Avaliações de Thai Curry Hoofddorp

Avaliações recentes

5.0
Scheltema
10 junho 2024

Grootste complimenten eten is echt overheerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marlies
2 junho 2024
E.
1 junho 2024

Was perfect op tijd bezorgt. Heerlijk en smaakvol gegeten. Een echte aanrader.

Anonymous
1 junho 2024

Heerlijk en die komt van Thais 😇

Jacqueline van Hensbergen
31 maio 2024

Ik haal regelmatig bij jullie, deze keer echt Waardeloos!! Bami veel te gaar, ook de kip was stuk gekookt. Heb alles weggegooid! Super jammer.

Niels
24 maio 2024

Gerecht was uitstekend. Bezorgtijd zou verkort mogen worden.

Kenneth van den Heuvel
24 maio 2024

Erg lekker gegeten.en de levering was erg snel

Mischa sluiter-krijger
24 maio 2024
Suwatthana
21 maio 2024

Good food and good service. You can trust my review, even I am Thai but I will be honest with my opinion. I say it’s good because it actually is.

Amber Kempers
20 maio 2024

Heerlijke curry’s, keurig op tijd en ruim voldoende! Tot volgende keer 👍

Riedink
20 maio 2024

Snelle bezorging en heerlijke vegan gerechten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sonja vd Hout
8 maio 2024

Wij halen zeer regelmatig thais eten bij dit restaurant. Altijd tevreden, altijd goed. Ik heb altijd hetzelfde, maaltijdbox massaman met kip en zonder aardappel, zo ook vandaag. Maar de massaman bestond uit 3 kleine stukjes kip, 3 nootjes, mega veel wortel en het vakje was maar tot de helft gevuld met de massaman. Ben ik niet gewend op deze manier... Het zal me niet weerhouden van nogmaals bestellen, maar let er aub op, het niet is niet goedkoop en dan wil je wel een lekker gevuld vakje... Bezorging helemaal top, altijd! Altijd eerder dan verwachte tijd..

Sandra
5 maio 2024

Noodgedwongen moesten mijn man en ik eten bestellen ivm uitbraak van onze keuken. Maar daardoor zijn wij bij deze geweldige toko terecht gekomen. Wat een fantastische gerechten, waarbij de groentes nog heerlijk knapperig zijn en de kip lekker mals! Bezorgen binnen een half uur na bestellen, top dus!!👍👍..

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Grace
4 maio 2024

Heerlijk!!

Paul
3 maio 2024
Audrey Kessels
26 abril 2024

Altijd super vers en heerlijk!!

Suwatthana
24 abril 2024

Bezorgen na 10 min , super snel ! En heerlijk 🥰

Kitty
24 abril 2024

Bestelling geplaatst en vlot bezorgd, smaakte prima!! Zeker voor herhaling geschikt 👍😊

Ron Bol
23 abril 2024

Heerlijk gegeten en op de minute op tijd.

Maaike
21 abril 2024

Heerlijk eten, snel bezorgd door vriendelijke jongen, goed ingepakt dus alles heel warm. We hebben genoten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Niels
21 abril 2024

Weinig verse groente en vlees, aardappel niet echt vers. Wel goed gekruid. Zijn wel betere thai restaurants

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M. Lameijer
21 abril 2024

Lekkere vega-maaltijden gehad, wel wat weinig keuze tov vlees. Op tijd bezorgd!

Kathy
19 abril 2024

Echte Thaise smaak

Bram
17 abril 2024

Precies op tijd bezorgd! Eten was erg lekker. Gaan we zeker vaker doen

Carmen en Eric
14 abril 2024

Heerlijk en super vers

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Amber
8 abril 2024

Ruim op tijd en was weer heerlijk! Dank jullie wel 🙏🏻

Sanne
7 abril 2024

Echt lekker eten en vriendelijk personeel!

Karen
7 abril 2024

Heerlijk gegeten, goede portie's (niet te weinig niet te veel)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Frances
2 abril 2024

Eten was weer heerlijk, vooral de Panang neua was heerlijk. Hoop echt dat de Panang neua een blijvertje op de kaart wordt

denise kors
1 abril 2024

GERECHT 24A/C HAD HEEL VEEL NOODLES, MAAR PAAR GARNALEN/TOFU EN HEEL WEINIG GROENTEN ANDERE INGREDIENTEN. HET WAS GOED WARM EN DE SOEP WAS LEKKER

Heidy
22 março 2024
Marisca de Freitas Rodrigues
22 março 2024

wederom weer erg lekker, uitstekende kwaliteit, een aanrader!

Elise
22 março 2024

Snel bezorgd, alles goed warm. Eten is kakelvers en heerlijk!! Mango met kleefrijst zó lekker! Alsof ik terug ben in Thailand….

Ronald van der Pluijm
18 março 2024

Kreeg netjes een update dat ze onderweg waren en was genoeg en lekker van smaak

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hans
18 março 2024

Heerlijk eten en keurig op tijd bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Selhorst
11 março 2024

Top dat er toch kroepoek bij zat!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arjan
9 março 2024

Was erg lekker en werd eerder bezorgd dan wat in eerste instantie werd gemeld.

