip was heerlijk pittig; ga zo door!!

Reaction from Thai Curry

fijn dat u het lekker vond!!

Rene
16 June 2021

Thai dinner was weer top! Viskoekjes, satehs en kip gerecht met kip en heel veel groente, heerlijk!

Reaction from Thai Curry

fijn dat het goed was:)

Vince
11 June 2021

Heerlijk gegeten! De garnalen zijn echt top!

Reaction from Thai Curry

fijn om te horen

Nico
5 June 2021
Reaction from Thai Curry

:)

Rene
2 June 2021

Het diner was weer bijzonder smaakvol, snel en heet geleverd en dit x nog met een leuke extra zoete verrassing erbij, ook dat was heerlijk, wat attent!

Reaction from Thai Curry

:)

Lucinda
2 June 2021

Heerlijke, goed gevulde fried rice met garnalen gegeten samen met de gemixte hapjes als een viskoekje en loempia inclusief sausjes. Super snel bezorgd, goed warm.

Reaction from Thai Curry

fijn om te horen

Dennis Scheltema
31 May 2021

Top ! Een 10 lekker eten , snelle bezorging Een echte Thai

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Thai Curry

Top! :)

Marie-Anne
29 May 2021

Beste Thai van Hoofddorp! Geweldige en overheerlijke verse Thaise gerechten met liefde bereid door de lieve Nonglek en haar team. Goede website en snelle bezorging. Een echte aanrader!

Reaction from Thai Curry

bedankt voor de reactie! fijn dat het u smaakt :)

Carla
29 May 2021

Het was heerlijk!!

Reaction from Thai Curry

goed om te horen, bedankt!

Rene
29 May 2021

Oh het diner was weer heerlijk: super vers en smaakvol bereid en dampend op tafel, heerlijk!

Reaction from Thai Curry

Fijn dat het u smaakt!

NielsH
28 May 2021

Prima prijs-kwaliteit verhouding. Supervers en erg smaakvol. Zeer uitgebreide en gevarieerde menukaart. Bezorging scherp op tijd. Gaan we vaker doen!

Reaction from Thai Curry

Tot snel dan! :)

Jolanda
25 May 2021

Heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar!

Reaction from Thai Curry

U bent van harte welkom on onze zaak :)

Marjolijn
24 May 2021

Heerlijke gerechten, we hebben weer genoten.

Reaction from Thai Curry

Fijn dat het u heeft gesmaakt! daar doen wij het voor

Suzanne
22 May 2021

As always, Een geweldige service. Het eten kwam op een zaterdag zelfs, echt heel snel! Het eten was goed op temperatuur en smaakte heerlijk :). Zeker een aanrader!

Reaction from Thai Curry

fijn dat het u heeft gesmaakt! :)

Sterre
20 May 2021

Helemaal prima en lekker snel

Reaction from Thai Curry

zoals het hoort!

Marlies
16 May 2021
Reaction from Thai Curry

zou u kunnen vertellen wat er niet zo goed was, dan kunnen we ons daaraan aanpassen

Peter
9 May 2021
Reaction from Thai Curry

dank u wel voor de beoordeling! :)

Janneke Boon
6 May 2021

Constante uitstekende kwaliteit; ga zo door! Op tijd bezorgd!

Reaction from Thai Curry

:)

Beebee
6 May 2021

Heerlijke soep, heerlijke curry. Top dus

Reaction from Thai Curry

fijn om te horen, bedankt!

PrikNamPlah
5 May 2021
Reaction from Thai Curry

:)

Rene
3 May 2021

Het diner was weer snel heet en vriendelijk bezorgd

Reaction from Thai Curry

fijn dat u tevreden was!

Perry
2 May 2021

Super snel geleverd en heerlijk van smaak!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Thai Curry

goed om te horen :)

Anna
2 May 2021

Was heerlijk

Reaction from Thai Curry

top! :)

Caren
2 May 2021

Altijd overheerlijk!

Reaction from Thai Curry

top om te horen

Haak
28 April 2021
Reaction from Thai Curry

:)

Klaas
26 April 2021

Niet goedkoop, maar erg smaakvol. De meegelverde rijst/gebakken rijst mag wel wat meer zijn. Beetje domper is dat je niet gratis kan betalen. Ideal wordt doorberekend.

Reaction from Thai Curry

sorry wij begrijpen het niet hellemaal.

Rene uit Hoofddorp
26 April 2021

Het diner was weer top! Snel, vriendelijk en warm geleverd: we hebben er wederom van genoten, alsof we uit eten waren bij de Thai, heerlijk!

Reaction from Thai Curry

top dat horen we graag

sab
20 April 2021

Gebakken rijst was flauw en geen smaak wel een verbeterpunt. Rode curry en viscake was goed.

Reaction from Thai Curry

o onze excuses we zullen er zeker wat mee doen

Wilma
19 April 2021

Lekker eten zoals altijd en super snelle bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Thai Curry

fijn dat het goed was!

Youetta
18 April 2021

Heerlijke maaltijd.snel.bezorgd heb weer genkten

Reaction from Thai Curry

top om te horen, bedankt!

Yvonne
17 April 2021

Heel lekker gegeten. Alles was goed ingepakt, zodat het nog lekker heet gegeten kon worden.

Reaction from Thai Curry

fijn dat het goed was! :)

Marion Schenk
15 April 2021

Prima bezorging, exact op tijd! Heerlijke maaltijd!

Reaction from Thai Curry

van waar de lage beoordeling als het u heeft gesmaakt

N Leverink
11 April 2021

Met de kwaliteit was zoals bekend niets mis! Alleen de kwantiteit, had pad thai met garnalen besteld en een portie extra garnalen in de extra’s besteld! Er zaten welgeteld 8 garnalen in totaal in, lijkt mij wat weinig. Vond het teleurstellend!

Arina
3 April 2021

Erg lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar!!

Reaction from Thai Curry

dankuwel

Hanna
3 April 2021

Lekker eten, keurig op tijd. Top.

Reaction from Thai Curry

thanks!

Youetta
3 April 2021

Snelle bezorging, gerechten goed heet..heerlijk gegeten.

Reaction from Thai Curry

dankzij onze top chefs

Olga
1 April 2021

Hi, I ordered tonight Tom Yam Kung, which is supposed to be shrimps and lemon grass but arrived with chicken and without lemon grass. Why is that and how can I get a proper Tom Yam Kung?

Reaction from Thai Curry

Sorry, it was a mistake the nexst time. you can cal us and we try to do it the right way.

Suzanne
31 March 2021

Lieve bezorger, snel geleverd, goed op temperatuur en natuurlijk goed te eten!

Reaction from Thai Curry

top personeel

Meta
29 March 2021

5 sterren meer dan waard! Lekker en snelle bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Thai Curry

heel erg bedankt

Fer Haak
28 March 2021

De noedels waren te lang gegaard en kwamen als een blok uit de verpakking. Ook de vis was veel te lang gebakken en daardoor miste het gerecht de goede smaak die we verwachtten

Reaction from Thai Curry

sorry als u de volgende keer kunt zeggen gaan wij daar meer op letten

Henk
27 March 2021
Reaction from Thai Curry

top!

Vastenhout
27 March 2021