Suwatthana
5 março 2024

Het is het geld ward and heel lekker!

Dennis Scheltema
4 março 2024
Nancy
3 março 2024

Erg snel geleverd, vers en heel erg lekker. Ga zeker vaker bestellen

Tijman
27 fevereiro 2024

Snel bezorgd, heerlijk eten

Edwin Coers
26 fevereiro 2024

Aardige hardwerkende medewerkers, altijd goed en gezond eten.

B
26 fevereiro 2024

Goed eten was alleen niet heel warm.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

HK
25 fevereiro 2024

Heerlijk gegeten en netjes op tijd bezorgd

Loraine
22 fevereiro 2024

Pad thai was erg papperig en smaakte zuur. Jammer.

Lennart
22 fevereiro 2024

Op het menu staan buiten de klassiekers ook een aantal gerechten die maar tijdelijk beschikbaar zijn. Leuk dat er zo variatie is! Ook nu hadden we zo’n gerecht uitgekozen en het was weer heerlijk, net als de ons bekende gerechten.

T. Uijttewaal
20 fevereiro 2024

Kroepoek gebakken in knoflook olie zonder vermelding! ( niet gegeten ) Bij de biefstuk salade was de balans tussen zuur/zoet 80% doorgeslagen naar zuur, zo jammer want de ingrediënten waren vers. Al met al geen aanrader.

Tony
16 fevereiro 2024

eten is hier altijd goed!!!

Klaas
14 fevereiro 2024

Ik vond het erg zout vandaag

Dineke
12 fevereiro 2024

Keurig op tijd bezorgd, nog warm. Het was lekker en meer dan genoeg.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marion
8 fevereiro 2024

Alles was goed!

Doris
7 fevereiro 2024

Heerlijk eten en netjes bezorgd

HWV
4 fevereiro 2024

De Pad Thai smaakte zurig, heel anders dan wanneer ik dat zelf maak met saus van de toko of zelfgemaakte saus. Geen spoor van zoet, zout en pittigheid. Met wat sriracha en pad thai saus kon ik er nog wat van maken.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marion Prins
2 fevereiro 2024

Ik had o.a. rode curry met kip besteld. Normaal gesproken is dat lekker. Deze keer zat er nauwelijks kip in de curry (4 stukjes) en een hele grote lading sperziebonen. Het was zeer teleurstellend en niet lekker.

Diana
30 janeiro 2024

Zoals altijd erg lekker en snel bezorgd.

Carenem
28 janeiro 2024

Als altijd heerlijk!

Eric
27 janeiro 2024

😋

Suwatthana
23 janeiro 2024

Freshly cooked, Flavorful, fully packed in the box. Really worth the money. My Dutch boyfriend lives her massaman so much. You won’t be disappointed to eat Thai food here say by a Thai !

Sitske Kuipers
21 janeiro 2024
Frances
19 janeiro 2024

Soep was beetje te zout maar 3 maal verschillende hoofdgerechten waren heerlijk. Lekker veel groente, beetgaar en prima vlees lekkere saus. Voor herhaling vatbaar!

Kate
14 janeiro 2024

Good food and good service

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Carla
8 janeiro 2024

Heerlijk smaakvolle met kruiden verrijkte maaltijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Suzanne
7 janeiro 2024

Heerlijk gegeten met de familie, goed pittig en smaakvol. Zeker een aanrader!

Diana
5 janeiro 2024

Heerlijk zoals altijd

Marit
1 janeiro 2024
de Rooij
31 dezembro 2023

Ik had een rode curry besteld en de maaltijd smaakte apart en stonk. Er werd mij verteld dat de kokosmelk op was en er wat anders is gebruikt om de maaltijd te bereiden. Geen geld terug gekregen, wel werd er een ander gerecht aangeboden maar mijn eetlust was daarna weg

Saskia
24 dezembro 2023

Ben al sinds de opening fan van deze Thai! Hier wordt met passie gekookt. Smaakvol en alles vers bereidt. Toptent!

Marion
20 dezembro 2023

Heerlijke kipsateh, gebakken rijst met groenten!

Elise
9 dezembro 2023

Er zat in verhouding erg weinig vlees, vis, kip in de maaltijd en ook groenten en ei vielen tegen. Normaal gesproken heerlijke kwaliteit van de maaltijden maar dit was wel één homp "pasta". Jammer dat bestellen we niet meer.

Chris
8 dezembro 2023

Ik had gevraagd om t gerecht Prau shrimps niet te pittig te maken maar helaas was het toch te pittig🥵

Maluku020
6 dezembro 2023

Enak 😉

Rene
2 dezembro 2023

Heerlijk.

Lisette Berrevoets
2 dezembro 2023

Altijd weer even lekker en vers, we hebben zitten smullen.

Esther
2 dezembro 2023

Prima op tijd. Heerlijk gegeten

Klant
27 novembro 2023

Pad Thai was niet naar wens. Beetje te klef (noodles te lang gekookt) en weinig kleur (en dus ik ook weinig smaak)

Rob de Jong
25 novembro 2023

Goede service en lekker eten

San
9 novembro 2023

Snel en warm geleverd ! SUPER

Reacção a Thai Curry

Dank je wel San voor de mooie review. :)

Richard Ploeger
5 novembro 2023

was de eerste keer dat we in het weekend hier gebruik van maakte, normaal door de weeks zo af en toe en door de weeks altijd goed geweest alleen in de laatste bestelling in het weekend was het wat matig weinig kip niet zo smaakvol wat we gewend zijn.

Lennart
31 outubro 2023

Heerlijk eten met verse producten! De bestelling was op de afgesproken tijd klaar. Vriendelijk personeel 👍

Reacção a Thai Curry

Dank je wel Lennart. :)

Jonathon
31 outubro 2023

My family lived in Bangkok for a few years and that helped us to develop a real love of Thai food. Good Thai food is hard to find in this country, so when we stumbled upon your kitchen, we were absolutely delighted because the flavour is so good and the ingredients are so fresh! Your Massaman tastes a bit different than what we’re used to, but perhaps it’s a regional difference. Thanks and keep up the great cooking!

Dennis scheltema
30 outubro 2023

Toppers zijn jullie en de beste

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Thai Curry

Dank je wel Dennis! Groeten Dennis en Lek. :)

Suzan
25 outubro 2023
Reacção a Thai Curry

Dank je wel Suzan. :)

Anita
21 outubro 2023

Precies op tijd en erg lekker!!!

Reacção a Thai Curry

Dank Anita! Goed om te horen dat alles naar wens was. :)

Belinda
19 outubro 2023

Erg lekkere Thaise smaak! De soep is een aanrader

Reacção a Thai Curry

Dank Belinda, zowel Thaise als Nederlanders houden van soep. :)

Marieke van de Vosse
15 outubro 2023

Wij bestellen regelmatig en altijd ook patay kip. Maar het lijkt of er steeds minder kip in de patay zit.

Jos
15 outubro 2023

Wij vonden het eten minder smakelijk dan wij van een Thais restaurant gewend zijn. Geen super ervaring. Bezorging was prima op tijd, wel was de maaltijd een beetje afgekoeld.

Lennart
9 outubro 2023

Het eten was alweer heerlijk!

Reacção a Thai Curry

Dank je wel Lennart voor het vertrouwen. :)

Niek Dijksyra
8 outubro 2023

Heerlijk gefrituurde Dorade!! De rode curry erg lekker erbij.

Reacção a Thai Curry

Hi Niek, de curry komt uit Thailand en de vis halen we uit Volendam. De beste producten uit beide landen. :)

Jarl
4 outubro 2023

Heerlijke maaltijd met veel smaak!

Reacção a Thai Curry

Hi Jarl, al onze chefs hebben een Thaise achtergrond zodat je de echte Thaise smaak ervaart. :)

Marcel
4 outubro 2023

Heerlijk !!

Reacção a Thai Curry

Dank je wel Marcel. :)

Carla
25 setembro 2023

Heerlijk gegeten. Lekker gekruid en goeie kwaliteit en goed van temperatuur, en aardige bezorger.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Thai Curry

Dank Carla voor de mooie review. Tot snel.

Peter
23 setembro 2023

Zeer vriendelijke service en heerlijke gerechten. Iets hoger geprijsd maar de kwaliteit is er naar.

Reacção a Thai Curry

Dank Peter voor de review. We streven ernaar de echte Thaise smaak te laten ervaren.

E. Koning
18 setembro 2023

Wij bestellen geregeld bij deze Thai. Altijd erg lekker eten. Niet goedkoop maar wel kwaliteit. Nu moet ik toch wel een melding maken van de viskoekjes die echt niet groter meer zijn dan een euro muntstuk en erg dun. Je krijgt er 4 voor 5,95. Dit is echt teveel geld en veel te weinig viskoekje. We hebben gebeld en krijgen als reden dat het er vroeger 3 waren en nu 4. Dat klopt maar die 3 waren echt heel veel groter en dikker. Dit is niet waar voor je geld. Deze bestel ik dus niet meer (hier). Erg jammer.

Anoniem
12 setembro 2023

Bestelling kwam goed warm aan en smaakte prima!

Reacção a Thai Curry

Beste, we doen er alles aan om ons eten super warm aan te leveren. Tot snel! :)

Audrey van der Velden
4 setembro 2023
Reacção a Thai Curry

Dank je wel Audrey. :)

Anoniem
24 agosto 2023
Reacção a Thai Curry

Dank U!

Marcel Roos
19 agosto 2023

Heerlijk! En precies op tijd!

Reacção a Thai Curry

Hi Marcel, we doen ons best om het eten op tijd te bezorgen. Tot snel! :)

Angelique
19 agosto 2023

Snel bezorgd, lekker en netjes bedankt voor de fooi.

Reacção a Thai Curry

Dank Angelique! :)

Edwin Coers
18 agosto 2023

Snel, goed en gezond.

Reacção a Thai Curry

Dank Edwin voor deze mooi woorden. :)

Erik
17 agosto 2023

Top zoals ik gewend ben.

Reacção a Thai Curry

Dank Erik, wij blijven doorgaan met onze kwaliteit. :)